günaydın canım...saol bebeğim ....üzülmece yok....
kimin facesini tontişim? bende Gamze ekli sadece, Dilketincimi Gamzede gördüm tesadüfen.
Kızlar günaydın..iki gün önce eşimin dedesi vefat etti dedemiz 81 yaşındaydı...dün cenazesi vardı be ben yüzünü görmek istedim ilk defa Bi cenazeye baktım ve çok etkilendim korkuyorum evde şuann yalnızım ve uyuyamıyorum korkuyorum hiçbişey yapamıyorum off :''( 
kızlar sabah kahvaltıda gazete okuyordum baktım esra erol 12 haftalık hamileymiş, nil karaibrahimgil de 4,5 aylık..
gecen gün nil reklamlarda cıkıyor ya, eşime, onların da cocugu olmuyor demiştim, eşim de gülüp bizim cocugumuz olacak denk gelmiyor sadece demişti.. ayy ben bi kötü oldum herkes hamile..
sonra sabah sabah şunu konuştuk, ikimizden biri %100 cocuk sahibi olamayacaksa ne yaparız diye, eşim gezer tozarız boşver dedi ben de dedim, 20 yaşında bir cocuk bulurum doğururum :) ay çok güldük dövüyodu eşim beni
günaydın balımmmm,Gunaydinnnnnnnnnnn kuzucuklarimmmmmm
Ne olmuş burda yaww :26: üzüldüm okudukça
naber balli boregimmmm
bilseydim böyle olacağını fazla yemezdim, cinsiyetini bile göremedik teyzesi düşün yani. İnşallah bi dahaki ay ögrenecez ama...
ben de merak ediyorum ya senin minişi çabucak 16:00 olsa saat yaaa
günaydınnnnnnnn
okudum kuzum yaa üzüldüm bende şeye sinir oluyorum geliyorlar soru soruyorlar söyle mi böyle mi die cvp yazıyoruz ben elimden geldiğince herkese yazmaya çalışıyorum sonra cvp yazmiolar görmezden geliyorlar
çıkınca yazarım canım inşallah... o zaman ben bugün çikolata yemiyeyim. fazla dönmesin. çünkü bugün babacıkla tanışma günü
kızlar günaydın..
psikom ben de kaç kez soru soruyorum muhabbet başka bir seye dönüyor kaynayıp gidiyor sorularım, alınıyorum ama küsmüyorum. sen de kendi üzerine alınma canım benim, belki bilmediklerinden belki acık bırakıp ekran basında olmadıklarındandır.
eskiler yeniler diye gruplaşmayalım lütfen grubumuz çok güzel herkes aynı amaç için burda..
seviyorum ulen seni
sevindim canım kraker tuzlu leblebi iyi gelmiyor mu ins senin de hemen gecerr bulantin çok kötü bi durum hamileliği hastalik gibi yapio...benim yok çok şükür inş hic olmaz en korktuğum şey... Ama bende afedersin barsaklari bozmusummm kosa kosa gittim wc karnim agrio
bence de cnm çok fazla yeme, babası da görsün miniğini...ayyy çok güzel bi duygu ya...Rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhhhh
Dilketinimmm guzelimm nasilsin..kiz bikac foto ekledim albumumee
bilseydim böyle olacağını fazla yemezdim, cinsiyetini bile göremedik teyzesi düşün yani. İnşallah bi dahaki ay ögrenecez ama...
okudum kuzum yaa üzüldüm bende şeye sinir oluyorum geliyorlar soru soruyorlar söyle mi böyle mi die cvp yazıyoruz ben elimden geldiğince herkese yazmaya çalışıyorum sonra cvp yazmiolar görmezden geliyorlar
hayırlı haberlerle gel ins ablacimmm
kızlar allahın izniyle toteme devam soooon 7
hayırlı cumlarrrr
ayrıca yazılanları okudum çok üzüldüm eskiler yeniler die katagori olcaksa bilelim ona göre konuşalım
kızlar sabah kahvaltıda gazete okuyordum baktım esra erol 12 haftalık hamileymiş, nil karaibrahimgil de 4,5 aylık..
gecen gün nil reklamlarda cıkıyor ya, eşime, onların da cocugu olmuyor demiştim, eşim de gülüp bizim cocugumuz olacak denk gelmiyor sadece demişti.. ayy ben bi kötü oldum herkes hamile..
sonra sabah sabah şunu konuştuk, ikimizden biri %100 cocuk sahibi olamayacaksa ne yaparız diye, eşim gezer tozarız boşver dedi ben de dedim, 20 yaşında bir cocuk bulurum doğururum :) ay çok güldük dövüyodu eşim beni
hg lilimmmmm canim benimmmsooonnn 7 
duuu bende öyle yapim artikinnn yoook öyle 3 kuruşa 5 köfte
teşekkür ederiz teysesiiii
kimin facesini tontişim? bende Gamze ekli sadece, Dilketincimi Gamzede gördüm tesadüfen.
sevindim canım kraker tuzlu leblebi iyi gelmiyor mu ins senin de hemen gecerr bulantin çok kötü bi durum hamileliği hastalik gibi yapio...benim yok çok şükür inş hic olmaz en korktuğum şey... Ama bende afedersin barsaklari bozmusummm kosa kosa gittim wc karnim agriohaftaya cuma gidicem canım ins testler istemişti dr onları yaptircam vee kalp atisini duymayi umuyorum 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?