Icme öyleyse kuzu bekle bebek varsa doktora tekrar gidersin bu olac hamilelikde kullanilmiyor diye ama icme öyle yaziyoraa
canımmm batı bekle ıstersennn
iyi be kuzum salavat getirdim
canım sen regl bekle eğer olmazsan testini yap emin ol öyle başla şimdi değil bence
canımmmm sevindim ben randevuna güzel haberlerle gel bende okudum senin için salavat 100 tane
canım sen henüz döllenme dönemindesin.bir hafta bekleyip öyle mi kullansan acaba?
bir de prolaktin hamile kalmayı da zorlaştırıyormuş sanırım. ne desem bilemedim.dr arasan sorsan mı bir????:44:
iyiyim canım sen nasılsın, psipsiko hep söylemekistiyorum sana nekadar enerjik bir insansın ve pozitifsin görmedim seni ama mesajlarında hep bir pozitiflik var, enerjin kat kat artsın inşallah bebekle birliktehoşgeldinnnnnnn nasılsın canım
Eki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım
gebelik testi bu galiba, gözünaydın cnm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Eki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım
aman Allahım acı!! benim bir arkadaşımın üç çocuğunada down sendromlu dendi ama çocuklar sapasağlam doğdu.o çocuk yaşasada Allah bilir ama sağlıklı olmaz.
canım ben minikbebişimden duydum salavat çektim...
kuzum bende sen söylediğin için çektim ne için dilediysen... Allah şifa versin diyelimmmmm
allah kabul etsın canımm. ne okunuyor canım ben kacırdım konuyu
iyiyim canım sen nasılsın, psipsiko hep söylemekistiyorum sana nekadar enerjik bir insansın ve pozitifsin görmedim seni ama mesajlarında hep bir pozitiflik var, enerjin kat kat artsın inşallah bebekle birlikte
canımmm batı bekle ıstersennn
eger Allah ona bu dünyada nefes almayı nasip etmişse kim ne yaparsa yapsın o bebeğe bişi olmaz. Allah annesine babasına da dayanma gücü versin...ben duamı yaptım cnm...
attım cnm
Canim link yanlis atmissin mesaj ataamdim dolu msj kutn isimdende bulamadimeger Allah ona bu dünyada nefes almayı nasip etmişse kim ne yaparsa yapsın o bebeğe bişi olmaz. Allah annesine babasına da dayanma gücü versin...ben duamı yaptım cnm...
attım cnm
VALLA içemem zaten bebeğim ya dr da nedn öle bi ilaç verdi ayrıca o ilaç kullanıldıktan sonra 1 ay korunun die yazmışlar
bende öle düşündüm tatlım en ufak bir riske bile girmek istemiyorum içinde yazanları okudukca sanki kasıkalrım sızladı gibi oldu
dr aradım açmadı teli eşimde işine geri döncekti bilemedik bizde ayrıca o ilaçı kullansam bile 1 ay gebelikten kaçının yazmış içine
Allahımmmmm ne güzel bigünmüş ya... çifter çifter geliyo bebiş haberleri...
allah acil sifalar versin ama insan canlanmis bir bevegiAyy kızlar bi haber aldım çok üzüldümmmm
Eşimin bi arkadaşı vardı. Nezamandır bebek isteyip olmuyo derken hamile kaldı.. özel hastanede kontrolleri yapılıo ve 6.ayındaydı. Ve yaklaşık 2 ay önce doğumu sorumuşlar ne kadar die. 600 tl demiş özel hastane. Bunlarında durumları yok die devlete gitmişler. Ordaki dr 6 aylık hamileye bebiş için down sendromlu demiş ve bunlarda inanmışlar. Ve malesef bebeği almaya çalışmışlar. Ve aldırmaya karar vermişler. Bebeğe iğnemi ne verilmiş. öle öldürülecekmimiş bişer anlattı eşim ama anlamadım. Neyse bi şekilde bebeği zorla almışlar ve alırlarken beyin kanaması geçirmiş. Doğduktan sonra bi bakıolar bebekte öle bişi yok. Vw bwbwk onca müdahaleye rahmen ölmemiş. 52 gündür tepecik has.sinde küvezde yaşıomuş. Arkadaşlarda hastaneye dava açmışlar. Anlıcağınız dava açılsa ne olur bebek riskte. Yaşasa bile bakalıım hasarlımı olacak?Yazık yaa... Rabbim kimseyi böle sınamasın. Hastanelere ve dr larada güvenemiceksek napalım acaba dimi :26:
slm Cnm bende gevelik testini erken yapmıştım veEki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım
Eki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım
Canim link yanlis atmissin mesaj ataamdim dolu msj kutn isimdende bulamadimtelden olunca zor oluyo
Ara doktoru canim sor bence
Canım benim tebrij ederim saglikla al bebisini kucağına ins :)
Allah razı olsun cnm benim, ay ben bebeklere hiç dayanamıyorum Esra söyledi ya içime oturdu bebeğin acısı, Allahtan şifa gelsin diye salavat çekeyim demiştim bebeğe, o yüzden sizden de dua istiyodum. Aminnnnn inşallah, Allah annesine babasına bağışlar yavrucuğu...
cnm bi arkadaş hasta bi bebekten bahsetti ya az önce, ben o bebek için salavat çektim, siz de çekseniz güzel olur dedim. onun duasından bahsediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?