benim agrim vardi sari akintim vardi
:) olsun sen sağlıklı ol ihmal etme cunku ben 2ay önce bogazlarim iltihaplandi ilac icmedim faranjite çevirdi 10tane penesilinle zor gectiBende icmistim ama bi yeree antibiyotik gwbwligi engelliyor diye okumustum ve adet geciktiriyor bilgin olsun canim
gamzem çok saol canım.evet bende öyle biliyorum ve daha öncede bunu yaşamıştım.antibiyotik içtiğim ay daha geç adet olmuştum.ama ne yapalım önce can zaten bu ayda 1 hafta geç adet oldum
Bilemedkm ama sima tanidikbenim eşim her yere çok gider tatlım belediyeye yapı denetimlere fln gezer yani hep de hangi lisede okuduğunu bilmiyorum eşim 1983 lu benim
Evetde bebisin en azindan hayatini garanti edebilseydik :)Gamze benim eşim biraz fazla garanticidir, hayatta en korktuğu şeylerden biri birinden borç istemek. tuhaf geliyodu bana başlarda ama şimdi iyi ki öyle diyorum, ailesinden destek almadı evlenirken her şeyi kendi yaptı üstelik annesinin de durumu çok iyidir. ama sizin paylaşımınız da çok farklı, her şeyi eşinle sen yapıyosun ev almak araba almak ne bileyim sizde paylaşım var, ben geldim pat diye hazıra kondum. benim annemle babam da her şeyi birlikte yapmış, o onların birbirlerine olan sevgisini, saygısını, bağlılığını artırmış...bana göre sizin paylaşımların tadı da çok daha başka...
:))) karşılıklı yani sevgimiz...
ayy ben de diyorum bu kız üzülür canı sıkkın olur belki dertleşmek ister, neyse kısmet
Gamzeye yazdığım gibi cnm siz de karı koca birlikte emek vererek yapıyosunuz çoğu şeyi, ev almak araba almak gibi, paylaşımınız çok...bizim öyle değil işte...o paylaşım sizi daha da yakınlaştırıyor birbirinize...
canım o konu biraz karışık babamlar siyasi olarak onu nerelere girdirmeye çalıştıda benim kardeşim iş begenmiyo((( ya dert oldu bana varya.. sabit zamanlı olmıcakmış, geliri sabit artı prime dayalı olacakmış,işini halledince serbest olacakmış.. ohh dedim ya dünya sana güzel.. ben elin diyarbakırında ayda yılda bi görüyorum ailemi..beyfendinin istegine bak.. ama kardeş işte benim gözümün bebegi.. uykularım kaçıyo onu düşünmekten.. oturdugu evi baba verdi.. arabayı rahatlıkla kullanıyo babamınkini.. eee yani derdin ne..yok işte asi biraz
Pazarlama sektörüne girebilir canim tam istediği gibi basvursun firmalara
gözün aydn cnm allah sağ salim kucağına versin inşallh
birlikte buyutucez bebislerimizi canim benim pozitif düşün
:) olsun sen sağlıklı ol ihmal etme cunku ben 2ay önce bogazlarim iltihaplandi ilac icmedim faranjite çevirdi 10tane penesilinle zor gecti
Bilemedkm ama sima tanidik
Evetde bebisin en azindan hayatini garanti edebilseydik :)
aynen canım.. işte öyle bi iş etrafınızda varsa bi haberim olsun diye yazdım..
biz bu ay yumurtlama testi kullandık enson 11,11,2013 de adet olmuştum enkoyu çizgide 23-24 kasımda oluştu o günleride değerlendirdik adeteime daha 6 gün var ama göğüslerim hassaslaştı birde akıntın çoğaldı sizde gebe olabilir miyim
ben her zaman tam gunumde olurum.ama cok kımyasal gebelık gecırdım . Denızın cızgısıyle aynı cıft cızgım var. 2gundur cızgı koyulasmaz korkusuyla yapamadım. Yarın sabah ılk ıdrarla yapıcam bugunde gelmezse.her ay cıft cızgıyı goruyorum ama sonuc husrandı. Ins bu ay tutmustur.
:) olsun sen sağlıklı ol ihmal etme cunku ben 2ay önce bogazlarim iltihaplandi ilac icmedim faranjite çevirdi 10tane penesilinle zor gecti
bebek kendi rızkıyla geliyor cnm emin ol, aylardır eşim terfi bekliyodu bir sürü sıkıntı çıktı ha oldu ha olacak, ben hamile olduğumu öğrendim ertesi gün eşimin terfi haberi geldi... en basit örnek bu...
hormon testi yapabilirdi ama adetlerin düzenliymis demek ki sorun yoook ovu testinde de görmüşsün çift çizgiyi.....biraz daha dene bence.... Uzun sure deneyen ciftlerden dr ilk önce sperm testi hormon testi hsg gibi şeyler istiyor
kızlar bişey sorcam umarım cvp alabilirim.
biz bebek düşünmeye karar verince, kadın doğum doktoruna gittik. beni muayene etti ve 1 yıl deneyin olmazsa gelin dedi yolladı. ne kan tahlili yaptı ne bişey.
4-5 ay sistemli denedik ama bebek olmuyor. tabi olcak diye bir kural yok da. doktorun yaptırması gereken bir kan testi ya da başka bişeyler var mıydı? yoksa ilk denemeler böyle mi oluyor? ovulasyon testleriyle yumurtladığımı da anladım. reglim de düzenli. :44:
tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. ne yapmam lazım?
