sen formanı giy sahaya çık ve öylece bekle
Yok arkadasim jubile tadini cikar sahalarınayyyyy bu ay jubile yapalım nolur yaaaaaaaaaaaaa...
Yok arkadasim jubile tadini cikar sahaların
tüm mikmikçiler sahalaraa, formalar foraaaaben burda bekliyom kızlar gidin siz
tüm mikmikçiler sahalaraa, formalar foraaaaben burda bekliyom kızlar gidin siz
evet...yazım yukarıda
:)))) ben de bu gece kocişi azat ettim, ben de mi burda beklesem ne yapsam :)
sen neden azat ettin kız, sende git:)
dün gece film izlettirmedim ya, kaçamadı benden :) bu akşam da çok kalabalık misafirim vardı çok yorgunum kocişe sen git yat dedim malum yarın bana lazım :)
yok canım ya önemli değil...
Kızlar nasılsınız ???
Benim tiroid değerlerim biraz yüksek çıktı. Aslında değerlerim hamile olmasam normalmiş. Ama hamilelikte daha düşük olması gerekiyormuş. İlaç kullanmaya başladım. Her ay testler tekrarlanacak ve ona göre ilacım yeniden düzenlenecek.
Bu arada ben bu içimdeki tedirginlikten kurtulamıyorum. Yeniden aynı süreci yaşamaktan, bu bebeğimide kaybetmekten çok ama çok korkuyorum. Sevincimi bile yaşayamıyorum. Ayın 28 inde kalp atışı randevumuz var. Hem zaman çabucak geçsin kontrole gideyim istiyorum. Hemde ya kötü bişey duyarsam diye 28 i hiç gelmesin istiyorum.
Bir tek benmi böyleyim yoksa benim gibi bu kadar endişeli olan varmı. Bir türlü rahatlayamıyorum. Kafamdan atamıyorum.
ahhh kiyamam canim bol fua etmekten başka elimizdenne gelir incimmm üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?