artik üzülmüyorum canım benim
bilmiyorum bebeğim bakalım çalışayım bende o zmn o kadnın yazıdığı doğru çııktı diosun yaniiiii inşşalh hayırlısyla çalışalım bakalımmm
deniz hamile beykanesli hamileeeevet cnm ya grmyodum kc gundur anneme dogum gunu hedıyesı sal oruyorumda ocagn 1ıne yettstrmm lazm sz naptınz yenı hberlr varmı
artik üzülmüyorum canım benim
aynen işallah bende o kadın gibi olurum bu lekenmeden sonra hamiş kalmışya işalah bende öyle olurummm çalış çalışşş
ins canim inss kimisi one bile geçiyormuş haftasindan hemencik buyusun yavrum ins
ıyıymm hayatım sen naslsın bebişin nasl doktora gtcektn bebişin kucukmus olsun annesı buyur kocman olur inş hep duamdasın ınan kı bnde grmyorum hc anneme sal oruyorum ocgın 1ıne yetstrmm lazm daelaaaammmmmnasılsın balım 
deniz hamile beykanesli hamileee
ins canim inss kimisi one bile geçiyormuş haftasindan hemencik buyusun yavrum ins
neyse ben çıkıyorumm yemek yapcam kibb
evet canım öyle ama buyucek.benim minigim ins sizin dualarinuzla.... Bende merak ettim gelmeyince kuzum ii olda gerisi önemli değil... Ucgen sal mi yapion tigla mi sisle mi kolay gelsin
elaaaammmmmnasılsın balım 
evet canım öyle ama buyucek.benim minigim ins sizin dualarinuzla.... Bende merak ettim gelmeyince kuzum ii olda gerisi önemli değil... Ucgen sal mi yapion tigla mi sisle mi kolay gelsin
bu topikteki kızların hepsi güzel ya. MİSS KADINLAR KULÜBÜ yarışmacıları 
canım çok sevindim çok. korkulacak bişey yokmuş ohhhh içimiz rahatladı...
harbi çok güzelsin bebeğim yaaa
sen saclarimi gordun mu benimayy evet bende doyamadimdiii makyajin dogal olmus cok hos gercekten canim 
Fotografinaaaaaaa bayildimm.
Gelinlikle bir baska guzelsinn.
Allah sahibine bagislasinnn.
Tu tu tu masallah nazar degmesin insallahhh
sevindirmez mi canim yaaaaa cok bekletti ama geldi sukur an geliyordu hic cocugum olmayacakmis gibi hissediyordum iki kişilik bi aileyle omur gecirmeyi dusunuyordum düşünüyordum işin içinden cikamiyordum esmin teysesi var 48yasinda çocukları olmamış kari koca yalnizlar onlara çok üzülüyorum hep kendi kendime onlar gibi mi olmaz diyodum gectu o günler şükürler olsun
sevindirmez mi canim yaaaaa cok bekletti ama geldi sukur an geliyordu hic cocugum olmayacakmis gibi hissediyordum iki kişilik bi aileyle omur gecirmeyi dusunuyordum düşünüyordum işin içinden cikamiyordum esmin teysesi var 48yasinda çocukları olmamış kari koca yalnizlar onlara çok üzülüyorum hep kendi kendime onlar gibi mi olmaz diyodum gectu o günler şükürler olsun
bence demisssizzzz biz ya 
teşekkür ederim psipsikommm... biz senin resmini görmüşmüydük aceppp?? ben hatırlayamadım da
görmüştüm canım. açıktı saçların. ama ben de senin paylaştığın resimlerini çok beğeniyorummm bence senin kuaförün sen olmalısın
aminnnn canımmm hepimizi kocalarımıza kocalarımızı da bize bağışlasın inşallahhama sen de çok güzelsin nefesalım biliyorsun yaniii gerçi seni gelinlikle göremedik emme napak 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?