Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyy lilimiii gordum lilimi gordummm benimde pempeee zikirmatigimm

Bende pembe var kırmızı var siyah var.
Kaybedip kaybedip geri buluyorum.Bu mavi de kardeşimin.Kaybedince onunkini çalmıştım:))))
pembesi çok tatlı yaaa.insanın zikir çekesi geliyoorrrrr :)))))))))))))))))))))

bunlar tesadüf olamazzzzzzz beni sevdiğin ne kadar da belliii kuşum benimmmmm

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk seviyorum seni canım benim.
Hepinizi çooooooooooooooooooooookkkkk seviyorummmmmmmm

canım ya ben ayetel kürsi falan bilmiyorum. burda da vaktim olmuyor açıkçacı

canım her zaman ki gibi herkes ne isterse ama ben bol selavattan yanayım çünkü bugün ki selavatlar doğrudan Efendimiz e gidiyo...onun nuru üstüne dualarımız kabul olur inşallah...

ay geldiler mi...bugün daha iyim canım üşütünce arttı anlıycan...hayırlısı olsun senin için de canım....

Evet evet sonundaa.. canim ben iyiyimmm yaa.. rahataldim gercekten.. Seninde iyi olduguna sevindim bebegim.. bende duaa edicem isteyen butun arkadaslarimaa..

senin ki tam yenmelik tam isirmalik yaa hala o bacaklari dikip yatmis fotosu gözümün önünde

cnm sen daha neler göreceksin bi bilsennnnn, bu gidişimde ağzı burnu gözleri çok belirgindi mesela. kafası küçülmüşvücuduyla orantılı olmuş yine değişmişti

Amin canım sağol.Allah hepemizin dualarını kabul etsin.BEbiş olmayanlar bebiş.bebiş olanlara da sağlıklı hayırlı doğum versin

gunaydin minikdasimmmmm ... Battasim yazmisim sildim sonra bu ara yogunsun galiba
evet canım pc de açık kalıyo ara ara bakıyorum...haftaya full olmam galiba sınav var ders çalışmam gerek...
canım ya ben ayetel kürsi falan bilmiyorum. burda da vaktim olmuyor açıkçacı
internetten yaz ayel kürsi die oku canım..bi de selavat çek bol bol...
Kizlarr gunaydinn

günaydııınnn....

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun bnm 8 gnm kaldı inşlhh çift görürcem bu ay yoksa artık eşim hepten beni delirticek kafayı yiycem neyse sbah rüya gördüm onu anlatayı size babannemde köydeyiz birsürü civciv var böyle kutu kutu ördekyavrusu ciciciv felan kapıdan içeriye bakıyorum tavuk kasanın içinde gene yumurtaları var babanneme soruyorum kuluçkada daha onlar çıkcak diyo bu kadar sonra kalktım baktım civciv yavrusu bekar için evliliğe evli birisi için çocuğa delalet ediyomu ama birsürü civciv hani bnm 4 youmoş vardı ya kızlar 4 de tutumasın aman tutsunda ben razıyım şu saatten sonra valla bu ayda olmassa bizim ev karışıcak galiba gibi gözükyo

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk seviyorum seni canım benim.
Hepinizi çooooooooooooooooooooookkkkk seviyorummmmmmmm

bendeeeeeeeeeeeeee seniiiii cok seviyorummmmmmmmmmmm bitanem duygularımızzzzz karşılıklı ben seniii bu kadar sevipp sevgimi gndermesem beni bu kadar sevmezdinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…