Canlarım iyiyim adetim başlıyor sanırım lekelenmem devam ediyor toplantım var şimdi doktoru arayamadım ama arıcam... Kızdım ben ama size değil... Neyse hadi kapatalım bu konuyu... Sadece paylaşmak istedim iyiyim merak etmeyin.. Ama ben tanımadığım insanlara artık yazmam dün kızdığım kişiye de... Başka bir sayfada başka bişeyle ilgilense de sayfayı kapatırken bakıyorsun sonuçta... Neyyyseeeee sallayın gitsin can dostlarım
günaydın canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah
günaydın bebişim nasılsın?? hala göremedik yeğenimizin yeni fotosunu
ben var mıyım o top 10dabenimkinde sen varsın da
Günaydın canım.
Burda da yakın zamanda öyle bir olay olmuştu.Ama sokağa atmamışlar öldürüp çöpe atmışlar salaklar.
Canım ama sen böyle kötü haberler okuyupta içini karartma.Güzel şeyler düşün hep.
yalnız çok kıskandım şuan
inşallah canım... yiyorum Allah sonumuzu hayır etsin...
Bebammm kuzummm... takma kafayi bosver.. ayy benimde basliyo bu sabah kirmizilar geliyooo.. sonunda bugun dusukten sonra 42.gun.. rahatladimm.. yaww..
Kolay gelsin canimm... gel sonra..
aşk olsunnnnnn olmaz mısın bebegimmmmmmm :) geçen Gamzeyle facede yazışırken seni de gördüm tesadüfen ne şekersin sen öyleee yaaa...ben birilerini seviyosam belli ederim muhabbetim de iyidir ama bi kişiden de hoşlanmıyosam hayatta muhatap olmam... fotoyu atamıyorum cnm çünkü net çıkmadı bebek kıpır kıpırdı...bu sefer öyleee uzanıyodu zaten :)
Bebammm kuzummm... takma kafayi bosver.. ayy benimde basliyo bu sabah kirmizilar geliyooo.. sonunda bugun dusukten sonra 42.gun.. rahatladimm.. yaww..
aşk olsunnnnnn olmaz mısın bebegimmmmmmm :) geçen Gamzeyle facede yazışırken seni de gördüm tesadüfen ne şekersin sen öyleee yaaa...ben birilerini seviyosam belli ederim muhabbetim de iyidir ama bi kişiden de hoşlanmıyosam hayatta muhatap olmam... fotoyu atamıyorum cnm çünkü net çıkmadı bebek kıpır kıpırdı...bu sefer öyleee uzanıyodu zaten :)
hayırdır Deniz, ayy şimdi de olay bana mı döndü yoksa :)
ye bebeğim yeeeeeeeee, minişleri besleyelim benim minik kuşum 60 gram olmuş :)
cnm geldi mi kırmızılar? o zaman umutlarımız bi dahaki aya kaldı...şafak sayacaz demek ki yine
Tatlimmm gunaydin... yolla banada facesiniiii...
Kızlar günaydın..iki gün önce eşimin dedesi vefat etti dedemiz 81 yaşındaydı...dün cenazesi vardı be ben yüzünü görmek istedim ilk defa Bi cenazeye baktım ve çok etkilendim korkuyorum evde şuann yalnızım ve uyuyamıyorum korkuyorum hiçbişey yapamıyorum off :''(
hayırdır Deniz, ayy şimdi de olay bana mı döndü yoksa :)
ye bebeğim yeeeeeeeee, minişleri besleyelim benim minik kuşum 60 gram olmuş :)
cnm geldi mi kırmızılar? o zaman umutlarımız bi dahaki aya kaldı...şafak sayacaz demek ki yine
canım çok normal insanoglu için agır bi durum cenaze.. bence dua oku ruhuna armagan et.. sonrada işine gücüne bak.. ses olsun evde tv yada radyo
canım benim çok sağol beni takip eden arkadaşlarım var unutmamışlar çok sevindim inan ki. rabbim senin de bebeğini sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli. çok bekledim rabbim en sonunda yüzümü güldürdü.canım hayırlı olsun hamile olduğunu gördüm biraz önce ne kadar sevindim bilemezsin :) Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inş :))
ne bileyim öyle favorilerim falan deyince kıskanasım tuttu sanırım..
canım benim çok sağol beni takip eden arkadaşlarım var unutmamışlar çok sevindim inan ki. rabbim senin de bebeğini sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli. çok bekledim rabbim en sonunda yüzümü güldürdü.
Canlarım iyiyim adetim başlıyor sanırım lekelenmem devam ediyor toplantım var şimdi doktoru arayamadım ama arıcam... Kızdım ben ama size değil... Neyse hadi kapatalım bu konuyu... Sadece paylaşmak istedim iyiyim merak etmeyin.. Ama ben tanımadığım insanlara artık yazmam dün kızdığım kişiye de... Başka bir sayfada başka bişeyle ilgilense de sayfayı kapatırken bakıyorsun sonuçta... Neyyyseeeee sallayın gitsin can dostlarım
günaydın canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah
günaydın bebişim nasılsın?? hala göremedik yeğenimizin yeni fotosunu
ben var mıyım o top 10dabenimkinde sen varsın da
kızlar günaydın..
psikom ben de kaç kez soru soruyorum muhabbet başka bir seye dönüyor kaynayıp gidiyor sorularım, alınıyorum ama küsmüyorum. sen de kendi üzerine alınma canım benim, belki bilmediklerinden belki acık bırakıp ekran basında olmadıklarındandır.
eskiler yeniler diye gruplaşmayalım lütfen grubumuz çok güzel herkes aynı amaç için burda..
seviyorum ulen seni
inşallah canım... yiyorum Allah sonumuzu hayır etsin...
Monbebemm kirmizilar mi geldii.biz onumuzdeki aya kaldik ins.yaklastik hadi bakalimm
günaydın monbebem hayırlısı olsun canım benim. inşallah önümüzdeki aya hamiş olucazzz
merciiiyirim seni bebişini de tabi.. olsun öyle uzansa da yolla sen bize resmini bi de ultrasondan önce çikolata falan da yeme göremiyoruz yeğenimizi sonra
bende merak ediyorum boyunu posunu, kilosunu ilerde mi geri de mi bugün inşallah bu sorulara cevap bulacağım inşallah...
Gunaydinnnnnnnnnnn kuzucuklarimmmmmm
Ne olmuş burda yaww :26: üzüldüm okudukça
naber balli boregimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?