supersinnnn gelsin bebisleeeerKocisle baris saglandimik mik tamam ama ben ole 1 saat falan bekleyemem en cok 10 dk.sonra guzel bir banyo.2gunde bir devam.sonra adet olmamayi beklicem 8 bat.
ama sanki on dk daha yatsan ii olurKocisle baris saglandimik mik tamam ama ben ole 1 saat falan bekleyemem en cok 10 dk.sonra guzel bir banyo.2gunde bir devam.sonra adet olmamayi beklicem 8 bat.
supersinnnn gelsin bebisleeeer
ama sanki on dk daha yatsan ii olur
iyi geceler canımsupersinnnn gelsin bebisleeeer
ama sanki on dk daha yatsan ii olur
Sonra banyoda uyurum.cok uykum geldi.ondan cok bekleyemedim.hatta yatmaya gidiyorum.iyi geceler
Gunaydin balkanların en hızlı mikmikcileri :)) hayırlı cumalar
günaydııın , hayırlı cumalar canım :)
Nasılsın canım görüşmeyeli
herkese hayırlı cumalar
Uykum var beynim hala uyuyo :)) ama enerjigimde tabikideiyiym çok şükür yaa aynen devamm, birazdan soğanımı iççemöyleee bekliyorum işte bitsin ne normale döneym diye.
sen nasılsın,bugün bomba gibisindir sen
herkese hayırlı cumalar
Uykum var beynim hala uyuyo :)) ama enerjigimde tabikide
Dilketin
Boyle bi kac mesaj kopyalanıp
Altına cevap yazılıyo ya
Mesela seninkine bir cvp gamzeninkine bir cevap o nası yapılıyo
inşallah canım hep birlikteevliimutlu evet bende yenı geldım canım ınsallah durumlar ıyıdır herkesın umarım bu ay guzel gelısmeler alırız
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. listede bende varım ama yeni girebildim. batım 2 ekim. bu üçüncü ay sayılır bakalım bu ay tutacakmı. inşallah tutarrr. sizler bayağı kaynatmışsınız. beni de aranıza alırsınız değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?