karışık kızartma işin uzun sürer patatesleri küp şeklinde doğra kızarsınlar sonra isteğine göre yumurtaları bir kapta çırp yeni bir tencere içerisinde bi kaç damla yağı kızart yumurtayı dök içine üstüne baharatınıda koy ve küp olarak kızarttığın patatesleri dök güzelce karıştr patatesli yumurta servis ederkende ketçap mayonezle süsle :18: öle pat die daldım ama kolay çabuk ve lezzetli olur
ne yaptin bugün kuzum
oda olur kuşum kızarma ve mantı çok kuru olur sulu bişi daha yapsam fena olmaz
Kizlarr benim yogun kahwe akintim basladi cok hemde dr aradim kana dondugunde gel tedavine baslayalim adet olabilirsin ilacin etkisiyle dedi ama daha 1 hafta oldu temizlendgim dedim olsun muhim degil kirmiziya donene kadar bekle sonra gel dedi
Kizlarr benim yogun kahwe akintim basladi cok hemde dr aradim kana dondugunde gel tedavine baslayalim adet olabilirsin ilacin etkisiyle dedi ama daha 1 hafta oldu temizlendgim dedim olsun muhim degil kirmiziya donene kadar bekle sonra gel dedi
ayy evet değişik tat yumurta çok severim onu yapayım kuşummmm tşklerrr
liliiimmmmmmmmmmmmm:26::26:
ayy evet değişik tat yumurta çok severim onu yapayım kuşummmm tşklerrr
mantı kuru olmaz ki... öncesinde çorba yap yeter o ikisi
canımmm :26: inşallah bebek habercisidir kuzum
yemek olarak gün içinde
efendim kuşummmmm yazdın mı bana görmedim
mantı kuru olmaz ki... öncesinde çorba yap yeter o ikisi
canımmm :26: inşallah bebek habercisidir kuzum
yemek olarak gün içindeçok mu genel sordum
belki iyice kalan herşey temizleniyodur rahmin fln tatlım kötü düşünme allahın izniyle sağlıklı gebelik olcak
yemek olarak gün içindeçok mu genel sordum
Bebeim ilk defa byle yogun bi kahwe akintim oluyo cok telaslandim bebek habercisi olabilir mi ki bu tatlim kanamam olmazsa bebek habercisi olabilir mi
rica ederim canım afiyet bal şeker olsun birde şeyi çok sewerim kırmızı biber doması hazırlanışı çok kolay ve çok kısa sürüyor lakin fırında pişeceği için biraz emek istiyor
Ben yumurtam catliyo dedim heralde adet sancilarim wardi akintim wardi normal kahwe rengiye dondu bgun yogun bi sekilde
tmm bidenem sağol patates ve yumurta aşkııı ımmmmmmmm canım çekti valla
olıyor bazılarında canım ama seni ümitlendirip sonra olmazsa hayal kırıklığına uğratmak da istemem :26:bazılarında adet zamanı ya da ona yakın kahve rengi lekelenme oluyor
tmm bidenem sağol patates ve yumurta aşkııı ımmmmmmmm canım çekti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?