Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy evet değişik tat yumurta çok severim onu yapayım kuşummmm tşklerrr

oda olur kuşum kızarma ve mantı çok kuru olur sulu bişi daha yapsam fena olmaz

mantı kuru olmaz ki... öncesinde çorba yap yeter o ikisi

Kizlarr benim yogun kahwe akintim basladi cok hemde dr aradim kana dondugunde gel tedavine baslayalim adet olabilirsin ilacin etkisiyle dedi ama daha 1 hafta oldu temizlendgim dedim olsun muhim degil kirmiziya donene kadar bekle sonra gel dedi

canımmm :26: inşallah bebek habercisidir kuzum

Kizlarr benim yogun kahwe akintim basladi cok hemde dr aradim kana dondugunde gel tedavine baslayalim adet olabilirsin ilacin etkisiyle dedi ama daha 1 hafta oldu temizlendgim dedim olsun muhim degil kirmiziya donene kadar bekle sonra gel dedi

belki iyice kalan herşey temizleniyodur rahmin fln tatlım kötü düşünme allahın izniyle sağlıklı gebelik olcak

mantı kuru olmaz ki... öncesinde çorba yap yeter o ikisi

canımmm :26: inşallah bebek habercisidir kuzum

Bebeim ilk defa byle yogun bi kahwe akintim oluyo cok telaslandim bebek habercisi olabilir mi ki bu tatlim kanamam olmazsa bebek habercisi olabilir mi

belki iyice kalan herşey temizleniyodur rahmin fln tatlım kötü düşünme allahın izniyle sağlıklı gebelik olcak

Ben yumurtam catliyo dedim heralde adet sancilarim wardi akintim wardi normal kahwe rengiye dondu bgun yogun bi sekilde

Bebeim ilk defa byle yogun bi kahwe akintim oluyo cok telaslandim bebek habercisi olabilir mi ki bu tatlim kanamam olmazsa bebek habercisi olabilir mi

olıyor bazılarında canım ama seni ümitlendirip sonra olmazsa hayal kırıklığına uğratmak da istemem :26:bazılarında adet zamanı ya da ona yakın kahve rengi lekelenme oluyor

rica ederim canım afiyet bal şeker olsun birde şeyi çok sewerim kırmızı biber doması hazırlanışı çok kolay ve çok kısa sürüyor lakin fırında pişeceği için biraz emek istiyor

tmm bidenem sağol patates ve yumurta aşkııı ımmmmmmmm canım çekti valla

Ben yumurtam catliyo dedim heralde adet sancilarim wardi akintim wardi normal kahwe rengiye dondu bgun yogun bi sekilde

cnm havva da yanılarını yaşadı dr aramış koyu akıntı değil adetin o için temizlencek hemen hamiş kalırsın demiş

olıyor bazılarında canım ama seni ümitlendirip sonra olmazsa hayal kırıklığına uğratmak da istemem :26:bazılarında adet zamanı ya da ona yakın kahve rengi lekelenme oluyor

Canim benik bu ara yumurtlama zamanim daha adetimede war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…