• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy bebikimin arkadaşı benimkide bu kadar olmuştur. benim daha iki hafta var kontrolüme 12 haftalık oluyor gitmişken ikili testimide yaptırırım.canım senin göbeğin çıktımı kıyafetlerin oluyormu

Bnmde 21 aralikta randevum canim. Bnde 12haftalik olur diyodum da sanirim gececek one gecmis haftasindan.
Kiyafetlermden bazilari hic olmuyo ;) bazilarinda da patlayacak gibi oluyorum ;) hamile kiyafetlerine tam gecs yapmadim ama eskisinden bir iki beden buyuk aliyorum aldklarimi mecburen :) sen ne durumdasin

ben geldim nasılsınız kızlar sizleri cok özledimmm :)))) yeni hamişlerimiz var mıı :))) hadenn hamişleri duymak istiyorummm :)))

burdaki herkese çok teşekkür ederim hem üzüntümü hem sevincimi payaştım hepinizle sizleri seviyorum kızlar cansınız.:16:

Bnmde 21 aralikta randevum canim. Bnde 12haftalik olur diyodum da sanirim gececek one gecmis haftasindan.
Kiyafetlermden bazilari hic olmuyo ;) bazilarinda da patlayacak gibi oluyorum ;) hamile kiyafetlerine tam gecs yapmadim ama eskisinden bir iki beden buyuk aliyorum aldklarimi mecburen :) sen ne durumdasin
benimde göbek biraz çıktı kıyafetlerim oluyor ama yemek yiyince düğmelerini açıyorum..sıkıyor..2 hafta sonra hiç olmaz heralde

Sipaya bak ya nasılda büyümüş Allahim nazarlardan saklasin minikimkzi

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kıyamamm ben ona yaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah canım büyümüş minigimizzzzz :16::49::49:

teyzesininnnnnnnnnnn bülbülüüüüüüüüü ne kadar tatlı yarabbim bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16:
Gamze,psipsikom,lility en hayirlu zamanda Rabbim size de nasib etsin canlarimm. Hicran senin de bu goruntuyu gormene az kaldi insallah ;)

Sevincimi boyle icten paylastgnz icin hepinize coook tesekkur ederimmm:16:

canım sen cinsiyetini öğrendinmi bebişinin bence erkek olacak ultrasonda soldaysa kafası genelde erkek oluyor çünkü.

Gamze,psipsikom,lility en hayirlu zamanda Rabbim size de nasib etsin canlarimm. Hicran senin de bu goruntuyu gormene az kaldi insallah ;)

Sevincimi boyle icten paylastgnz icin hepinize coook tesekkur ederimmm:16:

bana da bana da
bana da dua edin lüfteeeennnn
hepimiz hamiş kalalım inşallah aminnnnnn.

Back
X