öyle erken gitme değilkocis erkenden gidiyo canim butun heves istek koreliyor gidiyor
Benim kocamda 7de dukkan aciyo bide benimde 7:30 mesai o halde mikmik
ayy böyle daha güzel oldu, oram şişti buram ağrıdı muhabbetindense forman ne renk, besten var mı, sahaya kaçta iniyon muhabbeti daha güzeel
öyle erken gitme değil:6/:
bi kere benim israrimla dr gitti bi hap vermis kullandi ise yaramadi kontrolede bir daha gitmedi...benim jinekologa sordu böyle bi problemim var diye gebeliğe engel değil bu dedi gebelik oluşsun sanada çözüm buluruz dedi olda kaldı
öyle erken gitme değil:6/:
Wass cok hızlısin benim herif uyudu eve gidene kadar uyansa bari(
Bu akşam bende bişi yok cnm, o dün akşamdı, adam film izliyodu da, ama ben naptım dün akşam kaçırmadım :)
hiimmm bi arastirayim canim:26::26: sagolasin
helal olsuuunnnn sannaaaaaaaaa.. helallllll olsunnnnnnnnnnnn
helal olsuuunnnn sannaaaaaaaaa.. helallllll olsunnnnnnnnnnnn
Bu akşam bende bişi yok cnm, o dün akşamdı, adam film izliyodu da, ama ben naptım dün akşam kaçırmadım :)
evet...yazım yukarıda
vuuuu tezahürata da başladık:124:
Benim ondan onceko geceydi off üstünden onca zamn geçti kocam yorgun ama ikna etmeyim napio edip kanina gircem
napalım kız bende birazdan gidicem kociş kızıyor kızlarla benden daha çok ilgileniyorsun diye....
napalım kız bende birazdan gidicem kociş kızıyor kızlarla benden daha çok ilgileniyorsun diye....
Benim ondan onceko geceydi off üstünden onca zamn geçti kocam yorgun ama ikna etmeyim napio edip kanina gircem
Eevt aen git sözünü tut hadivformalarini giy psip mikmike psip mikmikee psip mikmike:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?