hakketen ya mazlum nerde niye gelmiyor
ise yaradı mi canım ben de pkoluyum da kilo yok bende
Diyetini diyetisyen eşliğinde mi yapiosun
canım inan ilk okudum aklım gitti nası sevindim aynı andas hamişiz diye.. ama 20 dk bişey yokmuş sonra çıkmış ya.. onu okuyunca sevinemedim pek.. biliyosuniki ay önce bana da olmuştu hatta sen aramıştın kan sonucunu..( sen testi tekrarla bence kana gitmeden.. varsa anında çıkıyo 5 dk bile beklemiyosun.
Diyetini diyetisyen eşliğinde mi yapiosun
Iyisimi beklemek canimm.insallah guzel haberler verirsin
kilo bizde sorun canım ins verirsin ins bebisin hemen gelir
canım yaaa sende ayrı bir enerji var msj ını görünce rahatlıyorum,kalbinin güzelliğini hissediyorum yazılarından,hayırlısı diyorum inşaallah hepimiz aynı duyguları yakında birlikte yaşayacağız,insan nefsi sabırsız,şeytanda fitilliyo tabiibu arada isyan,acelecilik ortaya çıkıyor,hooooop imtihanı kaybediyoruz ALLAH korusun,onun için bende 4 gün sabır,olmazsa şükür edeceğim
Atlatmana sevindim canım.çok şükür.
Benim yaş 27.2yıl 2 aylık evliyim.2yıldır da bebek istiyorum.daha önce bir kere klomen hap+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım sonuç negtif.Bu ay da serophene hap+pregnly çatlatma iğnesi kullandım bekliyorum canım.Hayırlısı bakalım
Canim sana katiliyorum nefesal'in ayri bir enerjisi var..
Benide yazabilirsin negatif cikti.. hala adet olmadim bugun 40.gun.. Bide sey yaz artik istemiyor.. bikti diye..
Ve insallah melegin seninledir.
hormonların dengesi bozulmuş olabilir ondan şüpheleniyorum ondan olabilirmi sence:26::26::26:
Bereli takımlar nasıl kız??
hakketen ya mazlum nerde niye gelmiyor
iyi olsun da ne yapalim belki hamis olarak döner
iyi olsun da ne yapalim belki hamis olarak döner
hello kızlar ben geldim
lilim bakalım bu resmimi de beğenecek misinee ne var ne yok özlediniz mi beniii? ben çok ösledimmm
bereli takimlardan buldum
bereli takimlardan buldum
kis arka arkaya dogum yapcaz ne dion sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?