• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gamze,psipsikom,lility en hayirlu zamanda Rabbim size de nasib etsin canlarimm. Hicran senin de bu goruntuyu gormene az kaldi insallah ;)

Sevincimi boyle icten paylastgnz icin hepinize coook tesekkur ederimmm:16:

ahhhhhhhhhhh bitanemmm allahım sesini duydun darısı başımıza inşallahhhh ne kadar büyümüş teyzesinin cakuşuuu yenir ki o ışırılır o tatlı kuş yaa :54::54::54::16::16::16::16::16:

önce kandırıcam yine bir şey yok diye bir yıkılsın önce :9: sonra başlıycam sürprize beni teselli etemeye başlayacak çünkü:27:

oy oyyy kıyamam yaaa ne güzel birey demi allahım bizede yaşatsın inşallahhh öle güzel haberler vermeyiiii allah bizimde yüzümüzü güldürsünn :16::16::16: aşkınız daim olsun bu yeni aile üyesiyle :16::16::16::16::16:

sercem nasılsın Cnm bak bir guzrl haber de senden bekliyirum:34:

denizasker Cnm pozitif dusun güzel olsun
belki bu kez olur Cnm:34:

inşallah canım benim inşallah.
ultrason resimlerimizi paylaşırız yakında inşallah:16::16:
:16:

paylaşcaz kuşum allahın ziniyleee albüm yapcaz bebişlerimizn resimlerinden ilk idrar testnin resmi sonra ay ay ultrason derkennn olcak olcak yaptık olacakk :16::16::16::16: bu ay inşallah ben hamile gibi hissediyorum kendımı

mlzm den haber var pazartesi kan sonucum çıkcak demişti gelkip yazdımı ben görmedim de kızlar :44::44::44::44:

oy oyyy kıyamam yaaa ne güzel birey demi allahım bizede yaşatsın inşallahhh öle güzel haberler vermeyiiii allah bizimde yüzümüzü güldürsünn :16::16::16: aşkınız daim olsun bu yeni aile üyesiyle :16::16::16::16::16:
amin inşallah canım benim ikinci gebeliğim olacak ilkinde pek beklemedik 2. ayda hemen hamile kalmıştım. ama hamile kalmak çok zormuş bu bebek çok kıymetli oğluşum heleçok çok kıymetli muizelerim onlar benim.:16:

selammm kızlarrrrr nasılsınız?????????? :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

kızlar bir şey soracağım aranızda evde chess cake yapan var mı???? bana tarif lazımdaa

ayyy ins canim benimmm bu resimde kaç haftalık
Normalde ben 9+4 diye gittim 10+0 gorundu canim one gecmis gunundenn.
canım sen cinsiyetini öğrendinmi bebişinin bence erkek olacak ultrasonda soldaysa kafası genelde erkek oluyor çünkü.
Cinsiyet icin erken ama bn en bastan beri erkek diye hissediyorum.hayrlisi canim ;))
bana da bana da
bana da dua edin lüfteeeennnn
hepimiz hamiş kalalım inşallah aminnnnnn.

İnsallahhh canim Allah isteyen herkese versinnn:16:

paylaşcaz kuşum allahın ziniyleee albüm yapcaz bebişlerimizn resimlerinden ilk idrar testnin resmi sonra ay ay ultrason derkennn olcak olcak yaptık olacakk :16::16::16::16: bu ay inşallah ben hamile gibi hissediyorum kendımı

ben de öyle hissetmek istiyorum.bilmiyorum yani bişey hissetmiyorum.ama bu ay çok ümitliyim.olacak inşallah.çok dua ediyorum.Allah'ım inşallah kabul eder.Namaza başladım ilk defa bu kadar istikrarlıyım ve hiç kaçırmamaya çalışıyorum.Her namazdan sonra da Allah'ım bebek isteyen herkese,bizim topicteki kızların hepsine ve bana hayırlı,sağlıklı,eliyüzü düzgün,dindar,güzel ahlaklı evlatlar ver diye dua ediyorum.Allah'ım kabul et inşallah...

amin inşallah canım benim ikinci gebeliğim olacak ilkinde pek beklemedik 2. ayda hemen hamile kalmıştım. ama hamile kalmak çok zormuş bu bebek çok kıymetli oğluşum heleçok çok kıymetli muizelerim onlar benim.:16:

of hemde ne zor oldu bizim de ya dün eşim bacaklarımdan tuttu sallıyordu işte aman bee ne zormuş bu işler deme yaa dio bende güldüm hatta neler çekiyoruz yaaa :52::52::52:

benimde göbek biraz çıktı kıyafetlerim oluyor ama yemek yiyince düğmelerini açıyorum..sıkıyor..2 hafta sonra hiç olmaz heralde

maşallahh cnım :1: desene giysi alışverişine çacağım bir kaç haftaya kadar

Kilo mu aldiniz hamisler kac kilo yoksa şişkinlik mi

tatlım benim arkadaş 6 aylık hamiş her ay bir kilo aldı hemde 70 kilo civarıyla hamile kaldığı halde pek fazla almadı geceleri yemene dikkat ederseniz gerisi kolay canlarımmm

ben de öyle hissetmek istiyorum.bilmiyorum yani bişey hissetmiyorum.ama bu ay çok ümitliyim.olacak inşallah.çok dua ediyorum.Allah'ım inşallah kabul eder.Namaza başladım ilk defa bu kadar istikrarlıyım ve hiç kaçırmamaya çalışıyorum.Her namazdan sonra da Allah'ım bebek isteyen herkese,bizim topicteki kızların hepsine ve bana hayırlı,sağlıklı,eliyüzü düzgün,dindar,güzel ahlaklı evlatlar ver diye dua ediyorum.Allah'ım kabul et inşallah...

