canım ya evde çok üşütüm galiba..ama şimdi iyim sen neler yapıyosun seksi lili....
iyim tatlım sen nasılsın....
günaydın kızçemler aranızda hayıt tohumu kullanan varmı
bende ovl. testi yapmadım bu ay zaten biz bu ay aşırı yapmışız farkında değilim aşk bebişi olcak sanırım bizimki ama benım elımde 4 tane gebelık testı var keske benımkılerde tükenseydi
ben de iş bankasındaydım canım
sen su anda nerde çalışıyorsun?
neler yapti canim biraz yazarmisin sorunu nasil neler ile cözdün??
Milli eğitim müdürlüğünde canım.Yeni atandım.3 ay oldu başlayalı.
ayyyyyyyyyy ne güzel dedin bitanem ben zaten senın bal tarcın karısımından içtim ama fazla ve düzenli içemedim kist lerım vardı inşallah kimyasaldan sonra hemen hamiş olanlardan olursun
hojgeldin bea
Iyiyim cnmm.pinekliyorum isyerindeecanım ya evde çok üşütüm galiba..ama şimdi iyim sen neler yapıyosun seksi lili....
iyim tatlım sen nasılsın....
oy oyy oyyyyyyyy yerim ben onu Allah c.c. sağlıklı sıhhatli kucğına almayı nasip etsin inş tatlı bebişini :)))) canım ben hastalıklarla boğuştuğum için ara vermiştim seninle aynı ay kimyasal gebelik geçirdim sen bana umut oldun şimdi bu ay tekrardan başlıcam inş çalışmalara benim bebişimde bekletmez beni inş tebrik ederim tekrardan canımm dualarında beni unutma hamişin duası kabul olurmuş:)))
amanında amanın kim gelmişşşşşşşşşşşşşşşş gönlümün çöpsüz üzümümü gelmişşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnn inş canım :))))) ben kimyasal gebelik geçirdiğim ay düzenli kullanmamıştım az yemiştim ama işe yaradığını düşünüyorum inş bebişin seninledir bu ay canım inşşşşşş bk ezanda okunuyoo duam kabul olsun inş :))))
Iyiyim cnmm.pinekliyorum isyerindee
Selam cnm.gecmis olsun.bu sefer seninle olur insallah bebisinn
oy oyy oyyyyyyyy yerim ben onu Allah c.c. sağlıklı sıhhatli kucğına almayı nasip etsin inş tatlı bebişini :)))) canım ben hastalıklarla boğuştuğum için ara vermiştim seninle aynı ay kimyasal gebelik geçirdim sen bana umut oldun şimdi bu ay tekrardan başlıcam inş çalışmalara benim bebişimde bekletmez beni inş tebrik ederim tekrardan canımm dualarında beni unutma hamişin duası kabul olurmuş:)))
ben iyiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah bitanem ya bu ay çok dua ettim bende allahım bilir ol derse olurbende sen kimyasal geçirince üzülmüştüm çok
bende iyiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkoşşşşşşş
Kukulogummm.iyimisin bebegimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?