Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama ben uykuyu çok severimmm

nasıl olsa hamile kalınca alşacaksın uykusuzluğa.. ya da bebiş doğunca yanında biri kalması gerekiyor... ama onu emzirirken, altını alırken, minik ayaklarıyla, elleriyle oynarken, kokusunu içine çekerken, büyüdükçe sana gülümsedikçe anne dedikçe ve bunun gibi güzel olaylardan sonra zaten tüm uykunu unutacaksın. baştan biraz bocalayacaksın ama gün geçtikçe her şeye alışacaksın.. ve annelik kolay değil.. boşuna cennet annelerin ayakları altında değil...

tmm bitanem ayıpsın senın kahvenı de ben içersem olur bebişe zararı var mı kahvenın yoksa sen iç trabzon hayalim gibi bişi görmeyi çok istiyorum da zor tatlım

Yaa ben de ev hanımı olmak istiyorum artık..sıkıldımmm....

birazdan ordayız da canım da nerdeydin sen? bilemedim şimdi

Trabzondayım ben cnm, diyorum ya buraya yolu düşen olup da beni aramazsa çok feci bozuşuruz ona göre yani :)

kiss kos kosa gelirimmm hee ahh ahh ama turk kahvesi icmesek sende icme süt iceriz

gel bebeğim gellllllllll, arada içilen kahveden bişi olmaz cnm, bi keyif yapacaz onda da sütü falan düşünmeyelim :)

ayyyyyyyyyyyy ne güzel yazmışsın ağzına sağlık valla bir anne olayım uyku geri dursun valla allahım yazdıklarını bana da nasip eder inşallahh

evet zaten baslarkende muayene oldum o doktora oyle basladım. adetım dugunume denk gelıyordu, ara vermeden ıkıncı kutuya devam edebılırsın dedı. ettım ama az az kanamalarım oldu. hemde 20 gun surdu bu durum, korktum bıda gıttım balayından sonra, bısı yok onda dedı, ultrasonla baktı falan bı problem yok rahım duvarın ıncelmıs cok kanaman oldugu ıcın dedı. o ne anlama gelıyor onuda cok bılmıyorum ama bırdaha gıtmıcem o kadına

baska erkek bı doktor duydum ıyı dıyorlar ona randevu aldım. sabırsızlanıyrm ne dıcek dıye.

ıns bebişin olur senınde cnm

evet parani verse isin rahat gibi hamileliktede zorlanmadan çalışabilirsin senin için en hayırlısı ne ise o olsun

aynen bitanem ya işten çıksam evde çok sıkılıyorum ben ağlama krizlerim gelio eşimde bunu biliyo ondan çalış dio bana çıksam başka işte bulamam gibi geldi bian bakalım benım ruh halimde belli olmaz tepemin tasını attırırsa bıraktığım gibi giderim

canım koyu çıktığı günü kaçıncı günündü o gün yumurtlamis olabilirsin testlere çok takılma muhtemel günlerde ilişki olduysa tamamdır

koyu cıktıgı 15. günüydü, ben 4 saat değil 2 saat bişey yiyip içmeyip tuvalete gitmiyorum.
prospektüsünde de 2 saat sıvıyı azaltın diyo ben hiç içmiyorum işte.
daha önce de aynı testleri yapmıştı 13-14 günlerde tam koyu cıkmıştı.
yaa testlerden de gün saymaktan da sıkıldım ya, bu ay da olmazsa doktora gidicem :2::2::2:

trabznda hangı doktora gıdıyorsun acaba???

ayyyyyyyyyyyy ne güzel yazmışsın ağzına sağlık valla bir anne olayım uyku geri dursun valla allahım yazdıklarını bana da nasip eder inşallahh

ben bile yazarken gözlerim doldu... daha o kadar çok yazılacak şey var ki.. sizler için o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam. İNŞALLAH sizlerde bu duyguyu tadarsınız. şimdiden üzülüyorum da aslında tekrar bu duyguları tadamayacağım diye ondan karnımdakinin kıymetini bilip tadını çıkarıyorum.. hamileliğinizi eziyet gibi değil de dünyanın en muhteşem olayı olarak geçirin. mide bulantıları, çıkarmalar, gaz sancıları, şişmeler,yorulmalar, uykusuzluk her olayı muhteşem olayı düşünerek geçirin.. ve tadını çıkarın...

<amin canım cümlemizin inşallah.
Evet bence de 1 dr takılı kalma.çevrenden tavsiye al.bir kaç dr git.hangisine güvenirsen onla devam et.

tmm bitanem ayıpsın senın kahvenı de ben içersem olur bebişe zararı var mı kahvenın yoksa sen iç trabzon hayalim gibi bişi görmeyi çok istiyorum da zor tatlım

inşallah cnm, ama kocişi ikna et sen karadeniz turuna çok keyifli oluyo turlar, fiyatları da uygun...burayı bi görsen eminim her yıl gelmek istersin...

Yaa ben de ev hanımı olmak istiyorum artık..sıkıldımmm....

eminim istemezsin cnm. ben evlenmeden önce üniversitede öğretim görevlisiydim, biraz ara vermek zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı. ama öyle bi yoğun tempom vardı ki, o sempozyum senin bu sempozyum benim gezerdim il il ama şimdilik evdeyim. başka bi üniversiteye başvurdum ordan yanıt bekliyorum deli gibi çalışmak istiyorum şimdi...kapasitemi düşürüyor benim ev hanımlığı

ben kahve ve türlerini hic sevmem zaten normal yaşantımdada

eee o zaman seninkini de lilim içer :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…