Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allahım bebek taşıdıgım için bir dilek hakkım varsa Rabbim dilerim ki kimseyi bebek hasretiyle bırakmasın.. ona açılan elleri geri çevirmesin Rabbim..

ama bu çok genel oldu
sen topik annesinin listesini açıp isim isim dua etsen

canım adetin geçtigi ilk gün diye düşündüm Allah korusun adetle atılabilir biliyosun.. bi lekelenme falan filan yaşamazsam inşallah o zaman yaptırcam

Unutmazsin canim benim :))

Psipsikom canim bal böcekim ins bu ay olacak kocişime dogum gunu hediyesi verdem Allahim nasip et kurban olurum

Aminnn canim Allahim sanda ocakra nasip etsin inş

canımmmmmmmmm herkese istediği zamannn nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepinize tek tek dua ediyorum bennnnnnnnnn

ama bu çok genel oldu
sen topik annesinin listesini açıp isim isim dua etsen

cuma günü yaparız kuzummmm herkes için hamileler rahat rahat doğursun...

Benim çıkmam lazım kukucanlar. Ben dönene kadar kendinize, bebişlerinize, yumyumlarınıza, pipcanlarınıza çok çok çooooooooooooooooooooooooooooooooooook iyi bakın.

Ne güzel haberlerle başlamışsınız güne...Dün de söylediğim gibi bu ay topik hamilelerle dolup taşsın inşallah...Aralık benim ayım, 4 özel kutlamamız var bu ay eşimle...İnşallahhhhhhhh siz de bebişlerinizin gelişini kutlarsınız hayatınız boyunca hep bu ay...

inanki gördügümden beri ben demiştim dicem ama Allahın zoruna gider diye demiyorum.. elbette Rabbim verdi.. ama hissettim işte söyledim size hemde kaç kere günlerdir söyledim :118:

elbetteki öyle ama dediğin gibi bir de hissiyat var. eşine hemen söyleyecek misin yoksa batını mı bekleyeceksin canım

Denizim tebrik ederim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Hislerin dogru cikti bak .cok sevindim canimm
Bu arada herkese gunaydinn

nefesim nerelerdesin sen??? özledim seniii

Allah hepinize nasip etsin kızlar dilketinimle bana da hepimize hepimizeeeee lilime deeee

inşallah psipsikom çekelim halayımızı artıkın

aman benim yum yum gelmedi daha, takvime göre yarın ama bende tık yok..
ben de kutlama yapmak istiyorum bu ay

Gunaydin.... Son iki...

ben cok cok cok cooooooooooooooookkkkkkk dua istiyorummmm....

hoş geldin canım... bende bir kız annesiyim. (15 yaşında) adım serap.. 36 yaşındayım inşallah 2. bebişin seni fazla bekletmez canım...

hay mşllah bnm kızçemde 5 yaşına yeni grdi memnun oldum ayy inşş inşşş tabikide rabbim önce hiç olmayana tattrsın bu duyguyu sonra tekrar bizlere inş

Amaninnnnnnnnnnnnnnnnnn............ Deniz hamile.... ayyy canim tebrikler... allah'im kucagina almayi nasip etsin... insallah guzel bir hamilelik gecirirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…