Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bişey sorcam umarım cvp alabilirim.
biz bebek düşünmeye karar verince, kadın doğum doktoruna gittik. beni muayene etti ve 1 yıl deneyin olmazsa gelin dedi yolladı. ne kan tahlili yaptı ne bişey.
4-5 ay sistemli denedik ama bebek olmuyor. tabi olcak diye bir kural yok da. doktorun yaptırması gereken bir kan testi ya da başka bişeyler var mıydı? yoksa ilk denemeler böyle mi oluyor? ovulasyon testleriyle yumurtladığımı da anladım. reglim de düzenli. :44:
tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. ne yapmam lazım?

akıntını takip et cnm, ben belirtisiz hamile kaldım sanıyodum ama akıntım, kasık ağrılarım belirtiymiş...

inşallah cnm inşallahhhhh bu ay olur

Bende sen gibiydim ve tekarar gittjm 6ay denedikten sonra olmuyo dedim oda test istedi benden ve eşimden sonuçlar temiz çıktı beklemedeyiz 1yil okunca gene gitcem :) tedaviye baslicam

ben de evde ve eşyada hazıra kondum bebişim yakınlaşmak için illa herşeyi beraber yapmak gerekmiyor. bu kişilerle ve anlayışla alakalı. kimisi beraber yapmaktan mutlu olur büyür sevgisi, kimisi de sorun çıkartır. hazıra gelmek de öyle... gamzeyle sizin sevginiz büyümüş ne güselll bizimkisi de tabi

nefesal dilketin kukuşlarımmmm sizi seviyorummm
nefesal en kısa sürede bizimde olcak canımmmm biliyorum bennnnnn... üzülme bence de dikletinin dediği gibi uzak dur istemediğin seni üzecek kişilerden...

psipsikommmmmmmmmm canımın içisin sen ya... ohhh! çok sefiyom kız seni

inşallah çift olur canımm...

Annene selam ileteyim kizz o zamann:))Ah bebegim ben miknatis gibi cekiyorum sorma.o dedigini daha once yaptimda artik bu sefer bisi diyemedimm esimin arkadasi diye.

ben bugun sabah hastaneye gittim hiç sormuyorsun noldu die

lilim bende bilmiyordum hastaneye gitceni hayır mı şer mi anlat bakalım lililimmmmmmmmmmmmmm totemdaşım
Bende sen gibiydim ve tekarar gittjm 6ay denedikten sonra olmuyo dedim oda test istedi benden ve eşimden sonuçlar temiz çıktı beklemedeyiz 1yil okunca gene gitcem :) tedaviye baslicam

o kadar olmayacak... gelecek...

bende bende bendee
iyiyim canım sen nasılsın evli olmak böyle bisey iste her yere yetisiosun

hayatımın hicranıııı

Anladım canım.erkek kardeşler biraz yoruyor aileyi.İlk gençlikte zor oluyorlar biraz ama zamanla düzelir olgunlaşır inşallah.Benim erkek kardeşimde çalışmayı çok sever,eşşek gibi çalışır ama parasının kıymetini bilmez.Üni okuyor haftasonları kuzenimin işinde çalışır para alır.Biz göndeririz babam gönderir yetmez.Bir aile geçindirecek para harcıyor.Nereye gittiğini de bilmez paranın.üstüne başına almaz.kız arkadaşı yok.bişey de sordurmaz hemen kızar çok asabidir.
İnşallah olgunlaşırlar canım.Abla olmak çok zor.Ben de 4 yaramazın ablasıyım.Tırnaklarına taş değse bizim içimiz yanar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…