Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yaa netimde sorun var ekleyemedim.Ekleyince soylerim artikinLilimmm gayet guzelsin.her dugunde aksilik olur.hem gun gectikce insann illa bisi buluyor eski fotolarinda.Sunu soyle yapsaydim felan. bende hep boyleyim

aynen ilk başlada çok takıldım da şimdi geçti önümüze bakarız anmayız konuyu

ya sana ne soracağım sende sürekli yemek yeme ya da bir şeyler yeme arzusu var mı???

karışık kizartma yap

karışık kızartma işin uzun sürer patatesleri küp şeklinde doğra kızarsınlar sonra isteğine göre yumurtaları bir kapta çırp yeni bir tencere içerisinde bi kaç damla yağı kızart yumurtayı dök içine üstüne baharatınıda koy ve küp olarak kızarttığın patatesleri dök güzelce karıştr patatesli yumurta servis ederkende ketçap mayonezle süsle :18: öle pat die daldım ama kolay çabuk ve lezzetli olur

Kizlarr benim yogun kahwe akintim basladi cok hemde dr aradim kana dondugunde gel tedavine baslayalim adet olabilirsin ilacin etkisiyle dedi ama daha 1 hafta oldu temizlendgim dedim olsun muhim degil kirmiziya donene kadar bekle sonra gel dedi

ooo canım kızarma cektı valla :)))

iyiyim canım benım cok sukurrr bende. gonderdım canım hemen geldım :))

hosbuldukk canımm nasılsınnn

iyiyim canım benim sen nasılsın???

Yaa netimde sorun var ekleyemedim.Ekleyince soylerim artikinLilimmm gayet guzelsin.her dugunde aksilik olur.hem gun gectikce insann illa bisi buluyor eski fotolarinda.Sunu soyle yapsaydim felan. bende hep boyleyim

oki bekliyorum haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…