Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sagol canım benim..ne olur dua edin bu defa saglıklı bi gebelik olsun lütfen

canımmmmm hadiiiiiiiiiiiiiii biraz tadını çıkar Allah aşkına yaaaa sağlıklı ben biliyorummmm

Denizim bu harika bi haber tebrik ederim sag salim al kucağına ins:)) darısı bana ve tüm bekleyenlere

gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gelen ay bizim kuzuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
bu defada aramak ister misin

bu defa ben ararım sen arayamassam ben uğurlu geldim

yarım sevinme tam sevin canım benim ama sakin sevin olur mu? hamilesin diye niye keselim dualarımızı..daha dur yeni başladık dua etmeye...önümüzde daha çokkk güzel günler olacak inşallah...

canım benim inanamadım ki.. şuan rüyalarımda ki gibi seviniyorum ama birazdan alarm çalacak ve ben uyancam gibi.. Allahım nasıl dua etcemi bilemedim..

canım benim güzel arkadaşım sana da günaydın inş. tez zamanda seninde burada halaylarıı çekeriz Rabim herkesin dualarını kabul etsin canım benim...
Aminn canım aminn kuzucun Allahim bebeklerinizide sizlere bagislasin ins
Gelen ay değil bu ay olsun balim yaa kocisimin doğum günü) hayırlı sağlıklı sıhhatli ins
inşallah canım benim bak bu defa önce sen yap diyodun yaptım.. dualarım seninle sende yarına birgüne haberini yazarsın inşallah

:) ugur getirdi işte sana ben sana kanda çıkmaz demistim sağlıkla al kucağına dualarinda bizife unutma:))

Denizcimmmmm gözünaydın canım tebrik ederim. diye diye hamile çıkarttın kız kendini Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sonrasında da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn. AMİNNNNN

inanki gördügümden beri ben demiştim dicem ama Allahın zoruna gider diye demiyorum.. elbette Rabbim verdi.. ama hissettim işte söyledim size hemde kaç kere günlerdir söyledim :118:

unutur muyum canım benim

denizcim hamile misin???
çooooooook sevindim canım, sağlıkla kucagına alırsın inşallah
sabah sabah ne güzel bir haber gercekten cok mutlu oldum, tebrik ederim

canım benim inanamadım ki.. şuan rüyalarımda ki gibi seviniyorum ama birazdan alarm çalacak ve ben uyancam gibi.. Allahım nasıl dua etcemi bilemedim..

Denizim tebrik ederim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Hislerin dogru cikti bak .cok sevindim canimm
Bu arada herkese gunaydinn

sen bu ayı geçtin sanıyordun ben kuzummmmmtabiki de bu ay olsunnnnnn

günaydın canımmmm hiç sorma ben bile o kan testinden sonra kendime kızmıştım ne kadarda emindin ne oldu diye.. şükür ki gerçekmiş hislerim Rabbim vermeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış.. şükürler olsun

Bana da dua edin nolurrrrrr. Bu ay olsun inşallah. Rabbim çok bekletmesin bizleri.

Allah hepinize nasip etsin kızlar dilketinimle bana da hepimize hepimizeeeee lilime deeee

unutur muyum canım benim
Unutmazsin canim benim :))
sen bu ayı geçtin sanıyordun ben kuzummmmmtabiki de bu ay olsunnnnnn
Psipsikom canim bal böcekim ins bu ay olacak kocişime dogum gunu hediyesi verdem Allahim nasip et kurban olurum
Allah hepinize nasip etsin kızlar dilketinimle bana da hepimize hepimizeeeee lilime deeee

Aminnn canim Allahim sanda ocakra nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…