ayyy canim çok teşekkür edrimben erkek hissediyorum eşim erkek hissediyor kk arkadaşlarım erkek hissediyor hiç kız diyen yoook ins erkek olur
biliyorlar canım
cnm o kadar erken düşmez gibi geliyor bana. kan tahlilinde değer kaç çıkmıştı ki? gebelik olsa yine 4-10 arası çıkardı beta hcg. o lekelenme başka bişeyle ilgiliydi muhtemelen. hem bebek oluştuğu hafta dış etkenlerden sanıldığı gibi etkilenmiyomuş. yani öyle agır kaldırmayla falan düşmezdi bana göre. bunları düşünme şimdi bakalım, kocişle güzel vakit geçir, ben hep diyorum ya bebek fikrini unut ki stressiz gelsin bebişler.
haklısın aslında, pastasını böreğini yapamaz mı yani ama boşver bu seferlik de böyle olsun bi dahakine koyarsın tavrını...
evet yaaa minişler annelerine benzesin :)
sormaaaaaa cnm şarkı söylemeye gittim çayımızı içtik yolladı beni yine odaya :)
ayyyyyyyyy bayıldım bunlara yaaaaaa
cnm yaşım 29 ama 30 olarak bakıyoruz sanırım, bi de hamile kaldığım ay eylül
canim bhcg öyle hemen düşmez ki :44:
hahahahaha yıne geldın oturma odasına yanıı :) :) :)cnm o kadar erken düşmez gibi geliyor bana. kan tahlilinde değer kaç çıkmıştı ki? gebelik olsa yine 4-10 arası çıkardı beta hcg. o lekelenme başka bişeyle ilgiliydi muhtemelen. hem bebek oluştuğu hafta dış etkenlerden sanıldığı gibi etkilenmiyomuş. yani öyle agır kaldırmayla falan düşmezdi bana göre. bunları düşünme şimdi bakalım, kocişle güzel vakit geçir, ben hep diyorum ya bebek fikrini unut ki stressiz gelsin bebişler.
haklısın aslında, pastasını böreğini yapamaz mı yani ama boşver bu seferlik de böyle olsun bi dahakine koyarsın tavrını...
evet yaaa minişler annelerine benzesin :)
sormaaaaaa cnm şarkı söylemeye gittim çayımızı içtik yolladı beni yine odaya :)
ayyyyyyyyy bayıldım bunlara yaaaaaa
cnm yaşım 29 ama 30 olarak bakıyoruz sanırım, bi de hamile kaldığım ay eylül
ayyy cay doktuyse esi keser onu bebisim hic acımaz
eşim ben konuşurum diyorda dese bile eltim inat yapar dediğini
sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez canım ama annenin hissettiği çıkıyormuş
hımm sağol cnm benim 2 saat önce çok sancım oldu kaverengi lekem devam ediyodu wcye gittim ama biraz pembeleşmiş daha reglime 9 gün var ve 1aralıktan beri oluyo lekelenmem ağir kaldırdığimdan beri ne oluyo anlamıyorum ya
Minik bebisimmm nereye gittin bisey yazmadan :44:
çin takvimi şaşmıyor doğruluk payı varmış tabii Allahın işine karışılmaz ama merak işte. cinsiyetini öğrenince yazarsın
ayyy cay doktuyse esi keser onu bebisim hic acımaz
cınımm tam d tarıhını yazman lazım gün ay yıl olarakk
cinsiyet fark etmez canım sağlıklı sıhhatli olsun yeter
iste diyorum ya her şeyin biz zamanı var bile bile lades
benimde beyaz krem halilar ama mutfak koyu
hahahahaha yıne geldın oturma odasına yanıı :) :) :)
içmek ıcın cay dokmus canımm benımm :)))
eşim ben konuşurum diyorda dese bile eltim inat yapar dediğinineyse her zaman ki gibi idare edeyim
canım bı ozele bakar mısıniste diyorum ya her şeyin biz zamanı var bile bile lades
hahahah amannn Allahh korusunnnndökmüş deyince
benimde beyaz krem halilar ama mutfak koyumisafir geldi mi alım çıkıyor
:) dur şimdi bebişim foto çekip atayım buraya :) paşam geçmiş kocaman salonda keyif çatıyo ben küçücük odadayım :)
hamişsin kuşum boşver bu seferlik de sende kalsın iyi niyet...
çin takvimi erkek diyo hep ama rus takvimi kız :) cnm çok teşekkür ederim, yarın öğrenirsem yazarım, bakalım yanılma payı var mı çin takviminin :)
:) dur şimdi bebişim foto çekip atayım buraya :) paşam geçmiş kocaman salonda keyif çatıyo ben küçücük odadayım :)
hamişsin kuşum boşver bu seferlik de sende kalsın iyi niyet...
çin takvimi erkek diyo hep ama rus takvimi kız :) cnm çok teşekkür ederim, yarın öğrenirsem yazarım, bakalım yanılma payı var mı çin takviminin :)
anaa bide rus takvimimi varmış gızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?