aman Allahım acı!! benim bir arkadaşımın üç çocuğunada down sendromlu dendi ama çocuklar sapasağlam doğdu.o çocuk yaşasada Allah bilir ama sağlıklı olmaz.Ayy kızlar bi haber aldım çok üzüldümmmm
Eşimin bi arkadaşı vardı. Nezamandır bebek isteyip olmuyo derken hamile kaldı.. özel hastanede kontrolleri yapılıo ve 6.ayındaydı. Ve yaklaşık 2 ay önce doğumu sorumuşlar ne kadar die. 600 tl demiş özel hastane. Bunlarında durumları yok die devlete gitmişler. Ordaki dr 6 aylık hamileye bebiş için down sendromlu demiş ve bunlarda inanmışlar. Ve malesef bebeği almaya çalışmışlar. Ve aldırmaya karar vermişler. Bebeğe iğnemi ne verilmiş. öle öldürülecekmimiş bişer anlattı eşim ama anlamadım. Neyse bi şekilde bebeği zorla almışlar ve alırlarken beyin kanaması geçirmiş. Doğduktan sonra bi bakıolar bebekte öle bişi yok. Vw bwbwk onca müdahaleye rahmen ölmemiş. 52 gündür tepecik has.sinde küvezde yaşıomuş. Arkadaşlarda hastaneye dava açmışlar. Anlıcağınız dava açılsa ne olur bebek riskte. Yaşasa bile bakalıım hasarlımı olacak?Yazık yaa... Rabbim kimseyi böle sınamasın. Hastanelere ve dr larada güvenemiceksek napalım acaba dimi :26:
Ins bebişim senin sipa gibi bizimdr olsun sipaciklarimiz
Kızlar acilllllllllllll
eşim geldi şimdi dostinex die ilaç vermiş doktor bende okudum hamilelikte kesinlikle kullanılmaz hamilelik şüphesi olanlar kesnlikle kullanmasın die yazıyor ve adeti düzensizlere adet getirsin die veriyormuş bu ilaç ya bilmedim
cok down sendromlu denip sapasaglam doğan o kadar çok bebek var ki bunun vebalini odeyemeyecekler
ayyy çok üzüldüm yaaa, yazık bebeğe. Allahım şifasını versin bebişin. ya her down sendromlu denen bebek öyle çıkmıyor ki ama, keşke aldırmaya kalkmasalarmış. ben bebek için salavat çekecem 100 tane, siz de ekleyin kızlar Allah rızası için.
Kızlar acilllllllllllll
eşim geldi şimdi dostinex die ilaç vermiş doktor bende okudum hamilelikte kesinlikle kullanılmaz hamilelik şüphesi olanlar kesnlikle kullanmasın die yazıyor ve adeti düzensizlere adet getirsin die veriyormuş bu ilaç ya bilmedim
inşallah cnm inşallah, tez zamanda gelsinler de minişler...
iyi be kuzum salavat getirdimhoşbuldukk canımm nasılsınn
Kızlar acilllllllllllll
canımmmm sevindim ben randevuna güzel haberlerle gel bende okudum senin için salavat 100 taneiyiyim cnm, bugünden beri oturuyorum kös kös sularım kesikti...
ohhhhhhhh be aldım randevuyu cnm benim...yarın sabah 08:30'da gitcem teste...
Allah razı olsun cnm...Bugün başkasının başına gelen yarın öbür gün bizim başımıza da gelebilir malum o yüzden bol bol dua etmek lazım...
aşkın bedeli diye bi dizi var...eşyalarımı soruyodun ya, ordaki evdeki eşyalarla benziyo kısmen de olsa...
öldürmeyen Allah öldürmüyor işte demekki o günahsız yavrunun yiyecek ekmeği varmış bu dünyada, veren de Allah ,alanda Allah..bunu o günahsız yavruya yapanlar öteki dünyada nasıl hesabını verecekler..ewet kızlar. her down denen bebek öle çıkmıo ama işte demekki insanlar riske atamıo. bilemeyizki nasıl psikolojik durum içindeler.. :26: o iğnelere rahmen ölmemiş düşünebiliomusunuz ya.. çok etkilendim. 52 gündür küvezde ve o minicik bedeniyle 2 ameliyat geçirio..
Kızlar acilllllllllllll
ewet kızlar. her down denen bebek öle çıkmıo ama işte demekki insanlar riske atamıo. bilemeyizki nasıl psikolojik durum içindeler.. :26: o iğnelere rahmen ölmemiş düşünebiliomusunuz ya.. çok etkilendim. 52 gündür küvezde ve o minicik bedeniyle 2 ameliyat geçirio..
Bebisim face inin linkini mesaj olarak atsana bana
Eki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım
Eki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım
çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmöldürmeyen Allah öldürmüyor işte demekki o günahsız yavrunun yiyecek ekmeği varmış bu dünyada, veren de Allah ,alanda Allah..bunu o günahsız yavruya yapanlar öteki dünyada nasıl hesabını verecekler..
iyi be kuzum salavat getirdim
canım sen regl bekle eğer olmazsan testini yap emin ol öyle başla şimdi değil bence
canımmmm sevindim ben randevuna güzel haberlerle gel bende okudum senin için salavat 100 tane
iyi be kuzum salavat getirdim
canım sen regl bekle eğer olmazsan testini yap emin ol öyle başla şimdi değil bence
canımmmm sevindim ben randevuna güzel haberlerle gel bende okudum senin için salavat 100 tane
canım yanında hcg yazıyorcnm ovtestimi yoksa gebelik testimi :26::26::26:
canım ben minikbebişimden duydum salavat çektim...allah kabul etsın canımm. ne okunuyor canım ben kacırdım konuyu
kuzum bende sen söylediğin için çektim ne için dilediysen... Allah şifa versin diyelimmmmmAllah razı olsun cnm benim, ben de esrarengizin bahsettiği hasta bebek için çektim salavatları. çok üzüldüm bebeğe yaaa...valla aile dostumuzu aradım da aldı randevuyu sağolsun. heyecanlıyım bakalım ne çıkacak.
ayyyyyyyyyyyyy çok güzel haberler yaaaaaaa...hadi gözün aydın cnm, bebeğin sımsıkı tutunur sana inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?