Gamze benim eşim biraz fazla garanticidir, hayatta en korktuğu şeylerden biri birinden borç istemek. tuhaf geliyodu bana başlarda ama şimdi iyi ki öyle diyorum, ailesinden destek almadı evlenirken her şeyi kendi yaptı üstelik annesinin de durumu çok iyidir. ama sizin paylaşımınız da çok farklı, her şeyi eşinle sen yapıyosun ev almak araba almak ne bileyim sizde paylaşım var, ben geldim pat diye hazıra kondum. benim annemle babam da her şeyi birlikte yapmış, o onların birbirlerine olan sevgisini, saygısını, bağlılığını artırmış...bana göre sizin paylaşımların tadı da çok daha başka...
Gamzeye yazdığım gibi cnm siz de karı koca birlikte emek vererek yapıyosunuz çoğu şeyi, ev almak araba almak gibi, paylaşımınız çok...bizim öyle değil işte...o paylaşım sizi daha da yakınlaştırıyor birbirinize...
nefesal dilketin kukuşlarımmmm sizi seviyorummm
nefesal en kısa sürede bizimde olcak canımmmm biliyorum bennnnnn... üzülme bence de dikletinin dediği gibi uzak dur istemediğin seni üzecek kişilerden...
günaydın kızçeler kalabalığız bugün maşallah diyelim nazar değmesin nasılsınız ben çok çok iyiyim şimdilik dün dr gitcektim ya gittim 4 tane sağlıklı yumoşum varmış kendiliğinden çatlamışlar geçen dr ne yaptın sadiye çalıştınmı ödevine dedi valla dr hanım ödevime çalıştım 3 gün nedim kalan zamandada test çözdük dedim iyi yapmışsın dedi bide aferin çaktı 12 sonra test yap tedi bakalım notum kaç çıkcak tek mi çifft mi inşalh çifttirrrrr
canım bidaha görcez inşallah.. hemde çok yakında..
inşallahhh inşallahhhhh
psıkocum cok sagol canım.ınsallah bu ayda hüsran olmaz.
sorun olmayacak Allahın izni ileeee rahat tut içini ferah tut canımmm...
akıntını takip et cnm, ben belirtisiz hamile kaldım sanıyodum ama akıntım, kasık ağrılarım belirtiymiş...
inşallah cnm inşallahhhhh bu ay olur
bebek kendi rızkıyla geliyor cnm emin ol, aylardır eşim terfi bekliyodu bir sürü sıkıntı çıktı ha oldu ha olacak, ben hamile olduğumu öğrendim ertesi gün eşimin terfi haberi geldi... en basit örnek bu...
minikbebişimmmm sana mesaj atttım bakkkkkkkkk
iyiyim canım sen nasılsın evli olmak böyle bisey iste
lilicanimmm yaaa öğleden sonra gideceksin saniyodumm bennn :44::26::26:
tanıdıktır tatlım denizli küçük yer her yeri de gezer benim eşim ve bir çok yerde oturmuşlar ev kira olunca
Annene selam ileteyim kizz o zamann:))Ah bebegim ben miknatis gibi cekiyorum sorma.o dedigini daha once yaptimda artik bu sefer bisi diyemedimm esimin arkadasi diye.sen anamın evine yakın geliyorsun kuzummmmmbir git bakalım eşinin dediği olsun bu sefer... sana da hep hamileler denk geliyor (( canım bu kadar etkileniyorsan müsait değiliz de almak zorunda mısın??? buaralar pek iyi değilsin zaten sabrın zorlanıyor gibi geliyor bana. önce can unutma....
benim agrim vardi sari akintim vardi
ben bugun sabah hastaneye gittim hiç sormuyorsun noldu die
Bende sen gibiydim ve tekarar gittjm 6ay denedikten sonra olmuyo dedim oda test istedi benden ve eşimden sonuçlar temiz çıktı beklemedeyiz 1yil okunca gene gitcem :) tedaviye baslicam
ben de evde ve eşyada hazıra kondum bebişimyakınlaşmak için illa herşeyi beraber yapmak gerekmiyor. bu kişilerle ve anlayışla alakalı. kimisi beraber yapmaktan mutlu olur büyür sevgisi, kimisi de sorun çıkartır. hazıra gelmek de öyle... gamzeyle sizin sevginiz büyümüş ne güselll bizimkisi de tabi
psipsikommmmmmmmmm canımın içisin sen ya...ohhh! çok sefiyom kız seni
iyiyim canım sen nasılsın evli olmak böyle bisey isteher yere yetisiosun
canım o konu biraz karışık babamlar siyasi olarak onu nerelere girdirmeye çalıştıda benim kardeşim iş begenmiyo((( ya dert oldu bana varya.. sabit zamanlı olmıcakmış, geliri sabit artı prime dayalı olacakmış,işini halledince serbest olacakmış.. ohh dedim ya dünya sana güzel.. ben elin diyarbakırında ayda yılda bi görüyorum ailemi..beyfendinin istegine bak.. ama kardeş işte benim gözümün bebegi.. uykularım kaçıyo onu düşünmekten.. oturdugu evi baba verdi.. arabayı rahatlıkla kullanıyo babamınkini.. eee yani derdin ne..yok işte asi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?