Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Icme öyleyse kuzu bekle bebek varsa doktora tekrar gidersin bu olac hamilelikde kullanilmiyor diye ama icme öyle yaziyoraa

VALLA içemem zaten bebeğim ya dr da nedn öle bi ilaç verdi ayrıca o ilaç kullanıldıktan sonra 1 ay korunun die yazmışlar
canımmm batı bekle ıstersennn

iyi be kuzum salavat getirdim

canım sen regl bekle eğer olmazsan testini yap emin ol öyle başla şimdi değil bence

canımmmm sevindim ben randevuna güzel haberlerle gel bende okudum senin için salavat 100 tane

bende öle düşündüm tatlım en ufak bir riske bile girmek istemiyorum içinde yazanları okudukca sanki kasıkalrım sızladı gibi oldu
canım sen henüz döllenme dönemindesin.bir hafta bekleyip öyle mi kullansan acaba?
bir de prolaktin hamile kalmayı da zorlaştırıyormuş sanırım. ne desem bilemedim.dr arasan sorsan mı bir????:44:

dr aradım açmadı teli eşimde işine geri döncekti bilemedik bizde ayrıca o ilaçı kullansam bile 1 ay gebelikten kaçının yazmış içine

aman Allahım acı!! benim bir arkadaşımın üç çocuğunada down sendromlu dendi ama çocuklar sapasağlam doğdu.o çocuk yaşasada Allah bilir ama sağlıklı olmaz.

Allahtan ümit kesilmez ama bende öle düşünüorum cnm. inşallah sapasağlıklı bi bebiş olarak devam eder bu hayat yoluna

canım ben minikbebişimden duydum salavat çektim...

kuzum bende sen söylediğin için çektim ne için dilediysen... Allah şifa versin diyelimmmmm

Allah razı olsun cnm benim, ay ben bebeklere hiç dayanamıyorum Esra söyledi ya içime oturdu bebeğin acısı, Allahtan şifa gelsin diye salavat çekeyim demiştim bebeğe, o yüzden sizden de dua istiyodum. Aminnnnn inşallah, Allah annesine babasına bağışlar yavrucuğu...

allah kabul etsın canımm. ne okunuyor canım ben kacırdım konuyu

cnm bi arkadaş hasta bi bebekten bahsetti ya az önce, ben o bebek için salavat çektim, siz de çekseniz güzel olur dedim. onun duasından bahsediyoruz.

iyiyim canım sen nasılsın, psipsiko hep söylemekistiyorum sana nekadar enerjik bir insansın ve pozitifsin görmedim seni ama mesajlarında hep bir pozitiflik var, enerjin kat kat artsın inşallah bebekle birlikte

canımmm ekle beni arkadaşlık talebi yolladım sana... gör beni albümde fotom var... ya çok seviyorum sizi günün büyük bölümünü sizinle geçiriyorum aynı zamanda hamile kaldık falan ne bilim işte mutlu oluyorum ben burda... çok paylaşımımız var...

eger Allah ona bu dünyada nefes almayı nasip etmişse kim ne yaparsa yapsın o bebeğe bişi olmaz. Allah annesine babasına da dayanma gücü versin...ben duamı yaptım cnm...

attım cnm
Canim link yanlis atmissin mesaj ataamdim dolu msj kutn isimdende bulamadim telden olunca zor oluyo

Ara doktoru canim sor bence

allah acil sifalar versin ama insan canlanmis bir bevegi
aldiramaz günah hem arkadasiniz bebeği çok istiyorsa
aldirmaya hatta oldurmeye kalkmaliyidi yazık degilmi
o minicik yavruya hamile arkqdaslar siz bebeği çok istiyorsunaz
bu ikili testi yaptirmayin hepsi doğru çıkmıyor hamileliginizi
zehir etmeyin keyfini cikarin allah hiç bir derdi dermansiz birakmax
Eki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım
slm Cnm bende gevelik testini erken yapmıştım ve
böyle silik cikmusti ve şimdi tatlu bir kızım var allah gönlüne
göre versin

Eki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım

canımmmm tebrikler gözün aydınnnn... :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

darısı başımıza inşallahhhhh

tebrik ederim canım dün değilmiydi sen yokmuş diye ağlayan Allah işte bak gördün mü ay bizi de şaşı yaptın:111: ne hissedeceğimi bilemedim yahu hadi gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallah bu aydan bende çok umutluyum inşallah olur kısmet herşey..

kızlar ya testlerle ilgili bişeler okurken.. bir sürü olumsuz şey fark ettim.. imalat hatası nedeniyle birçok test yanlış pozitif veriyomuş.. neyse ben tekrar yaptım testi hemde öylece gün içinde.. yiyip içerken.. veeeee dediginiz gibi ilkinden çok daha belirgin çıktı ikiside yanlış olamaz dimi o kadarda degil yani :18:

Canim link yanlis atmissin mesaj ataamdim dolu msj kutn isimdende bulamadim telden olunca zor oluyo

Ara doktoru canim sor bence

isimden çıkıyo aslında hemen cnm, msj kutumu boşaltıyım da sen at istersen linkini. ben bulabilirim belki.pc'den giriyorum ya

Canım benim tebrij ederim saglikla al bebisini kucağına ins :)

gamsemmm sakın içme kendin bi dr a görün gebelik düşündüğünü söle iyice muayene etsin sonra ona göre bakarsınız. ama şimdi riske atma derim ben biliosun bi migren ilacı içtim bilmeden. meğer bebişim gelmeye çalışıomuş gelemedi. belkide ilacın yüzündendi

benımde katkım bulunsun canım onun duaıs ne zaman olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…