iyiyim şimdi akşam kötüydüm sancım vardı hala lekelenmem oluyo seninde oluyomu cnm:26::26:
saol canım benim...kendine geldin mi biraz....ve sakın hap kullanayım deme...
canımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmOptum sadece... desteginiz icin.. ilginiz icin.. simdi sayenizde daha iyiimmm..
tamamen normal hiç merak etme... batmalar normaltecrübesi olanlar bana bi cevap verse.. çok tedirginim
Anladim cnm ama diyemem kii yaaaa ama demem lazim haklisin o benim hakkim vermezse napcm of züür patronlarda hep beni buluuo yaaa
cok sukur daha iyiyimm canim... Bu sabah agridan oldum.. Adet olcam sandim ama olmadim daha bir an once gelselerde kurtulsamm..
Sen nasilsin ?
canımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm
tamamen normal hiç merak etme... batmalar normal
boşver de bir daha nerde görcen be bebeğim iste hakkını verirse alıp çıkarsın vermezse lanet olsun der çıkar gidersin...
Gecmis olsun... cubuk kraker yee bide bali sut ic..kendine dikkat et..midem azımda geziyorum halsizliğim var..dün üşüttüm galiba...
canımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm..
canımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm
tamamen normal hiç merak etme... batmalar normal
boşver de bir daha nerde görcen be bebeğim iste hakkını verirse alıp çıkarsın vermezse lanet olsun der çıkar gidersin...
zeycannnn ne tatlı bulantılar onlar bebeğin sağlıklı işte büyüyorrr... darısı başımıza olsun inşallah... dün eklediğin duayı okudum eve gidince nasıl ferahladım yaaaaamidem azımda geziyorum halsizliğim var..dün üşüttüm galiba...
canımmm bence doktora gözük...
Nedn sancin oldu acaba bitanem yaa benim var ama rengi acilmaya basladi benim kasikta sizi var ama sanci degil kusum off nedn bole oldu senin yaa
Evt cnm konusmak en guzeli burda kendi kendimi yiyip bitircem yoksa
iyiyim kuzuuuummmmmmGecmis olsun... cubuk kraker yee bide bali sut ic..kendine dikkat et..
Daha iyisin insallah... kuzummmm...
psiko adet sancısı gibi ciddi agrı vuruyo korktum eve geldim şuan uzanıyorum.. :18: ya noluyo ki eşimde yanımda şuan doktora gitsem mi
benimki koyulaştı rengi yani bi koyu oluyo bi acık ne yapacağimi bilmiyorumm sancım çok olduğunda koyulaşıyo sancım olmadığinda acık oluyo rengi sancım bacağima kadar iniyo bu gün saat 3 te dr arayacağimmm
benimki koyulaştı rengi yani bi koyu oluyo bi acık ne yapacağimi bilmiyorumm sancım çok olduğunda koyulaşıyo sancım olmadığinda acık oluyo rengi sancım bacağima kadar iniyo bu gün saat 3 te dr arayacağimmm
bence konuş bebeğim kaybedeceğin bişey yok
iyiyim kuzuuuummmmmm
bebeğimm korkma oluyor öyle... bir süre sonra geçiyor hatta ilk aylarda adet günleri de ağrın oluyormuş lekelenme bile oluyormuş dinlen sen ama korkma oluyor bunlar
ben dayanamadım bugün ilk idrarla test yaptım negatif çıktıhayret üzülmedim cidden
canımm bence de doktorunu ara hatta daha erken ara gel derse gidersin
tamam bak sana güveniyorum.. ama benim aklımdan geçende bebek adetle atılacak mı acaba??? bu yüzden panikledim.. anlayın nolur abartmıyorum sadece yapılması gerek bişey varsa yapmak istedim.. progestan falan veriolar ya doktorlar
ilaç iğne bişey kullanıyormusun ki sencnm saat 11 de aradım hastası var mış sekreteri açtı saat 3 te müsait olurmuş o zaman arayacağim bu günle 5 gün olcak lekelenmenin başlayalı ne yapcamm yaaaaaaa niye böyle oluyorrrr:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?