hayırlısı olsun inşallah... heyecanlı ya bekleyiş... gelen ay bende bekleyeceğim bakalım nasıl olcak...
lilim ya ben çok kilo aldım haklılar 63'ten 71 de çıktım bebek düşündüğümüzden beri yani toplamda 7 ayda çok aldım yaaa suratım topaç gibi...
slm kızlar nasılsınızzz
tatlışım ama şöyle düşün eğer ki vermeyecekse maaşını halen boşuna ordasın... bence kendini toparla ve konuş belki dicekki bu bir süreç ya da şöyle böyle o zaman dersin tmm beklerim ama eğerki ödeyemeyecekse belki o da sana söyleyemiyordur
Bata yakın midesi bulanan varmı arkadaşlar?
Özellikle de acıkınca ve sabah ilk uyandığımda ve en ufak şeyde yoruluyorum anlamadım hele eğilip yapamıyorum şimdiden bişey karnım ağrıyo,benim gibi olan var mı lüfen yazsın...
canımmmmmmm beni sakın yanlış anlama ama belirti aradıkça bulursun buldukça umutlanırsın sonra da çıkmayınca üzülürsün bütün belirtler adette de hamilelikte de hemen hemen aynı... kürtaj oldum biliyorsundur şimdi adet olacağım bütün hamilelik belirtilerim var ve eskiden kendime bu konu ile ilgili eziyet ettiğime gülüyorum şimdi... belirti arama belirtileri okumaaaa...
Bencede belki beni isten cikartcak soyleyemiyo bakalm buro ya gelse konuscam da gelmio ki eger tmm cik maasini vercm derse sigorta para mi da isteyim mi offf konusmak da zor
Bata yakın midesi bulanan varmı arkadaşlar?
Özellikle de acıkınca ve sabah ilk uyandığımda ve en ufak şeyde yoruluyorum anlamadım hele eğilip yapamıyorum şimdiden bişey karnım ağrıyo,benim gibi olan var mı lüfen yazsın...
İyi bitanem sen nasilsin 1 farkla pesindeyimmmmm
efendim canım...
Takmadan düşünmeden duramıyorum napıyım bende müjdemi burda paylaşmak istiyorum((
Tatlim yanlis anlama belirti konusmuyruz evet hamilesin desek havaya ucarsin test yaparsin uzulur aglarsin ondn sana kimse cvp vermez belirti konusunda
canım ya benim batmalarım oluyo cız cız :18: gaz sancısı giriyo geçiyo gibi anlık anlık.. ilk bebegimde hiç bişey hissetmemiştim.. ne agrı ne sızı.. sence ters giden bişeyler mi var?? normal mi bu??
bebeğimmm topla kafanı sigorta senin hakkın tabikide çık dicek gibi olursa de sigortamı da yatırmadınız... ben onun ücretinide istiyorum de yani fazlasını istemiyorsun ki... senin hakkın o
optum sadece... Desteginiz icin.. Ilginiz icin.. Simdi sayenizde daha iyiimmm..
canımmm bence doktora gözük...iyiyim şimdi akşam kötüydüm sancım vardı hala lekelenmem oluyo seninde oluyomu cnm:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?