Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kukucanlarrrrrrrrrr
Beni ozledinizmiii.
Bu hafta basinda biri dua etmisti bol bebis haberi alacagimiz bir hafta demisti.
Kimdi o ortaya ciksinn

inşallah canım etmez miyim hep dualardayım zaten.. bebegim sebep olurda namaza da başlarız inşallah babasıyla

bu da benim testim ama sahte

Eklentiler

• $20131202_060455.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $20131202_060331.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 40

evt sanki adetim gelcek gibi kahve leke oluyor dr. dedim bişey demedi yaaa

evt sanki adetim gelcek gibi kahve leke oluyor dr. dedim bişey demedi yaaa

o ilacı bence adet görürsen işalah görmezsin ozaman kulan derim cnm ay ne zormuş hamiş kalmak cnm niye böyle lekelenme oluyor anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

Kukucanlarrrrrrrrrr
Beni ozledinizmiii.
Bu hafta basinda biri dua etmisti bol bebis haberi alacagimiz bir hafta demisti.
Kimdi o ortaya ciksinn

canımmmmmmmm seni çok özledim
daha dün seni andım dün konuştuk
senle ilgili nasılsın bebğimmmmm

Deniiiiiz smdi gordum. Gozun aydinnn insallah pitpitlari da duyarsin canim bak hislerin dogru cikti coook sukur

Gecmsi okuyamadim kana gittinmi

yok canım gitmedim daha adet geçsin gidicem adam akıllı bi deger çıksın bu arada sen nerelerdesin ben sabahın 8 inde burdaydım işe nasıl koşa koşa geldim size söyleyim diye

o ilacı bence adet görürsen işalah görmezsin ozaman kulan derim cnm ay ne zormuş hamiş kalmak cnm niye böyle lekelenme oluyor anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

bende anlamadım tatlım benimde çok oluyor yaaaa inşallah bu ay ben hamile kalırımmm ya sanki içimden hamile kalcakmışım gibi geliyor yaa

canımmmmmmmm seni çok özledim
daha dün seni andım dün konuştuk
senle ilgili nasılsın bebğimmmmm

Lilimmmmmm canimmmmmm.
Ne kunustunuz kizzz
Moralim bozuktu daha iyiyim simdi cnm.sende doktora gitmisinn, hadi bakalim gittikce yaklasiyon bebise.
Boyle bir problemin oldugunda bilmek iyi bisey aslinda biliyomusun.tedavi edilip duzeliyor ve yaklastikca yaklasiyosun.
Tez zamanda kavuscan sen ben biliyomm.

yok canım gitmedim daha adet geçsin gidicem adam akıllı bi deger çıksın bu arada sen nerelerdesin ben sabahın 8 inde burdaydım işe nasıl koşa koşa geldim size söyleyim diye

Bn annemdeyim canim esim egitime gdnce buraya gelmistim ya. Daha donmedim evdeki gibi firsatim olmuyo grmeye :)

Adetten sonra gtmkle ii yaparsin canim. Ohhhh bi iki haftaya goruruz insallah keseyii

arıyorum ama açmıyor tatlım ya sende var mı
Yok lilim hastaneyi ariyorum ben ordan baglatiyorum topragim
Onlardan biride benjm kalanlardan :))
CanimsIn yaa Allahim hepimizin gönlünde olani versin gobusune ins allahim razi olsun

Benimde 8.ayim ins bu ay aon olurve kavusuruz bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…