arkadaşlar lütfen hamile olanlar ve bilgisi olanlar cevap versin kimse bişey demiyor
öncelikle son adet tarihim 11 kasım ovulasyon testi yapmaya başladım adetimden sonra en koyu 24 kasımda çıktı ogünleri değerlendirdik sayılır şunu sormak istiyorum yumurtlamam bu kadar erken olabilir mi tüm hesaplayıcılarda 28 kasımı gösteriyor.sonraki adetim 10 aralık .kendimi dinlediğimde ise çok sık tuvalete çıkıyorum göğüslerim inanılmaz acıyor hassasiyet felan değil bildiğin acı akıntım var şeffaf renkli birde kasıklarımda ağrı gibi sancı gibi bişeyler vede aşırı gaz bunların adet belirtisi olması için erken olduğunu düşünüyorum çünkü 3 4 gündür hepsi var gebelik için erekn olduğunu düşünüyorum yani adınıkoyamoyorum yada çok bebek istediğimiz için psikolojik mi acaba lütfen yardımcı olur musun.
Bu arada bu ay gebe kalabilmek için alternatif tıptan çok faydalandık eşimle beraber eğer gebe kalabildiysem burdan onlarıda paylaşacağım.
Çünkü eşimle doktora gittiğimiz de herşey normaldi gebe kalmana engel hiçbir durum yok demişti doktor ama bir türlü kalamıyorum.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın....
pikibak bu foton süperrrr :129:maşallah sana güzel anne
liliiiimmmm tontişimmmm çok şuhsun balımmm... saçın da güzel ama taç farklı olabilirmiş ondan mı beğenmedin acaba???
ben düğün günü talihsiliklerini anlatsam roman olur tacım kırıldı benım bu değil di eşim gitti aldı ben çok ağladım oda bunu almış kuaförün merdivenlerden yuvarlandım fln yenıden yapıldı sacım önlerim fln salınmıycaktı naptılar ettıler benı benzettiler neyse geldi geçti karalar bağlasak boş
En azindan hepimiz sunu biliyoruz allaha sukur kisir degiliz ve sadece zamani bekliyoruz allahin hayirli gordugu ani :) oyuzden gerginlik yapmayalim beynimizi ve bedenimizi rahat birakalim :) dimi
Offf diyorum ama gelin bide ic ime sorun :))
teşekkür edeim bebegmmm
kuzum dün dileğe verdiğim tarifi yap
oy balım benim kıyamam sana.. kimin nazarı değdiyse gözü çıksıno kadar aksiliğe rağmen çok güzel olmuşsun balım. benim başıma o kadar şey gelseydi tipim kayardı yahu
hakketten dilek bugün hic gelmedi dimi
ahhh kiyamam yaaaa ama önemli olan eşinle mutlu olman canım ya
kuzum dün dileğe verdiğim tarifi yap
hg canimmmm nbrr
2 aralık canım bu arada çok teşekkür ederim hepinizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde rabbim bize bağışlasın. hcg kaç çıkar acaba koyu çizgiyle?
hakketten dilek bugün hic gelmedi dimi
ahhh kiyamam yaaaa ama önemli olan eşinle mutlu olman canım ya
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok ağladım yaaa gözlerim kan canağı gibiydi şişti ondan hiç hatrlamk istemıyorum düğün cd sine bir kez bile bakmadım resımlerede
h.b canımmm canımm cok sukur canım ıyıyım sen nasılsınnnhg canimmmm nbrr
evet gelmdı tatlımmmm
evet mutlu olmakda önemli ama sonuçta en özel gün düğün yani neyse napalım oda öle olsunn
slmmmmmmm tatlımmmmmmmm
oy kurban olurummmmsenin için çok önemli bir günü gönlünce yaşayamamışsın canım ama inşallah bebeğin olurken herşeyi gönlünce yaşarsın. hastane odasıydı, geceliğindi, lohusa tacındı, süsündü... dibine kadar yaşarsın balımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?