Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız benim nerem seksii yaa sen bende seksisnnn Bende iyiyim ama patronuma takılıyorum biraz kafam karışık

stres oluyosan ve emeğinin karşılığını alamıyosan çık....eğer maddi durumun yeterliyse çalışma evde bebeğine bak...ben olsam evde olurdum çalışmak zorundayım...

canım hoş geldin nasıl olsun daha iyi misin_??

inş Rabbim ''Ol'' der canımm :)) evet o ay bende cok üzülmüştüm üzüntümden zaten sürekli hasta oldum hayırlısı herşeyin inş bir daha olur..

inşallah bebğim yaa sağlılık gebelikler olsun inşallah gelmiş geçmiş olsun çok çok

Kukulogummm.iyimisin bebegimmm.

dün için hepinizden özür dilerim ben
ben kilo aldığım söylüyorum ya size dün bir personel geldi hayırlı olsun hamileymişsiniz bayağıda büyüdü karnınız kaç aylık dedi... bende biraz depresiftim koptum gittim... günüm mahvoldu yaaa... ama akşam kocişim beni iyi etti

şimdi yine eski benimmmm

emeğimin karşılığını alamıyorum 3 gün oldu maaş yatmamış 3 gundur büro ya gelmio bana para vermemk için 3 aydır da sigortamı durdurmuş valla durumuda çok kötü iş yok satış yok batmak üzere bilmiyorum bende hiç bişeyde diyemem eşimde diyemez o benden çekingen valla bilmiyorum bitanem senın anlıycan olaylar böle

Teşekkür ederim canım.darısı isteyen herkese.Allah herkesin gönlüne göre versin.Sen daha iyisini yapmışsın boşver.Daha iyi kariyer yapabilirsin.Yüksek lisans da biterse önün açılır inşallah.ben daha lisansımı bitiremedim.

böyle patavatsızları hiç sevmiyorum yaaa salla gitsin kuşummmmm olcak nasılsa o zamn göbeğini sokarsın gözlerineee

yupppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iyiyim zeycanımmmmm sen nasılsın

canım bence bugün otur konuş sigortasız işçi mi olur... sigortamı durdurmuşsunuz maaşımıda alamıyorum eğer idare edilecek bir durumsa idare edeyim ama eğer ki böyle devam edecekse ben başka iş bakacağım haberiniz olsun de bir yandan da başka iş bak... emeğine yazık yaaa

ayyyy canım yaaa,seni çok iyi anlıyorum.. bana da evlendikten sonra 7 kg aldım, herkes hamile misin diyip duruyordu bebek dşünmediğm zaman sinir oluyordum şimdi daha sinir oluyorum.
dün bile bir komşu belki hamilesindir farkında değilsindir dedi hani üstüne görmek mi diyorlar hamileyken regl olma durumu var ya..
sanki ben bu kadar ugrasırken anlamıycam her gün elimde ov testi gebelk testi dolaşıyorum.
hayır kilo aldıgıma mı züleyim hamile kalmak istediğm halde olmadıgına mı ,

Iyiyim cnm.beklemece iste.gecen ay catlatma ignesi olup umitlendim olmadi.
Bu ay free takildik.bakalim napcaz bende bilmiyorum

hayırlısı olsun inşallah... heyecanlı ya bekleyiş... gelen ay bende bekleyeceğim bakalım nasıl olcak...

böyle patavatsızları hiç sevmiyorum yaaa salla gitsin kuşummmmm olcak nasılsa o zamn göbeğini sokarsın gözlerineee

lilim ya ben çok kilo aldım haklılar 63'ten 71 de çıktım bebek düşündüğümüzden beri yani toplamda 7 ayda çok aldım yaaa suratım topaç gibi...

Ohhhhh yasasinnn.
Olur cnm arada duygu degisimi hepimiz yasiyoruzzz.
Ama hemen iyilesiuoruzz cok sukur

Konusamiyrum ya ben diyemirum ya sigortami yatirmiyon parasini ver desem olur ama adama da uzuluyrum isi hic yok parasida yok

Konusamiyrum ya ben diyemirum ya sigortami yatirmiyon parasini ver desem olur ama adama da uzuluyrum isi hic yok parasida yok

tatlışım ama şöyle düşün eğer ki vermeyecekse maaşını halen boşuna ordasın... bence kendini toparla ve konuş belki dicekki bu bir süreç ya da şöyle böyle o zaman dersin tmm beklerim ama eğerki ödeyemeyecekse belki o da sana söyleyemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…