Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım ben 16 kasımda adet oldum, ovulasyon testi yaptım 26sında gördüm koyu çizgiyi. Seninkinden bile çok erken. Yani olabilir tabi ki normal. Belirtiler de hamilelik gibi sanki ama ümit vermek istemem, ben de aynı durumdayım düşünmemeye çalışıyorum. Önceki aylarda çok hüsrana uğradım çünkü. İnşallah hamileyizdir :))

piki bak bu foton süperrrr :129:maşallah sana güzel anne

liliiiimmmm tontişimmmm çok şuhsun balımmm... saçın da güzel ama taç farklı olabilirmiş ondan mı beğenmedin acaba???

ben düğün günü talihsiliklerini anlatsam roman olur tacım kırıldı benım bu değil di eşim gitti aldı ben çok ağladım oda bunu almış kuaförün merdivenlerden yuvarlandım fln yenıden yapıldı sacım önlerim fln salınmıycaktı naptılar ettıler benı benzettiler neyse geldi geçti karalar bağlasak boş

oy balım benim kıyamam sana.. kimin nazarı değdiyse gözü çıksın o kadar aksiliğe rağmen çok güzel olmuşsun balım. benim başıma o kadar şey gelseydi tipim kayardı yahu

En azindan hepimiz sunu biliyoruz allaha sukur kisir degiliz ve sadece zamani bekliyoruz allahin hayirli gordugu ani :) oyuzden gerginlik yapmayalim beynimizi ve bedenimizi rahat birakalim :) dimi
Offf diyorum ama gelin bide ic ime sorun :))

canım inşallah dediğin gibidir ve kısır değilizdir sebepsiz infertilite diye bişey var malesef benim 7.ayım bu hiç hamile kalamadım mesela ama tüplerde dahil herşey temiz yumurtluyorum da eşimde temiz ama olmuo işte ama bu ay inşallah olur 10 günüm kaldı

oy balım benim kıyamam sana.. kimin nazarı değdiyse gözü çıksın o kadar aksiliğe rağmen çok güzel olmuşsun balım. benim başıma o kadar şey gelseydi tipim kayardı yahu

çok ağladım yaaa gözlerim kan canağı gibiydi şişti ondan hiç hatrlamk istemıyorum düğün cd sine bir kez bile bakmadım resımlerede

2 aralık canım bu arada çok teşekkür ederim hepinizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde rabbim bize bağışlasın. hcg kaç çıkar acaba koyu çizgiyle?

canım hayırlı olsun hamile olduğunu gördüm biraz önce ne kadar sevindim bilemezsin :) Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inş :))

çok ağladım yaaa gözlerim kan canağı gibiydi şişti ondan hiç hatrlamk istemıyorum düğün cd sine bir kez bile bakmadım resımlerede

oy kurban olurummmm senin için çok önemli bir günü gönlünce yaşayamamışsın canım ama inşallah bebeğin olurken herşeyi gönlünce yaşarsın. hastane odasıydı, geceliğindi, lohusa tacındı, süsündü... dibine kadar yaşarsın balımmmmmmm

inşallah o yüzden çok özeniyorum çok hayal kuruyorum bakalımmmmm inşallahh gönlüme göre olur gönlümden geçen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…