- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
sağol canım benim inşallah darısı sizlere de allah nasip etsin. şuan çok heyecan yaptım eşimin de telefonu kapalı en son o öğrenecek galiba.allahımmmmmmmmm ne güzel çıkmış allahım darısı başıma inşallah bebğimmmm
benımde katkım bulunsun canım onun duaıs ne zaman olucak
slm Cnm ben de test yapmistum ilkinde silik çıkmıştı ikincisi daha belirgindi
oo benim taktikinşallah canım
sağol canım benim inşallah darısı sizlere de allah nasip etsin. şuan çok heyecan yaptım eşimin de telefonu kapalı en son o öğrenecek galiba.
güzel hatunmuşsun bebeğim Allah sahibine bağışlasıncanımmm ekle beni arkadaşlık talebi yolladım sana... gör beni albümde fotom var... ya çok seviyorum sizi günün büyük bölümünü sizinle geçiriyorum aynı zamanda hamile kaldık falan ne bilim işte mutlu oluyorum ben burda... çok paylaşımımız var...
denizzzzzzzzzzz hamilemisinnnnnn, dün neler diyodun bak gördünmü sana Allahtan ümit kesilmez demiştim zamanı var gelecek demiştim...şimdi o etraftaki çocuğu olmuyor bakışı atanlara sende avazın çıktığı kadar bağır hamileyimmmmmm diye
batım 2 aralıktı canım 1 gün geçmiş oldu ama battan önce hep silikti çizgiler allahım sağlıklı gebelik nasip etsin.
güzel hatunmuşsun bebeğim Allah sahibine bağışlasın
denizimmmmm çok bekledin hırpaladın kendini... Allah tamımına erdirsin inşallah... ppıtpıtları da duyucaz bizimle de tanıştıracaksın kuzunu...biliyo musun onun pıt pıtlarını bi duyayım.. içimdeki tüm kızgınlık gidecek.. beni kıran herkesi affetcem.. kimse gibi nispet yapmıcam.. söz veriyorum :85:
biliyo musun onun pıt pıtlarını bi duyayım.. içimdeki tüm kızgınlık gidecek.. beni kıran herkesi affetcem.. kimse gibi nispet yapmıcam.. söz veriyorum :85:
valla tutsunda taktik senin mi olur başkasının mı farketmez ayyyyy deniz ya şu bulunduğun durumu yaşamayı o kadar istiyorum ki ama kısmet işte hayırlısı yani üzülmek de çare değil neyse 14 aralık benimde batım inşallah aynı sevinci ben ve isteyen herkes yaşasın ne diye dua ediyorum biliyo musun bu acıyı Allah düşmanıma bile vermesin o kadar yani..
peki sonuç? bebek var mıydı canım.. kusura bakma seni tanımıyorum ondan sordum..
Tebrik ederim canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahsağol canım benim inşallah darısı sizlere de allah nasip etsin. şuan çok heyecan yaptım eşimin de telefonu kapalı en son o öğrenecek galiba.
denizcim inanırmısın dün akşam sana ve gamzeye dua attim Rabbim kucaklarını boş bırakma diye sonrada bütünnn çocuk isteyenler için dua ettim..inşallah pıt pıtlarınıda duyacaksın..her gece duat et bebeğin için ben hala nerdeyse 3 ay olucak düşük tehlikesini atlatmış gibiyim ama dualarımı hiç eksik etmiyorum yer gök dua üzerine dualar bebeklerimizi koruyacak inşallahbiliyo musun onun pıt pıtlarını bi duyayım.. içimdeki tüm kızgınlık gidecek.. beni kıran herkesi affetcem.. kimse gibi nispet yapmıcam.. söz veriyorum :85:
cnm bende gittim sabah dr ye hormonlar bazen böle yükselirmiş ozaaman böyle lekelenme olurmuş ilaç verdi cuma gününe kadar geçmesse bu ilacı kullan dedi ama 5 günden fazla kullanma dedi kafam karıştıya bide kendi druma gitmedim uzak diye burdaki bi dr gittim kafam karıştıya hala devam ediyor lekelenmem senin devam ediyomugittim cnm sabah işe gelmeden oraya gittimsüt hormonum yüksekmiş biraz ondan gebelik zor olur dedi işte ilaç verdi oda hamilelik riski olanlar kullanmasın die yazıyo o ilaçı kullandın mı 1 ay korunman lazımm ış öle işte tatlım
canım inan ki buraya haziranda başladım ben.. o zamandan beri onca arkadaşımın sevincine ortak oldum dualar ettim.. o zamandan beri tanıdıgım ve hamile olmayan bir iki tane insan kaldı.. bide bendim işte.. bende diyodum başka topige gitmeyin beni bekleyin.. şükür rabbim sonunda bana da yaşattı.. sizlere yaşatır inşallah
3 tane çoçuk giyindircektin demi bebeğim
canım inan ki buraya haziranda başladım ben.. o zamandan beri onca arkadaşımın sevincine ortak oldum dualar ettim.. o zamandan beri tanıdıgım ve hamile olmayan bir iki tane insan kaldı.. bide bendim işte.. bende diyodum başka topige gitmeyin beni bekleyin.. şükür rabbim sonunda bana da yaşattı.. sizlere yaşatır inşallah
ne kusuru Cnm evet simdi 48 günlük bir kizim var ve annesinin canini okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?