Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benımde katkım bulunsun canım onun duaıs ne zaman olucak

cnm ben Allahım bebeğe şifa ver diyip 100 salavat, 100 tane de Ya Şafi çektim. duasını sadece öyle yaptım. yarın salavat ve ayetel kürsi okuyacaz ya her çarşamba yaptığımız gibi o zaman bebeği de ekleriz duamıza.

oo benim taktik inşallah canım

valla tutsunda taktik senin mi olur başkasının mı farketmez ayyyyy deniz ya şu bulunduğun durumu yaşamayı o kadar istiyorum ki ama kısmet işte hayırlısı yani üzülmek de çare değil neyse 14 aralık benimde batım inşallah aynı sevinci ben ve isteyen herkes yaşasın ne diye dua ediyorum biliyo musun bu acıyı Allah düşmanıma bile vermesin o kadar yani..

güzel hatunmuşsun bebeğim Allah sahibine bağışlasın

biliyo musun onun pıt pıtlarını bi duyayım.. içimdeki tüm kızgınlık gidecek.. beni kıran herkesi affetcem.. kimse gibi nispet yapmıcam.. söz veriyorum :85:

Kızlar yeni hamişler mi var kimler öğrendi ... tek tek tebrik ediyorum darısı başımıza topik ilk açıldığında ismimi yazdırmıştım inşallah bende burada duyururum hamişliğimi

güzel hatunmuşsun bebeğim Allah sahibine bağışlasın

saol canımın içi... Allah nasip etsin de hamile olayım dua edin benim için ocak ayında hemen olsun deyin
biliyo musun onun pıt pıtlarını bi duyayım.. içimdeki tüm kızgınlık gidecek.. beni kıran herkesi affetcem.. kimse gibi nispet yapmıcam.. söz veriyorum :85:
denizimmmmm çok bekledin hırpaladın kendini... Allah tamımına erdirsin inşallah... ppıtpıtları da duyucaz bizimle de tanıştıracaksın kuzunu...

canım inan ki buraya haziranda başladım ben.. o zamandan beri onca arkadaşımın sevincine ortak oldum dualar ettim.. o zamandan beri tanıdıgım ve hamile olmayan bir iki tane insan kaldı.. bide bendim işte.. bende diyodum başka topige gitmeyin beni bekleyin.. şükür rabbim sonunda bana da yaşattı.. sizlere yaşatır inşallah

denizcim inanırmısın dün akşam sana ve gamzeye dua attim Rabbim kucaklarını boş bırakma diye sonrada bütünnn çocuk isteyenler için dua ettim..inşallah pıt pıtlarınıda duyacaksın..her gece duat et bebeğin için ben hala nerdeyse 3 ay olucak düşük tehlikesini atlatmış gibiyim ama dualarımı hiç eksik etmiyorum yer gök dua üzerine dualar bebeklerimizi koruyacak inşallah

cnm bende gittim sabah dr ye hormonlar bazen böle yükselirmiş ozaaman böyle lekelenme olurmuş ilaç verdi cuma gününe kadar geçmesse bu ilacı kullan dedi ama 5 günden fazla kullanma dedi kafam karıştıya bide kendi druma gitmedim uzak diye burdaki bi dr gittim kafam karıştıya hala devam ediyor lekelenmem senin devam ediyomu

ben yaşatacağına inanıyorum canım çünkü hiçbir sorunumuz yok sebepsiz bizimkisi ama diyorum ki eğer olamayacak olsaydı heralde bi sebep verirdi Allah sabrımızı deniyo bi de ben Allahın şu an bana benden daha çok üzüldüğünü biliyorum ama hayırlısı böyle olduğu için hamile kalamıyorum inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da canım bende çok bekledim bu 7.ayım hiç kolay değil psikolojim bu ay daha iyi ama umutluyum bu aydan hayırlısı bakalım..

Deniiiiiz smdi gordum. Gozun aydinnn insallah pitpitlari da duyarsin canim bak hislerin dogru cikti coook sukur

Gecmsi okuyamadim kana gittinmi

ne kusuru Cnm evet simdi 48 günlük bir kizim var ve annesinin canini okuyor

ayy dogdu demekki Allahım esirgesin canım ben boş gebelik yaşadıgım için tam anlamıyla sevinemiyorum ondan bunca soru sormam..buda öyle olur mu diye çok korkuyorum..hala cüzdanımda ultrasyon görüntüsü duruyo bebişlerimin :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…