Evet canım beklenenler çok özel.Bir bilseler onları ne kadar çok sevecez.Hiç bekletmez hemen gelirler.:)))
lilimmmmmmmmmm ben kötü bısey yaptımmm :44:
ne güzel keşke bende biraz olsa rahatlasam kafamdan çıkaramıyorum bir türlü
Lilimde bi anda gitti:44:
lili kayboldu bir anda interneti mi gitti acaba !!
okk babymmmm canim benim can.kuşum
okk babymmmm canim benim can.kuşum
hadi bana gelin kahvaltıyaaaaaaaaaaa, türk kahvesi de yaparım sizeeeeeee, fal da bakarımmmmmmmm, Hicran sen gel öteki kızlar çalışıyo :)))))))))) bi bebeğim bi ben varım zaten, gelin bizi yalnız bırakmayın :)
Eki Görüntüle 884245
günün anlam ve önemitam az önce yazdıklarımıza uygun foto.. yeni bebeği olan arkadaşım paylaşmış.. darısı tüm bebek isteyenlerin başına İNŞALLAH....
iyiyiz güzel anne adayimm evet görüşemiyoruz cook ozlemisim hee
hadi bana gelin kahvaltıyaaaaaaaaaaa, türk kahvesi de yaparım sizeeeeeee, fal da bakarımmmmmmmm, Hicran sen gel öteki kızlar çalışıyo :)))))))))) bi bebeğim bi ben varım zaten, gelin bizi yalnız bırakmayın :)
ama bir sey sormuştum ben kimse cevap vermiyo
kiss kos kosa gelirimmm hee ahh ahh
aşkoşum bende bakarım fall bende senın falına bakarımmm ayyyy ne güzell olur beraber kahvaltı
Eki Görüntüle 884245
günün anlam ve önemitam az önce yazdıklarımıza uygun foto.. yeni bebeği olan arkadaşım paylaşmış.. darısı tüm bebek isteyenlerin başına İNŞALLAH....
inşallah canım bu ay bekletmez seni.. ve şuan seninledir..
iyiyiz güzel anne adayimm evet görüşemiyoruz cook ozlemisim heeis konusunda ne düşünüyorsun
canım koyu çıktığı günü kaçıncı günündü o gün yumurtlamis olabilirsin testlere çok takılma muhtemel günlerde ilişki olduysa tamamdır
kızlar toteme devam allahın izniyle son 8 :119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?