Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aman Allahım acı!! benim bir arkadaşımın üç çocuğunada down sendromlu dendi ama çocuklar sapasağlam doğdu.o çocuk yaşasada Allah bilir ama sağlıklı olmaz.

Icme öyleyse kuzu bekle bebek varsa doktora tekrar gidersin bu olac hamilelikde kullanilmiyor diye ama icme öyle yaziyoraa

cok down sendromlu denip sapasaglam doğan o kadar çok bebek var ki bunun vebalini odeyemeyecekler

ewet kızlar. her down denen bebek öle çıkmıo ama işte demekki insanlar riske atamıo. bilemeyizki nasıl psikolojik durum içindeler.. :26: o iğnelere rahmen ölmemiş düşünebiliomusunuz ya.. çok etkilendim. 52 gündür küvezde ve o minicik bedeniyle 2 ameliyat geçirio..

canımmm batı bekle ıstersennn

hoşbuldukk canımm nasılsınn
iyi be kuzum salavat getirdim

canım sen regl bekle eğer olmazsan testini yap emin ol öyle başla şimdi değil bence
canımmmm sevindim ben randevuna güzel haberlerle gel bende okudum senin için salavat 100 tane

KIzlar merhaba nasılsınız? size bişey sorucam. soğan kürü ve incir kürü nasıl yapılıyor ne zaman içiliyor biliyor musunuz?

ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım

öldürmeyen Allah öldürmüyor işte demekki o günahsız yavrunun yiyecek ekmeği varmış bu dünyada, veren de Allah ,alanda Allah..bunu o günahsız yavruya yapanlar öteki dünyada nasıl hesabını verecekler..

canım sen henüz döllenme dönemindesin.bir hafta bekleyip öyle mi kullansan acaba?
bir de prolaktin hamile kalmayı da zorlaştırıyormuş sanırım. ne desem bilemedim.dr arasan sorsan mı bir????:44:

eger Allah ona bu dünyada nefes almayı nasip etmişse kim ne yaparsa yapsın o bebeğe bişi olmaz. Allah annesine babasına da dayanma gücü versin...ben duamı yaptım cnm...

Bebisim face inin linkini mesaj olarak atsana bana

attım cnm

Eki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım

çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmm
hadi inşallahhhhhhhhh ne zaman bat

canım sen regl bekle eğer olmazsan testini yap emin ol öyle başla şimdi değil bence

canımmmm sevindim ben randevuna güzel haberlerle gel bende okudum senin için salavat 100 tane

allah kabul etsın canımm. ne okunuyor canım ben kacırdım konuyu

Allah razı olsun cnm benim, ben de esrarengizin bahsettiği hasta bebek için çektim salavatları. çok üzüldüm bebeğe yaaa...valla aile dostumuzu aradım da aldı randevuyu sağolsun. heyecanlıyım bakalım ne çıkacak.

Eki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım

ayyyyyyyyyyyyy çok güzel haberler yaaaaaaa...hadi gözün aydın cnm, bebeğin sımsıkı tutunur sana inşallahhhhhhh

allah kabul etsın canımm. ne okunuyor canım ben kacırdım konuyu
canım ben minikbebişimden duydum salavat çektim...

kuzum bende sen söylediğin için çektim ne için dilediysen... Allah şifa versin diyelimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…