Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

senin su prolaktin bi dussun gelcek bebis sen hic tedavi de göremedin bi kutu ilac bile yardımcı olur yumurta takibu yaptirirsin kuzum daha yolun basindasinn.... kac kez tup yaptiran arkadaslarim var onlar bile hic yılmadı bizde hep umutlu olmalıyız

neyse bunalrı düşünmeyelim kuşum düğün foto mu koydum bendee ne kdr itici keşke baştan düğünüm olsa

En azindan hepimiz sunu biliyoruz allaha sukur kisir degiliz ve sadece zamani bekliyoruz allahin hayirli gordugu ani :) oyuzden gerginlik yapmayalim beynimizi ve bedenimizi rahat birakalim :) dimi
Offf diyorum ama gelin bide ic ime sorun :))

arkadaşlar lütfen hamile olanlar ve bilgisi olanlar cevap versin kimse bişey demiyor
öncelikle son adet tarihim 11 kasım ovulasyon testi yapmaya başladım adetimden sonra en koyu 24 kasımda çıktı ogünleri değerlendirdik sayılır şunu sormak istiyorum yumurtlamam bu kadar erken olabilir mi tüm hesaplayıcılarda 28 kasımı gösteriyor.sonraki adetim 10 aralık .kendimi dinlediğimde ise çok sık tuvalete çıkıyorum göğüslerim inanılmaz acıyor hassasiyet felan değil bildiğin acı akıntım var şeffaf renkli birde kasıklarımda ağrı gibi sancı gibi bişeyler vede aşırı gaz bunların adet belirtisi olması için erken olduğunu düşünüyorum çünkü 3 4 gündür hepsi var gebelik için erekn olduğunu düşünüyorum yani adınıkoyamoyorum yada çok bebek istediğimiz için psikolojik mi acaba lütfen yardımcı olur musun.
Bu arada bu ay gebe kalabilmek için alternatif tıptan çok faydalandık eşimle beraber eğer gebe kalabildiysem burdan onlarıda paylaşacağım.
Çünkü eşimle doktora gittiğimiz de herşey normaldi gebe kalmana engel hiçbir durum yok demişti doktor ama bir türlü kalamıyorum.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın....

ahh lilimmm nesi varr gayet hossun kuzummm seksii lilim

adım seksi lili kalcak yaaa ztn bir arkads daha var lilipit mi ne o gelince ismimiz yakın ya üstüme alınıyorum yok ben begenmedım saclarımın önlerı fln öle olmamalıydı neyse geld geçti

Canim.yumurtlaman senin verdiğin tarihten once olmus olabilir zaten verilen tarihler aşagi yukari tarihlerdir ve belkide iliskiye girdiyseniz yumurtlamanin 2 gun oncesinden bebisler yola cikmistir bile.kan testi yapabilme zamanin gelmis aslinda bi yaptir derim ve belirtilerin gebelik belirtileri hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz

ovu testin 24 kasımda koyu çizgi çıktıysa muhtemelen erken yumurtlamışsındır..bazı kadınlar her ay aynı tarihlerde yumurtlamıyor bazen erken bazen geç her ay olmasada bazı aylar erken yada geç yumurtlama olabiliyor..belirtilerine gelince hamilelik belirtileri adet belirtileriyle benzer, burdan sana bu belirtilere bakarak hamilesin veya değilsin diyemeyiz, hamilesin desek sevineceksin ama sonuç negatif çıkıncada hevesin kursağında kalıcak.. bana sorarsan 1-2 gün daha bekle ve kana git canım, beklemek zor biliyorum ama en azından kandaki sonuç emin olacağın bir sonuç.. inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…