- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Canim link yanlis atmissin mesaj ataamdim dolu msj kutn isimdende bulamadimtelden olunca zor oluyo
Ara doktoru canim sor bence
denizzzzzzzzzzzzzzzz bak kırcam kafanı.... pozitif işte hamilesin bebeğim ha-mi-lekızlar ya testlerle ilgili bişeler okurken.. bir sürü olumsuz şey fark ettim.. imalat hatası nedeniyle birçok test yanlış pozitif veriyomuş.. neyse ben tekrar yaptım testi hemde öylece gün içinde.. yiyip içerken.. veeeee dediginiz gibi ilkinden çok daha belirgin çıktıikiside yanlış olamaz dimi o kadarda degil yani :18:
iyiyim cnm, bugünden beri oturuyorum kös kös sularım kesikti...
ohhhhhhhh be aldım randevuyu cnm benim...yarın sabah 08:30'da gitcem teste...
Allah razı olsun cnm...Bugün başkasının başına gelen yarın öbür gün bizim başımıza da gelebilir malum o yüzden bol bol dua etmek lazım...
aşkın bedeli diye bi dizi var...eşyalarımı soruyodun ya, ordaki evdeki eşyalarla benziyo kısmen de olsa...
batım 2 aralıktı canım 1 gün geçmiş oldu ama battan önce hep silikti çizgiler allahım sağlıklı gebelik nasip etsin.çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmm
hadi inşallahhhhhhhhh ne zaman bat
Canim link yanlis atmissin mesaj ataamdim dolu msj kutn isimdende bulamadimtelden olunca zor oluyo
Ara doktoru canim sor bence
bekliycem tatlım öle karar verdim
denizzzzzzzzzzzzzzzz bak kırcam kafanı.... pozitif işte hamilesin bebeğim ha-mi-le
zeycana yapmıştım öğrenmeden önce çıkmıştı
denizzzzzzzzz hamileeeeeeeeeeeeeeeeee
ddddeeeeniiiiizzzzzzzzzzzz hamileeeeeeeeeeeeeeee
ddeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnniiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz hammmmmmmileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yok tatlım lili icmesin ilacı ben içmiyorum:) sende kendkni suclama placak olsa hersekolde olurdigamsemmm sakın içmekendin bi dr a görün gebelik düşündüğünü söle iyice muayene etsin sonra ona göre bakarsınız. ama şimdi riske atma derim ben biliosun bi migren ilacı içtim bilmeden. meğer bebişim gelmeye çalışıomuş gelemedi. belkide ilacın yüzündendi
Amjn kuzucim aminn evet yaa kaldik biz ins tez vakitte bizde mujdelicezgamse20 bi biz kaldık galiba hamile olmayan herkes hamiş baksanaaa:122: topic coştuuuuuayyyyy darısı bize olsun nolurrrrrrrrrrrrr
sağol canım benim teşekkürlerallah acil sifalar versin ama insan canlanmis bir bevegi
aldiramaz günah hem arkadasiniz bebeği çok istiyorsa
aldirmaya hatta oldurmeye kalkmaliyidi yazık degilmi
o minicik yavruya hamile arkqdaslar siz bebeği çok istiyorsunaz
bu ikili testi yaptirmayin hepsi doğru çıkmıyor hamileliginizi
zehir etmeyin keyfini cikarin allah hiç bir derdi dermansiz birakmax
slm Cnm bende gevelik testini erken yapmıştım ve
böyle silik cikmusti ve şimdi tatlu bir kızım var allah gönlüne
göre versin
batım 2 aralıktı canım 1 gün geçmiş oldu ama battan önce hep silikti çizgiler allahım sağlıklı gebelik nasip etsin.
canım çok sağol sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah ama kalp atışını duymadan rahat edemiycem. seninde bebişin sağlıklı sıhhatli kucağında olur inşallah.Allahımmmmm ne güzel bigünmüş ya... çifter çifter geliyo bebiş haberleri...
kızlar ya testlerle ilgili bişeler okurken.. bir sürü olumsuz şey fark ettim.. imalat hatası nedeniyle birçok test yanlış pozitif veriyomuş.. neyse ben tekrar yaptım testi hemde öylece gün içinde.. yiyip içerken.. veeeee dediginiz gibi ilkinden çok daha belirgin çıktıikiside yanlış olamaz dimi o kadarda degil yani :18:
denizzzzzzzzzzz hamilemisinnnnnn, dün neler diyodun bak gördünmü sana Allahtan ümit kesilmez demiştim zamanı var gelecek demiştim...şimdi o etraftaki çocuğu olmuyor bakışı atanlara sende avazın çıktığı kadar bağır hamileyimmmmmm diyekızlar ya testlerle ilgili bişeler okurken.. bir sürü olumsuz şey fark ettim.. imalat hatası nedeniyle birçok test yanlış pozitif veriyomuş.. neyse ben tekrar yaptım testi hemde öylece gün içinde.. yiyip içerken.. veeeee dediginiz gibi ilkinden çok daha belirgin çıktıikiside yanlış olamaz dimi o kadarda degil yani :18:
inaşşalh canım darısı herkesin başına inşallah..Canım benim tebrij ederim saglikla al bebisini kucağına ins :)
internetten baktım da mor bir salon var.onun gibi mi tatlım??
evettttttt bende diyorum kızlar aha da buraya yazıyorum bu ay hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm (inşallah)çıkar bu dediğim :)
sağol canım darısı hepinizin başına bu ay uğurlu gelsin herkese inşallahcanımmmm tebriklergözün aydınnnn... :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
darısı başımıza inşallahhhhh
slm cnm dr gittin mi cnm
canım çok sağol sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah ama kalp atışını duymadan rahat edemiycem. seninde bebişin sağlıklı sıhhatli kucağında olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?