sana katılıyorum canım kesinlikle eskiler yeniler ne demek grup muyuz onu anlayamadım bize yorum yapılmayacaksa biz konuşmayalım hiç bence pskilolojin iyi değil canım alınacak hiçbirşey yok hayırlı cumalar kızlar ...
banada pek yorum yapılmıyo arada gamse20 yapıyo sağolsun bi tek denizde yaptı geçenlerde sayılı yani ben şimdi kızayım mı ben yine seviyorum bu topiği aynı amaç için buradayız..
hg lilimmmmm canim benimmmsooonnn 7 
hadi bakimmm az kaldı lilicimmayrıca psiksiko seni de yazdı ama görmedin sanırım. sen de bizdensin biliyon 
hayırlı haberlerle gel ins ablacimmm
sevindim canım kraker tuzlu leblebi iyi gelmiyor mu ins senin de hemen gecerr bulantin çok kötü bi durum hamileliği hastalik gibi yapio...benim yok çok şükür inş hic olmaz en korktuğum şey... Ama bende afedersin barsaklari bozmusummm kosa kosa gittim wc karnim agriohaftaya cuma gidicem canım ins testler istemişti dr onları yaptircam vee kalp atisini duymayi umuyorum 
Amin canım inşallah.. isteyen herkes en kısa zamanda bu mucizeye kavuşur canım..
canımmm çok hoşsunn eşinle de çok yakışmışsınız maşallahayrıca saç rengi seni nasıl değiştirmiş öyle kızılı da çok beğeniyorum ben sen de 
inşallah canımmmheyecanla bekliyoruzzzz 
canım benim biz de ona göre davranalım. ben öyle yapıyorum vallane kadar ekmek o kadar köfte yani 
hadi ya esra erol yine mi hamileymiş vay anammmmmmm vay nilde hamile ohhh ohhhhhh biz kaldık yani
evet bi ara bende yaşadım kabizlik da dun aci yemistim o yapti
Gunaydinnnnnnnnnnn kuzucuklarimmmmmm
Ne olmuş burda yaww :26: üzüldüm okudukça
kızlar allahın izniyle toteme devam soooon 7
hayırlı cumlarrrr
ayrıca yazılanları okudum çok üzüldüm eskiler yeniler die katagori olcaksa bilelim ona göre konuşalım
bence de cnm çok fazla yeme, babası da görsün miniğini...ayyy çok güzel bi duygu ya...Rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhhhh
hadi ya esra erol yine mi hamileymiş vay anammmmmmm vay nilde hamile ohhh ohhhhhh biz kaldık yani
duuu bende öyle yapim artikinnn yoook öyle 3 kuruşa 5 köfte
Kızlar disardayim ama cepten atamadim resmi( çok silik çizgiiiii 
hoş bulduk bitanemm
evet az kaldı bebğimmm şu 7 gün ansıl geçcicek beklemek gerçekten zorr en zor kısmı şu son 7 bence bugun sabah test yapmamak için zor tuttum kendımı evde test olamsıda kötü bişi insanın hemen yapası gelio yaaa
amele olmusum ablaaa
günaydın canım...konuyu bilmiyorum ne olmuşşş...:26::26:kızlar allahın izniyle toteme devam soooon 7
hayırlı cumlarrrr
ayrıca yazılanları okudum çok üzüldüm eskiler yeniler die katagori olcaksa bilelim ona göre konuşalım
ben çekmeye başlıyorum canım
cnm benim bulantıdan ziyade mide yanmam var. o kadar etkiliyo ki beni. rennie duo verdi doktorum. bende bekarken de reflü ve gastrit vardı zaten. hamilelikte mahvetti beni. evet ya senin daha testler var di mi? 1 hafta çabucacık geçse de duysan kalp atışlarını. çok heyecan verici yaaa
bekleyin minişi teyzeleri azıcık daha büyüsün, birlikte isim arayacaz ona :)
teşekkür ederiz teysesiiii
ayyy gastrit bendede vardi onceden geçti şükür kivrandirirdi resmen agri yanma çok geçmiş olsun canım ya o ilaç iyi gelirdi bana ins sende fayda görürsün...evet çok heyecanliyim kalp atislarini bi duysam cok rahatlayacam
ama nil kaç tüp bebek denemesi vs yaptı, evlendiğinden beri ugrasıyormuş..
neyse umut oluyor bize de millet patır patır doğuruyor..
Gunaydin minikimmm.minikli minikimmm
Lilim gunaydinn.eski yeni yok bebekimmm yaa .kukulogumuz sinirlenmis sadece birazcik.
Amiin canim insallahhh ya
Aaa hamilemiymislerr.way anam biz nie degiliz yaaa.offfff
yaniiiiiiii
olsun canım birara atarsın. önemli olan o çift çizgiyi görmüş olman tekrar hayırlı olsunnn
1 hafta önce test mi olur kız? bence sen çok erken saymaya başladığın için zor geliyor şimdi. ben 3 gün falan kala heyecanlanıyorum
tmm canım topiğin sünnetcisi sen ne dersen o korkarım ben kıt kıttan
evet 25 te fln başladım bende ondandeniz gibi oldum sabırsızım ama yapmıycam söz verdim kendıme en erken bat günü 
günaydın canım...konuyu bilmiyorum ne olmuşşş...:26::26:
canımmm çok hoşsunn eşinle de çok yakışmışsınız maşallahayrıca saç rengi seni nasıl değiştirmiş öyle kızılı da çok beğeniyorum ben sen de 
inşallah canımmmheyecanla bekliyoruzzzz 
canım benim biz de ona göre davranalım. ben öyle yapıyorum vallane kadar ekmek o kadar köfte yani 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?