Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yarın sabahtan tüm dualarımızın kabulü için selavat ve ayetel kürsi yapalım...katılmak isteyen akşam saat 4 e kadar dua yapabilir bana özelden yazın liste yapayım duasını edelim...

Kuzum daha 5 gün var BAT'a belki ondan çıkmamıştır. Benim bir arkadaşıda test negatifti. kanda çıkmıtı.

Cnm Günaydın;

Çok sevindim anlatamam darısı benim ve diğer arkadaşların başına,hangi markadan test almıştın,ayyy bende dün yaptım ama tek çizgi şimdi 7 aralık gelsin de öyle yapıyım diyorum

yarın sabahtan tüm dualarımızın kabulü için selavat ve ayetel kürsi yapalım...katılmak isteyen akşam saat 4 e kadar dua yapabilir bana özelden yazın liste yapayım duasını edelim...

şimdiden başlayayım ben duaya o zaman, sadece salavat ve ayetel kürsi mi? Zeycan unutmadan söyleyeyim hamilelerin ilk dört ay 70000 tane 'subhanallahi ve bi hamdihi' çekmesi gerekiyomuş. benim 70000 olmaz ama çekebildiğim kadar çekiyorum gün içinde...

bebeğim günaydınnnn... bu ay neymiş bu 4 kutlama yaw maşallah

Gunaydinnnn canlarrrimmm bugün ne güzel bi gün

günaydın kuşummmm... evet çok güzel bir gün. her günümüz böyle güzel haberlerle geçsin innşallah

Gunaydin.... Son iki...

ben cok cok cok cooooooooooooooookkkkkkk dua istiyorummmm....

günaydın bebeemmm... ayy çok az kalmışşş.. ateşin de iyi sanırım. hadi mombebemmm sen de teyze et biziiii

canımmmmmmmmm herkese istediği zamannn nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepinize tek tek dua ediyorum bennnnnnnnnn

cuma günü yaparız kuzummmm herkes için hamileler rahat rahat doğursun...
Temiz kalpli arkadaslarim benim
Gunaydin.... Son iki...

ben cok cok cok cooooooooooooooookkkkkkk dua istiyorummmm....

Monbebem canımsın ins bu ay elin bos çevirmeden rabbim bebisi vermistir gobusune ins dualarimiz sizlerle

Iyiyimm bebisimm.adet donemi psikolojisindeyim size de bulastirmak istemoyorum.
Duzelince gelicemm
Bide ay sonu raporlarim var isyerinde onlari bitirmem gerek.
Arada bakiyorum sizlere iyimisiniz diye.seninde bugun esin gitcekti sanirim ins. Hayirlisiyla gider gelir.
Opuyorumm kukucanlarimiii

cnm bizim evlilik süreci biraz tuhaf ilerledi, 5 yıllık flörtün ardından biz niye evlenmiyoruz evlenip çocuk yapalım dedik öyle evlendik, 1 ay içinde söz, nişan falan yaptık. bu ay söz, nişan, tanışma yıldönümümüz ve doğum günüm var hatta size komik gelecek ama her ay evlendiğimiz gün olan 24'ünde pasta keseriz, kocişim en sevdiğim çiçekleri özel olarak getirtir başka şehirden (kasımpatı bulunmuyor da burda sürekli) heyecanımız azalmasın diye...

KIZLAAAAARRRRR GÜNAYDIIIIINNNNNNNNNNNNNN

ÇOOOOOOOOOOOOOOK MUTLU OLDUMMMMMMMMMMMM
DENİZCİM TEBRİK EDERİM.
DARISI BİZLERE İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…