arkadaşlar bende bebek düşüyorum ama oldukça bilgisizim bat dediğiniz ne oluyor? :)
cnm hoş geldin :) tam yerine gelmişsin burda çok iyi vakit geçirip çok şey öğrenirsin...bat=beklenen adet tarihi
inşallah cnm, kontrole gidene kadar öyle oluyo yaaa...yarın çok rahat hissedeceksin...benim miniş büyümüş ama ultrason görüntüleri net olmadı bu kez, çok hareketliydi
cnm hoş geldin :) tam yerine gelmişsin burda çok iyi vakit geçirip çok şey öğrenirsin...bat=beklenen adet tarihi
inşallah cnm, kontrole gidene kadar öyle oluyo yaaa...yarın çok rahat hissedeceksin...benim miniş büyümüş ama ultrason görüntüleri net olmadı bu kez, çok hareketliydi
Canım bir jinekoloğa gidip ön muayene ol.Bebek düşündüğünü söyle.Folik asit verecektir sana.
Hamile kalmadan 3 ay önce başlanması gerekiyormuş.Beslenmene de dikkat et.İnşallah bizim gibi çok beklemezsin.
ben görmeyeli nerdeyse 1 ay olacak.. çoookk uzun zaman oldu.. büyüdüğünü hissediyorum. yatakta inatlaşıyoruz. o sola yat diyor ben sağa yatıyorum ama böyle dolaşıyor sağa yatınca (ilerde anlayacaksın ne demek istediğimi) mecburen sola yatıp istediği olunca beni uyutuyor
öncelkle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
balayından sonra gidip doktora akıl danıştım, folik asite başladım, 3. kutu bitmek üzere, ama bana dogum kontrol hapını bırak dememıstıdun son ılacımı yuttum, dusunuyorum bebek ama nette okudugum kadarıyla etkısının gecmesı ıcın beklemek gerekıyormus, doktor benı uyarmadı, aralık ayında dusundugumu soylemıstım
baska doktora randevu aldım, hormonlarıma baktıracam ve akıl danısacagım, ama bu surec ıcerısınde cok merak edıyrm ne dıyecek ne olacak dıye,
sen ne kadardır beklıyrsun cnm
Annesini zorlamaya başlamış senin minik.Asıl zorluklar doğunca başlayacak canım.Şimdi sola dönük bile olsa uyuyabiliyorsun.Doğunca hiç uyutmayacak belki :)
Ya ben sağa yatmaya alışmışım.Sola yatınca kabus görüyorum.Ne yapacam hamile kalınca acaba.???
arkadaşlar hamilelik en erken ne kdar sürede anlaşılabiliyor acaba?
zaten ben bugünleri çok seviyorum.hele biraz daha büyüsün..kızım doğduğunda fazla zorluk çekmedim. inşallah bunda da çekmem canım.. ama hamilelik çok farklı şuan inatlaşması bile güzel..
bende asla sola yatamazdım.. eşimle kavga ederdik. dönsene bana diye.. ama benim ki babasına bakmak istiyor galiba.. hamile kaldığım günden beri eşim gibi yatmaya başladım.. şimdiden babacı benimkisi..
ben görmeyeli nerdeyse 1 ay olacak.. çoookk uzun zaman oldu.. büyüdüğünü hissediyorum. yatakta inatlaşıyoruz. o sola yat diyor ben sağa yatıyorum ama böyle dolaşıyor sağa yatınca (ilerde anlayacaksın ne demek istediğimi) mecburen sola yatıp istediği olunca beni uyutuyor
Canım dolex ne işe yarıyormuş??
cok tesekkur ederım, senınde bebegın hayırlı, ugurlu ve saglıklı olsun :) Allah tamamına erdırsın :)
arkadaşlar hamilelik en erken ne kdar sürede anlaşılabiliyor acaba?
günaydın kızlar;
son 1 saymak istiyorummmmm :))))
:))) kızlar babaya düşkün olur ama bakalım hayırlısı olsun.Evet ya inatlaşması bile güzel.Adetim yaklaşınca midem bulanıyor diye bile sevinirdim.insan hiç mide bulantısına sevinir mi??
yok cnm şimdiden başladık biz de inatlaşmaya :) ilk zamanlar sol tarafıma yatıyodum rahattım şimdi dönüp duruyorum :) aman iyi olsun da minişlerimiz :)
dodex B12 vitamini, ben iğnesini aldım. duygu değişimlerini düzenliyor, et yemediğim için eksikliğini gideriyo falan...
teşekkür ederim lilipitcim darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına inşallahhhhhhhhhh
biz bu topikte çok konuştuk, erken belirti aramıcaz sonra çok üzülüyoruz diye. mens yani adet günü geçmeden test yapmıyoruz haliyle o zamana kadar belirti aramadığımız için de anlamıyoruz :) gebeliği en erken 4. haftasında anlarsın yani adet günü, bazen bikaç gün önce testte de çıkıyo
günaydınnnnnn
yok cnm şimdiden başladık biz de inatlaşmaya :) ilk zamanlar sol tarafıma yatıyodum rahattım şimdi dönüp duruyorum :) aman iyi olsun da minişlerimiz :)
dodex B12 vitamini, ben iğnesini aldım. duygu değişimlerini düzenliyor, et yemediğim için eksikliğini gideriyo falan...
teşekkür ederim lilipitcim darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına inşallahhhhhhhhhh
biz bu topikte çok konuştuk, erken belirti aramıcaz sonra çok üzülüyoruz diye. mens yani adet günü geçmeden test yapmıyoruz haliyle o zamana kadar belirti aramadığımız için de anlamıyoruz :) gebeliği en erken 4. haftasında anlarsın yani adet günü, bazen bikaç gün önce testte de çıkıyo
günaydınnnnnn
valla beklediği olunca her şeye seviniyor insan. beklenen özel olunca...
evet canım iyi olsunlar tabi.. ama şimdiden başladılar dediğim dedik olmaya.. bende dönüp duruyorum yatakta.. gece 3-5 nöbetleri tutuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?