Allahım bebek taşıdıgım için bir dilek hakkım varsa Rabbim dilerim ki kimseyi bebek hasretiyle bırakmasın.. ona açılan elleri geri çevirmesin Rabbim..
ama bu çok genel oldu
sen topik annesinin listesini açıp isim isim dua etsen
canım adetin geçtigi ilk gün diye düşündüm Allah korusun adetle atılabilir biliyosun.. bi lekelenme falan filan yaşamazsam inşallah o zaman yaptırcam
Unutmazsin canim benim :))
Psipsikom canim bal böcekim ins bu ay olacak kocişime dogum gunu hediyesi verdem Allahim nasip et kurban olurum
Aminnn canim Allahim sanda ocakra nasip etsin inş
ama bu çok genel oldu
sen topik annesinin listesini açıp isim isim dua etsen
inanki gördügümden beri ben demiştim dicem ama Allahın zoruna gider diye demiyorum.. elbette Rabbim verdi.. ama hissettim işte söyledim size hemde kaç kere günlerdir söyledim :118:
Denizim tebrik ederim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Hislerin dogru cikti bak .cok sevindim canimm
Bu arada herkese gunaydinn
Allah hepinize nasip etsin kızlar dilketinimle bana da hepimize hepimizeeeee lilime deeee
nerelerdesin cnm epeydir göremiyordum senii !!!!!!!!
kaldığım yerdeyim canım :) iş yernd ebazı değişiklikler oldu giremedim ama şükür sonuç it,bari ile aranızdayım sen nasılsın bakim
aman benim yum yum gelmedi daha, takvime göre yarın ama bende tık yok..
ben de kutlama yapmak istiyorum bu ay
hoş geldin canım... bende bir kız annesiyim. (15 yaşında) adım serap.. 36 yaşındayıminşallah 2. bebişin seni fazla bekletmez canım...
kusummm bebislerimize kardes geliyoo o yüzden mutluyum çok sevindim denize
Gunaydin....Son iki...
ben cok cok cok cooooooooooooooookkkkkkk dua istiyorummmm....
günaydın canımmmmhiç sorma ben bile o kan testinden sonra kendime kızmıştım ne kadarda emindin ne oldu diye.. şükür ki gerçekmiş hislerim Rabbim vermeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış.. şükürler olsun
kusummm bebislerimize kardes geliyoo o yüzden mutluyum çok sevindim denize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?