Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrr ben hamıle olmayı planlarken işten çıkarıldım cok mutsuzum hemen iş bulmam lazım evim kıra kredılerım var cok mutsuzummm yaaa
Allahim yar ve yardimciniz olsun en yakkn zamanda ins istedigin gibi daha iyi ialer senin olsun
amin kızlar inşallah. doktorum diyo ki bu çok hareketli bi bebek olacak, ultrasonda foto çekiyo ya çekemedi düzgün, ama 4 tane küçük çikolata yemiştim sabah :) akşam atarım fotosunu teyzeleri...
Sabırsızlıkla bekliyoruz

amin cnm ya pozitif düşünüyorummmmmmmmmmmmmmmm hade halayaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: böyle olucaz hepimizzzzzzzz

cnm morelim bozuldu bir an bu kadar ümitlenmekte hata ediyorum sanırım yaa 1 sigara içeyim bari 1 aydır içmiyorum

ne sigarasi kuzum ya niye efkârlandin ki

masallah bebusimee yaa tu tu tu cinsiyeti görememisler demek he

içime sıkıntı düştü birden ya canım çekti hem
evet görememiş cikolata yediği için kıpır kıpır mış göstermemiş yani ama butün herseyı bellıymıs doğmuş bebek gibi

canlarım benim ya ne oluyor hepinize yaa morelin niye bozuldu

kendimi ne kadr çok kaptırdğımı fark ettim bi an umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ondan içim burkuldu bi an
ast sıkıntıları ben geldim di lilililili

Masallah canim yaaa darisi basimiza inss

inşallah bebeğim sende 9 gün sonra görcen bebğini el sallıcak anne ben iyiyim dicek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…