Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

neler yapti canim biraz yazarmisin sorunu nasil neler ile cözdün??

tatlım öncelikle merhaba
ben 17 kasımda hastalandım 18 ınde dr. a gittim kistlerim olduğunu öğrendim soğan kürüne başladım
ardından 21 ınde hgs çektirdim tüplerim açıkmı die ter temiz çıktı oda ve ovl. testi yapmadım kocam ve ben ne zamn istersek plansız programsız beraber olduk şimdi bekliyoruz rabbim kapısından boş cevirmez umarım

Milli eğitim müdürlüğünde canım.Yeni atandım.3 ay oldu başlayalı.

ayyy ne güzel hayırlı olsun..
en güzelini yapmışsın valla ben kpss'yi düşünmedim hiç. sil baştan başlamak istemedim heralde, yaş 30u gecince cesaret edemiyor insan.
sen en iyisini yapmışsın valla tebrik ederim

ayyyyyyyyyy ne güzel dedin bitanem ben zaten senın bal tarcın karısımından içtim ama fazla ve düzenli içemedim kist lerım vardı inşallah kimyasaldan sonra hemen hamiş olanlardan olursun

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inş canım :))))) ben kimyasal gebelik geçirdiğim ay düzenli kullanmamıştım az yemiştim ama işe yaradığını düşünüyorum inş bebişin seninledir bu ay canım inşşşşşş bk ezanda okunuyoo duam kabul olsun inş :))))

canım ya evde çok üşütüm galiba..ama şimdi iyim sen neler yapıyosun seksi lili....

iyim tatlım sen nasılsın....
Iyiyim cnmm.pinekliyorum isyerindee

Selam cnm.gecmis olsun.bu sefer seninle olur insallah bebisinn

inşallah bitanem ya bu ay çok dua ettim bende allahım bilir ol derse olur bende sen kimyasal geçirince üzülmüştüm çok

saol canım benim...Rabbim kimseyi üzmesin inşalah tez zamanda sende bu kervana katılırsın...HEP DUA EDİYORUM CANIM...İNŞ.

inşallah bitanem ya bu ay çok dua ettim bende allahım bilir ol derse olur bende sen kimyasal geçirince üzülmüştüm çok

inş Rabbim ''Ol'' der canımm :)) evet o ay bende cok üzülmüştüm üzüntümden zaten sürekli hasta oldum hayırlısı herşeyin inş bir daha olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…