Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamile kalmak istiyorum napim ne edim nerelere gidim oy oy.. soğan kürü incir kürü yapıcamm zararı olmaz inş:26::26::26:

sürpriz yaparsın eşine inss kuşum

inşş canımm benımm eger hamişsem evde bebek yelegı patıgı falan var onlarla suprız yaparım cunku yenı seyler almam dsk yaptımya canım su 3 4 aylık donem gecmesını beklıcem bısey almak ıcın. yenı seyler alıpta suprız yapmak ıstıyorum ama o acıyı yasayınca bıraz korku oluo içimde

valla canımm Allahtan eşim gececı yoksa ben dayanamayıp yapmıstım sımdıye kadar yapamıcam zaten bata kadar normalde batım pazar gunu eşime pazartesı dedim :))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum allaha emanet olun çok öpüyorum sizi ççççççççooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum aşklarım benim daha evet git yemek yap

canım adetin düzensize önce dr git hemen küre falan başlama çok stres yapmissin kuzum yaa evliliğinin cicim aylarinin tadini çıkar biraz sen ne kadar rahat olursan bebek o kadar kolay gelecek sana

ahh burda senelerdir bebekleri olmayanları görünce korkuyorum caanım adetlerim düzensiz ki şöyle bazen 30 bazen 35 bazen 38 günde oluyor

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum allaha emanet olun çok öpüyorum sizi ççççççççooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum aşklarım benim daha evet git yemek yap

canımmmmm benımmmmmmmmmmmmmm sendee Allaha emanettt olll cokkk cokkk opuyoruzzz vee cok sevıyoruzzz lilimmmmmmmmmmmmmmmm senııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…