Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bebammm kuzummm... takma kafayi bosver.. ayy benimde basliyo bu sabah kirmizilar geliyooo.. sonunda bugun dusukten sonra 42.gun.. rahatladimm.. yaww..

Kolay gelsin canimm... gel sonra..

günaydın canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah

günaydın bebişim nasılsın?? hala göremedik yeğenimizin yeni fotosunu

ben var mıyım o top 10da benimkinde sen varsın da

aşk olsunnnnnn olmaz mısın bebegimmmmmmm :) geçen Gamzeyle facede yazışırken seni de gördüm tesadüfen ne şekersin sen öyleee yaaa...ben birilerini seviyosam belli ederim muhabbetim de iyidir ama bi kişiden de hoşlanmıyosam hayatta muhatap olmam... fotoyu atamıyorum cnm çünkü net çıkmadı bebek kıpır kıpırdı...bu sefer öyleee uzanıyodu zaten :)

yalnız çok kıskandım şuan

hayırdır Deniz, ayy şimdi de olay bana mı döndü yoksa :)

inşallah canım... yiyorum Allah sonumuzu hayır etsin...

ye bebeğim yeeeeeeeee, minişleri besleyelim benim minik kuşum 60 gram olmuş :)

Bebammm kuzummm... takma kafayi bosver.. ayy benimde basliyo bu sabah kirmizilar geliyooo.. sonunda bugun dusukten sonra 42.gun.. rahatladimm.. yaww..

cnm geldi mi kırmızılar? o zaman umutlarımız bi dahaki aya kaldı...şafak sayacaz demek ki yine

Tatlimmm gunaydin... yolla banada facesiniiii...

günaydın monbebem hayırlısı olsun canım benim. inşallah önümüzdeki aya hamiş olucazzz

merciii yirim seni bebişini de tabi.. olsun öyle uzansa da yolla sen bize resmini bi de ultrasondan önce çikolata falan da yeme göremiyoruz yeğenimizi sonra

ne bileyim öyle favorilerim falan deyince kıskanasım tuttu sanırım..

Kızlar günaydın..iki gün önce eşimin dedesi vefat etti dedemiz 81 yaşındaydı...dün cenazesi vardı be ben yüzünü görmek istedim ilk defa Bi cenazeye baktım ve çok etkilendim korkuyorum evde şuann yalnızım ve uyuyamıyorum korkuyorum hiçbişey yapamıyorum off :''(

kızlar sabah kahvaltıda gazete okuyordum baktım esra erol 12 haftalık hamileymiş, nil karaibrahimgil de 4,5 aylık..
gecen gün nil reklamlarda cıkıyor ya, eşime, onların da cocugu olmuyor demiştim, eşim de gülüp bizim cocugumuz olacak denk gelmiyor sadece demişti.. ayy ben bi kötü oldum herkes hamile..

sonra sabah sabah şunu konuştuk, ikimizden biri %100 cocuk sahibi olamayacaksa ne yaparız diye, eşim gezer tozarız boşver dedi ben de dedim, 20 yaşında bir cocuk bulurum doğururum :) ay çok güldük dövüyodu eşim beni

canım çok normal insanoglu için agır bi durum cenaze.. bence dua oku ruhuna armagan et.. sonrada işine gücüne bak.. ses olsun evde tv yada radyo

bende merak ediyorum boyunu posunu, kilosunu ilerde mi geri de mi bugün inşallah bu sorulara cevap bulacağım inşallah...

canım çok normal insanoglu için agır bi durum cenaze.. bence dua oku ruhuna armagan et.. sonrada işine gücüne bak.. ses olsun evde tv yada radyo

ben de amcamın cenazesine bakmıştım etkilenmiştim cok ama kuzenim ölüden değil diriden kork demişti, kulaklarımda hala..

canım hayırlı olsun hamile olduğunu gördüm biraz önce ne kadar sevindim bilemezsin :) Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inş :))
canım benim çok sağol beni takip eden arkadaşlarım var unutmamışlar çok sevindim inan ki. rabbim senin de bebeğini sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli. çok bekledim rabbim en sonunda yüzümü güldürdü.

ne bileyim öyle favorilerim falan deyince kıskanasım tuttu sanırım..

o da iyiymiş :) ya herkeste vardır ama o, bazılarını kendimize daha yakın hissediyoruz ya da paylaşımlarımız farklı oluyo, mesela monbebeyle sigara bırakma muhabbetimiz, dilketincimle hamile kaldığım aydaki mensi beklememiz, sglbntcimle hamile psikolojimiz, psipsikoyla yine hamilelikle ilgili bilgi alışverişimiz, Gamzeyle, Hasretle falan güncel paylaşımlarımız falan Lility, Hicran daha sayamadığım pozitif arkadaşlarım. senin bi problemin olduğunda hep birlikte destek olmamız aynı şekilde benim sıkıntılarıma çözüm bulmamız bambaşka bişi yaaa top 10 değil top 20 de çıkar

bu ikinci cocugun olacak değil mi??
cok tebrik ederim
sağlıkla, hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah

Kapatalim cnm bencede bosver sen.hadi kolay gelsinn

günaydın canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah

günaydın bebişim nasılsın?? hala göremedik yeğenimizin yeni fotosunu

ben var mıyım o top 10da benimkinde sen varsın da

Dilketinimmm guzelimm nasilsin..kiz bikac foto ekledim albumumee

Arada oluyo canim boyle seyler.takilmamak lazim sonucta kumse kimseyi zorlayamazz.
Iyiyiz boyle dimii

inşallah canım... yiyorum Allah sonumuzu hayır etsin...

bilseydim böyle olacağını fazla yemezdim, cinsiyetini bile göremedik teyzesi düşün yani. İnşallah bi dahaki ay ögrenecez ama...

bende merak ediyorum boyunu posunu, kilosunu ilerde mi geri de mi bugün inşallah bu sorulara cevap bulacağım inşallah...

ben de merak ediyorum ya senin minişi çabucak 16:00 olsa saat yaaa

Gunaydinnnnnnnnnnn kuzucuklarimmmmmm

Ne olmuş burda yaww :26: üzüldüm okudukça

günaydınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…