sagol canım benim..ne olur dua edin bu defa saglıklı bi gebelik olsun lütfen
nasılda öğrenmiş beni... çok fazla panik heyecan yok sakin sakin... tutunsun görelim keseyi sonra da pıt pıtları... canımsınız cannnnnn.. ben hamile olduğumda sevinememiştim. çünkü o gece denizin hastaneyi aramıştım. çok üzülmüştüm. tam 2 ay sonra çokkkk sevindim çokkkkk....
Denizim bu harika bi haber tebrik ederim sag salim al kucağına ins:)) darısı bana ve tüm bekleyenlere
bu defada aramak ister misin
Denizim bu harika bi haber tebrik ederim sag salim al kucağına ins:)) darısı bana ve tüm bekleyenlere
yarım sevinme tam sevin canım benim ama sakin sevin olur mu? hamilesin diye niye keselim dualarımızı..daha dur yeni başladık dua etmeye...önümüzde daha çokkk güzel günler olacak inşallah...
Aminn canım aminn kuzucun Allahim bebeklerinizide sizlere bagislasin inscanım benim güzel arkadaşım sana da günaydın inş. tez zamanda seninde burada halaylarıı çekeriz Rabim herkesin dualarını kabul etsin canım benim...
Gelen ay değil bu ay olsun balim yaa kocisimin doğum günücanımmmmm hadiiiiiiiiiiiiiii biraz tadını çıkar Allah aşkına yaaaa sağlıklı ben biliyorummmm
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gelen ay bizim kuzuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
bu defa ben ararım sen arayamassam ben uğurlu geldim
inşallah canım benim bak bu defa önce sen yap diyodun yaptım.. dualarım seninle sende yarına birgüne haberini yazarsın inşallah
Denizcimmmmm gözünaydın canım tebrik ederim. diye diye hamile çıkarttın kız kendiniRabbim sağlıklı bir gebelik ve sonrasında da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn. AMİNNNNN
canım benim inanamadım ki.. şuan rüyalarımda ki gibi seviniyorum ama birazdan alarm çalacak ve ben uyancam gibi..Allahım nasıl dua etcemi bilemedim..
Aminn canım aminn kuzucun Allahim bebeklerinizide sizlere bagislasin ins
Gelen ay değil bu ay olsun balim yaa kocisimin doğum günü) hayırlı sağlıklı sıhhatli ins
:) ugur getirdi işte sana ben sana kanda çıkmaz demistim sağlıkla al kucağına dualarinda bizife unutma:))
bizde mi rüyadayızAllah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına al inşallah...
canım benim inanamadım ki.. şuan rüyalarımda ki gibi seviniyorum ama birazdan alarm çalacak ve ben uyancam gibi..Allahım nasıl dua etcemi bilemedim..
unutur muyum canım benim
Gelen ay değil bu ay olsun balim yaa kocisimin doğum günü) hayırlı sağlıklı sıhhatli ins
:) ugur getirdi işte sana ben sana kanda çıkmaz demistim sağlıkla al kucağına dualarinda bizife unutma:))
denizcim hamile misin???
çooooooook sevindim canım, sağlıkla kucagına alırsın inşallah
sabah sabah ne güzel bir haber gercekten cok mutlu oldum, tebrik ederim
Denizim tebrik ederim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Hislerin dogru cikti bak .cok sevindim canimm
Bu arada herkese gunaydinn
Denizim tebrik ederim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Hislerin dogru cikti bak .cok sevindim canimm
Bu arada herkese gunaydinn
Bana da dua edin nolurrrrrr. Bu ay olsun inşallah. Rabbim çok bekletmesin bizleri.
Bana da dua edin nolurrrrrr. Bu ay olsun inşallah. Rabbim çok bekletmesin bizleri.
ne zaman kan testi yaptıracaksın
Unutmazsin canim benim :))unutur muyum canım benim
Psipsikom canim bal böcekim ins bu ay olacak kocişime dogum gunu hediyesi verdem Allahim nasip et kurban olurumsen bu ayı geçtin sanıyordun ben kuzummmmmtabiki de bu ay olsunnnnnn
Allah hepinize nasip etsin kızlar dilketinimle bana da hepimize hepimizeeeee lilime deeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?