ama ben uykuyu çok severimmm
ooooo lilim senin 10 parmağında 10 marifet, kardeşim gelecek kahvaltıya hazırlık yaptım diyorum ki bizim sitedeki kızlar da olsa da hep beraber kahvaltı yapsak. Trabzona yolu düşüp de beni aramayan olursa yolarım sizi kızlar ona göre :) lilim sen gel kahveler benden fallar senden :)
ayyy bu 2 gündür facebookta çok dolaşıyo, ne kadar doğru
hadi bana gelin kahvaltıyaaaaaaaaaaa, türk kahvesi de yaparım sizeeeeeee, fal da bakarımmmmmmmm, Hicran sen gel öteki kızlar çalışıyo :)))))))))) bi bebeğim bi ben varım zaten, gelin bizi yalnız bırakmayın :)
soooooooooooooooonnnnnnnnnnnn oooooooooooooooooooooooonnnnnnnn :)))))
evet parani verse isin rahat gibi hamileliktede zorlanmadan çalışabilirsin senin için en hayırlısı ne ise o olsun
birazdan ordayız da canım da nerdeydin sen? bilemedim şimdi
kiss kos kosa gelirimmm hee ahh ahhama turk kahvesi icmesek sende icme süt iceriz
nasıl olsa hamile kalınca alşacaksın uykusuzluğa.. ya da bebiş doğunca yanında biri kalması gerekiyor... ama onu emzirirken, altını alırken, minik ayaklarıyla, elleriyle oynarken, kokusunu içine çekerken, büyüdükçe sana gülümsedikçe anne dedikçe ve bunun gibi güzel olaylardan sonra zaten tüm uykunu unutacaksın. baştan biraz bocalayacaksın ama gün geçtikçe her şeye alışacaksın.. ve annelik kolay değil.. boşuna cennet annelerin ayakları altında değil...
rica ederim :)
2 yılı geçti canım.Normal yolla denedik olmadı hiç.Şimdi tedaviye başladım.
Sen dr a söylemişmişdin dk hapı kullandığını.
O konuyu pek bilmiyorum canım.Ben hiç kullanmadığım için o hapı.
ben kahve ve türlerini hic sevmem zaten normal yaşantımdada
evet parani verse isin rahat gibi hamileliktede zorlanmadan çalışabilirsin senin için en hayırlısı ne ise o olsun
Hamiş kalırsa gerçekten 10 numara olceekkk.10 10 10 numara bu kız 10 numara :119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
canım koyu çıktığı günü kaçıncı günündü o gün yumurtlamis olabilirsin testlere çok takılma muhtemel günlerde ilişki olduysa tamamdır
Trabzondayım ben cnm, diyorum ya buraya yolu düşen olup da beni aramazsa çok feci bozuşuruz ona göre yani :)
gel bebeğim gellllllllll, arada içilen kahveden bişi olmaz cnm, bi keyif yapacaz onda da sütü falan düşünmeyelim :)
anladım canım senin tüp yoook miii geçir kafasinaa
ayyyyyyyyyyyy ne güzel yazmışsın ağzına sağlık valla bir anne olayım uyku geri dursun valla allahım yazdıklarını bana da nasip eder inşallahh
Hamiş kalırsa gerçekten 10 numara olceekkk.
evet zaten baslarkende muayene oldum o doktora oyle basladım. adetım dugunume denk gelıyordu, ara vermeden ıkıncı kutuya devam edebılırsın dedı. ettım ama az az kanamalarım oldu. hemde 20 gun surdu bu durum, korktum bıda gıttım balayından sonra, bısı yok onda dedı, ultrasonla baktı falan bı problem yok rahım duvarın ıncelmıs cok kanaman oldugu ıcın dedı. o ne anlama gelıyor onuda cok bılmıyorum ama bırdaha gıtmıcem o kadına
baska erkek bı doktor duydum ıyı dıyorlar ona randevu aldım. sabırsızlanıyrm ne dıcek dıye.
ıns bebişin olur senınde cnm
tmm bitanem ayıpsın senın kahvenı de ben içersem olur bebişe zararı var mı kahvenın yoksa sen içtrabzon hayalim gibi bişi görmeyi çok istiyorum da zor tatlım
Yaa ben de ev hanımı olmak istiyorum artık..sıkıldımmm....
ben kahve ve türlerini hic sevmem zaten normal yaşantımdada
anladım canım senin tüp yoook miii geçir kafasinaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?