Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar nasılsınız ???

Benim tiroid değerlerim biraz yüksek çıktı. Aslında değerlerim hamile olmasam normalmiş. Ama hamilelikte daha düşük olması gerekiyormuş. İlaç kullanmaya başladım. Her ay testler tekrarlanacak ve ona göre ilacım yeniden düzenlenecek.

Bu arada ben bu içimdeki tedirginlikten kurtulamıyorum. Yeniden aynı süreci yaşamaktan, bu bebeğimide kaybetmekten çok ama çok korkuyorum. Sevincimi bile yaşayamıyorum. Ayın 28 inde kalp atışı randevumuz var. Hem zaman çabucak geçsin kontrole gideyim istiyorum. Hemde ya kötü bişey duyarsam diye 28 i hiç gelmesin istiyorum.

Bir tek benmi böyleyim yoksa benim gibi bu kadar endişeli olan varmı. Bir türlü rahatlayamıyorum. Kafamdan atamıyorum.

arkadaşım benden sna tavsiye ilk olarak içini ferah tut kendini kastıkça vücutta kasar sağlam insanı bile hasta eder biliyosun 2. side bebeğinin niyetine şimdiden bol bol sadaka ver sadaka ömrü uzatır kazaları defeder bilirsin 1lira 50 kuruş hiç farketmez hergün bi çocuğa bi kutuya niyet et at, arada al bi kutu çikolata sokaktaki çocuklara dağıt hep bebeğinin sağlık sıhhati için niyet et ben bunu hep yaptım inanıyorumki çokta faydasını gördüm tavsiye ederim

Kocisle baris saglandimik mik tamamama ben ole 1 saat falan bekleyemem en cok 10 dk.sonra guzel bir banyo.2gunde bir devam.sonra adet olmamayi beklicem 8 bat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…