ayyyy lilimiii gordum lilimi gordummmbenimde pempeee zikirmatigimm 
senin ki tam yenmelik tam isirmalik yaa hala o bacaklari dikip yatmis fotosu gözümün önünde
bunlar tesadüf olamazzzzzzz beni sevdiğin ne kadar da belliii kuşum benimmmmm
günaydın tatlışlar....nasılsınız_??
evet canım pc de açık kalıyo okuyamıyorum...saol tallım..biz bugün iyiz sen nasılsın...bugün dua yapcam herkes 11.15 e hazır olsun dualarınızı özelden yazın....
valla cnm doktor direkt mide problemin var mıydı dedi geçmişte, hamilelikte tetikleyebiliyormuş gastrit falan...teyze değil misiniz bulacaksınız tabi :)
duyarsın kuşum rahat ol...ben onu da kalp atışını da yerim yaa...ay evet cnm inşallah faydası olur.
Zeycannnnnnn duamızı yapmıyor muyuz? bugün ne okuyalım?
Allah kabul etsin cnm
canimsiiiinnnnn
hadi kızlar dua edelim cuma vaktine kadar
Fark yapmaz lilimmm sende telden say
günaydın kuşum naberKizlarr gunaydinn
ay geldiler mi...bugün daha iyim canım üşütünce arttı anlıycan...hayırlısı olsun senin için de canım....
senin ki tam yenmelik tam isirmalik yaa hala o bacaklari dikip yatmis fotosu gözümün önünde
valla cnm doktor direkt mide problemin var mıydı dedi geçmişte, hamilelikte tetikleyebiliyormuş gastrit falan...teyze değil misiniz bulacaksınız tabi :)
duyarsın kuşum rahat ol...ben onu da kalp atışını da yerim yaa...ay evet cnm inşallah faydası olur.
Zeycannnnnnn duamızı yapmıyor muyuz? bugün ne okuyalım?
Allah kabul etsin cnm
evet canım pc de açık kalıyo ara ara bakıyorum...haftaya full olmam galiba sınav var ders çalışmam gerek...gunaydin minikdasimmmmm ... Battasim yazmisim sildim sonrabu ara yogunsun galiba 
internetten yaz ayel kürsi die oku canım..bi de selavat çek bol bol...canım ya ben ayetel kürsi falan bilmiyorum. burda da vaktim olmuyor açıkçacı
Kizlarr gunaydinn
günaydın kuşum naber
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk seviyorum seni canım benim.
Hepinizi çooooooooooooooooooooookkkkk seviyorummmmmmmm
bende telefona zikirmatik indirdim telden sayıyorum
Kizlarr gunaydinn
masallah canim masallah rabbim korusun bol bol dua oku kendine nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?