yaşasssssssssssssssssssssııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:111::111::111::111::111:
kız benim nerem seksii yaa sen bende seksisnnnBende iyiyim ama patronuma takılıyorum biraz kafam karışık
inş Rabbim ''Ol'' der canımm :)) evet o ay bende cok üzülmüştüm üzüntümden zaten sürekli hasta oldum hayırlısı herşeyin inş bir daha olur..
Kukulogummm.iyimisin bebegimmm.
stres oluyosan ve emeğinin karşılığını alamıyosan çık....eğer maddi durumun yeterliyse çalışma evde bebeğine bak...ben olsam evde olurdum çalışmak zorundayım...
canım hoş geldin nasıl olsun daha iyi misin_??
özel hastane cnm, hayırdır hemşehri miyiz yoksa
ayyy ne güzel hayırlı olsun..
en güzelini yapmışsın valla ben kpss'yi düşünmedim hiç. sil baştan başlamak istemedim heralde, yaş 30u gecince cesaret edemiyor insan.
sen en iyisini yapmışsın valla tebrik ederim
A.s canımmm nsılsın ben bayağıdır giremedim sayfaya hepinizi özledim :) neler yapıyorsun
dün için hepinizden özür dilerim ben
ben kilo aldığım söylüyorum ya size dün bir personel geldi hayırlı olsun hamileymişsiniz bayağıda büyüdü karnınız kaç aylık dedi... bende biraz depresiftim koptum gittim... günüm mahvoldu yaaa... ama akşam kocişim beni iyi etti
şimdi yine eski benimmmm
Ben kullandım canım.Ama fazla değil.Tadı kokusu çok kötü.
yupppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyiyim zeycanımmmmm sen nasılsınstres oluyosan ve emeğinin karşılığını alamıyosan çık....eğer maddi durumun yeterliyse çalışma evde bebeğine bak...ben olsam evde olurdum çalışmak zorundayım...
canım hoş geldin nasıl olsun daha iyi misin_??
emeğimin karşılığını alamıyorum 3 gün oldu maaş yatmamış 3 gundur büro ya gelmio bana para vermemk için 3 aydır da sigortamı durdurmuş valla durumuda çok kötü iş yok satış yok batmak üzere bilmiyorum bende hiç bişeyde diyemem eşimde diyemez o benden çekingen valla bilmiyorum bitanem senın anlıycan olaylar böle
ben kilo aldığım söylüyorum ya size dün bir personel geldi hayırlı olsun hamileymişsiniz bayağıda büyüdü karnınız kaç aylık dedi... bende biraz depresiftim koptum gittim... günüm mahvoldu yaaa... ama akşam kocişim beni iyi etti
şimdi yine eski benimmmm
Iyiyim cnm.beklemece iste.gecen ay catlatma ignesi olup umitlendim olmadi.
Bu ay free takildik.bakalim napcaz bende bilmiyorum
böyle patavatsızları hiç sevmiyorum yaaa salla gitsin kuşummmmm olcak nasılsa o zamn göbeğini sokarsın gözlerineee
şimdi yine eski benimmmm
Iyiyim cnm.beklemece iste.gecen ay catlatma ignesi olup umitlendim olmadi.
Bu ay free takildik.bakalim napcaz bende bilmiyorum
iyiyim zeycanımmmmm sen nasılsın
canım bence bugün otur konuş sigortasız işçi mi olur... sigortamı durdurmuşsunuz maaşımıda alamıyorum eğer idare edilecek bir durumsa idare edeyim ama eğer ki böyle devam edecekse ben başka iş bakacağım haberiniz olsun de bir yandan da başka iş bak... emeğine yazık yaaa
hmm peki faydasını gördünmü ben pkoluyum cnm
Konusamiyrum ya ben diyemirum ya sigortami yatirmiyon parasini ver desem olur ama adama da uzuluyrum isi hic yok parasida yok
Ben de pkoluyum canım.Ben az kullandım canım.etki etti mi bilmiyorum.Uzun süreli kullanmak gerekiyormuş.Ama kardeşimin regli gecikmişti.İçtikten sonra geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?