denizcim inanırmısın dün akşam sana ve gamzeye dua attim Rabbim kucaklarını boş bırakma diye sonrada bütünnn çocuk isteyenler için dua ettim..inşallah pıt pıtlarınıda duyacaksın..her gece duat et bebeğin için ben hala nerdeyse 3 ay olucak düşük tehlikesini atlatmış gibiyim ama dualarımı hiç eksik etmiyorum yer gök dua üzerine dualar bebeklerimizi koruyacak inşallah
cnm bende gittim sabah dr ye hormonlar bazen böle yükselirmiş ozaaman böyle lekelenme olurmuş ilaç verdi cuma gününe kadar geçmesse bu ilacı kullan dedi ama 5 günden fazla kullanma dedi kafam karıştıya bide kendi druma gitmedim uzak diye burdaki bi dr gittim kafam karıştıya hala devam ediyor lekelenmem senin devam ediyomu
evet canım hatta bugün yarın gidicem almaya
evt sanki adetim gelcek gibi kahve leke oluyor dr. dedim bişey demedi yaaa
Kukucanlarrrrrrrrrr
Beni ozledinizmiii.
Bu hafta basinda biri dua etmisti bol bebis haberi alacagimiz bir hafta demisti.
Kimdi o ortaya ciksinn
Deniiiiiz smdi gordum. Gozun aydinnninsallah pitpitlari da duyarsin canim bak hislerin dogru cikti coook sukur
Gecmsi okuyamadim kana gittinmi
bebeğim bekle kandan sonra al bence
bu da benim testim ama sahte
bu da benim testim ama sahte
o ilacı bence adet görürsen işalah görmezsin ozaman kulan derim cnm ay ne zormuş hamiş kalmak cnm niye böyle lekelenme oluyor anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
canımmmmmmmm seni çok özledim
daha dün seni andım dün konuştuk
senle ilgili nasılsın bebğimmmmm
yok canım gitmedim daha adet geçsin gidicem adam akıllı bi deger çıksınbu arada sen nerelerdesin ben sabahın 8 inde burdaydım işe nasıl koşa koşa geldim size söyleyim diye
bak veni albüm yaptımmmm
Yok lilim hastaneyi ariyorum ben ordan baglatiyorum topragimarıyorum ama açmıyor tatlım ya sende var mı
Onlardan biride benjm kalanlardan :))canım inan ki buraya haziranda başladım ben.. o zamandan beri onca arkadaşımın sevincine ortak oldum dualar ettim.. o zamandan beri tanıdıgım ve hamile olmayan bir iki tane insan kaldı.. bide bendim işte.. bende diyodum başka topige gitmeyin beni bekleyin.. şükür rabbim sonunda bana da yaşattı.. sizlere yaşatır inşallah
CanimsIn yaa Allahim hepimizin gönlünde olani versin gobusune ins allahim razi olsundenizcim inanırmısın dün akşam sana ve gamzeye dua attim Rabbim kucaklarını boş bırakma diye sonrada bütünnn çocuk isteyenler için dua ettim..inşallah pıt pıtlarınıda duyacaksın..her gece duat et bebeğin için ben hala nerdeyse 3 ay olucak düşük tehlikesini atlatmış gibiyim ama dualarımı hiç eksik etmiyorum yer gök dua üzerine dualar bebeklerimizi koruyacak inşallah
ben yaşatacağına inanıyorum canım çünkü hiçbir sorunumuz yok sebepsiz bizimkisi ama diyorum ki eğer olamayacak olsaydı heralde bi sebep verirdi Allah sabrımızı deniyo bi de ben Allahın şu an bana benden daha çok üzüldüğünü biliyorum ama hayırlısı böyle olduğu için hamile kalamıyorum inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da canımbende çok bekledim bu 7.ayım hiç kolay değil psikolojim bu ay daha iyi ama umutluyum bu aydan hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?