inşallahh bebğim allahım duysun sesini kapısından boş döndürmesin hiç birbirimizi benim de hissetmem deki nedn kasık ağrılarım var hiç geçmeyen ben burdayım der gibi ara ara kasıkalrım ağrıyor bilmiyorum onlar yanıltmaz beni inşallah içimden hiç çıkmıyor bilmiyorum vallahi :16::16:

of hemde ne zor oldu bizim de ya dün eşim bacaklarımdan tuttu sallıyordu işte aman bee ne zormuş bu işler deme yaa dio bende güldüm hatta neler çekiyoruz yaaa :52::52::52:
bilmezmiyim canım bacakları havay dikmekten bir hal oldum uyuşuyordu ayaklarım biraz daha diyordum nerdeyse kangren olucaktım artık :9: denemediğimiz bir şey kalmadı 9 aydır ama herşey allahtan allah hayırlı evlatlarversin sağlıklı sıhhatli geç olsun sağlıklı olsun.

canım benimmmmmm böyle yaparsan daha da gecikecek kendini topla herkese ara verdik de... beklemesin kimse.. kime ne yaaaa üzme kendini lütfen topla kendini Allah bağışlasın bak bir tane kuzun var biz ne yapalım bizde o bile yok düşünsene hiç çocuğu olmayanları lütfen topla kendini :16:

Canımmm seni çok iyi anlıorum. üzülme dememin de bi faydası olmucağınıda bildiğimden demiyorum üzlme diye. çünkü bende çok üzülüyorum. takmıcam diyorum. salladım attım kafamdan diyorum ama kendimi kandırıyorum biliyorum. çünkü en basit örneği al batım dündü gelmedi kırmızılar. bikez daha öle olmuştu 3 gün gecikerek gelmişti. bundada umutlanmayayım diyorum ama nerdee.... sabah sordum hamile arkadaşlara. adet günü gelince sancı filan çekmişmiydiniz gününüz geçtiği haldede çekmeye devame ttinizmi filan die. icranım ewet çektim ve sarı akıntım oldu dedi. gidip wcye hemen baktım bendede akıntı vardı. ne renk die..

takmasam böle şeyler yaparmıyım :26: kendimi kandırıyorum. herkez soruo. artık düşünmüoruzda diemiyorum. nasip diorum ama bukezde arkamdan sölenenleri duydum kilosu var ondan kalamıo.. gibi.. :5::5: üzülüorum kahroluyorum. bebeğim gelde utandır bu insanları dşie dualar ediorum ama .... :14::14:

arkadaşım atlatacaz. bak görürsün.. tez vakitte hepimiz burda bebişlerimizi konuşmaya başlıcaz. Rabbim bizim durumumuzda olanlara , tüm bebişlerini bekleyenlerin yardımcısı olsun.. :31::31:

çok teşekkür ederim bu zor günler de geçecek inşaallah çok sağolun canınızı sıktım kusura bakmayın artık hayırlısı olsun diyorum olmasa da bu ay üzülmeyeceğim söz veriyorum şuandan itibaren RABBİME sığınıyorum,vermese de ben O'ndan razıyım inşaallah RABBİMDE benden razı olur....,sizler çok iyisiniz başkasına anlatamadığım şeyleri burda anlatınca rahatlıyorum teşekkür ederim hepinize

bu arada çift çizgi gören arkadaşlarımı tebrik ediyorum,maaşallah çifter çifter geliyo haberler bana da 5-6 gün kaldı,9 aralık dedi dr

cnm dün eşim mimik yapalım dedi ben olmaz dedim lekelemem devam ediyor diye mimik yapsam günah olur demi:44::44:

bilmezmiyim canım bacakları havay dikmekten bir hal oldum uyuşuyordu ayaklarım biraz daha diyordum nerdeyse kangren olucaktım artık :9: denemediğimiz bir şey kalmadı 9 aydır ama herşey allahtan allah hayırlı evlatlarversin sağlıklı sıhhatli geç olsun sağlıklı olsun.

amin inşallah cnm yaa bende çok ızdıraplar çekiyorum ama allahım mükafatlandırcak inşallah bu soğuklarda totom donuyo ya bacakalırmı dikcem derken sallla bakalım çalkala bakalım derken yarabbim yüzümüze gülsün sen gibi :16::16::16::16:

Kızlar bu ay eşim varikosel ameliyatı olmuştu ya hani biz yumurtlama dönemine girdik ve ilişkiye de giriyoruz :)sanki bu ay içimden Bi ses olacak diyor bu ay hamile olcam gibi geliyor...geçen ay günüm geçti ve tam ameliyat günü adet oldum :)benim adet bitti eşiminde ilişki serbestleşti ve ikimizin de 7. günden itibaren mikmik gün aşırı oldu ve şuan tam yumurtlama zamanındayım inşallah bu ay olacak..ilk ay doktor bey beklemeyin dedi hatta ilk 3 ay dedi ama benim içimden olacak gibi geliyor :)

Back
X