Çok güzel bi gelin olmussun nefesimmm yaa kızıl saç seni daha seksi yapmus
günaydın tatlışlar....nasılsınız_??
evet canım pc de açık kalıyo okuyamıyorum...saol tallım..biz bugün iyiz sen nasılsın...bugün dua yapcam herkes 11.15 e hazır olsun dualarınızı özelden yazın....
ay geldiler mi...bugün daha iyim canım üşütünce arttı anlıycan...hayırlısı olsun senin için de canım....
canım her zaman ki gibi herkes ne isterse ama ben bol selavattan yanayım çünkü bugün ki selavatlar doğrudan Efendimiz e gidiyo...onun nuru üstüne dualarımız kabul olur inşallah...
Kizlarr gunaydinn
Amin canım sağol.Allah hepemizin dualarını kabul etsin.BEbiş olmayanlar bebiş.bebiş olanlara da sağlıklı hayırlı doğum versin
yorma kendini kuzum olduğu kadar.... Bulantin falan var mi
Walla iyilik hayatim daha yataktayim kalkmak gic ictemiyorumgünaydın canım naber
oyyy rengarenkkkicat edenden allah razi olsun
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun bnm 8 gnm kaldı inşlhh çift görürcem bu ay yoksa artık eşim hepten beni delirticek kafayı yiycem neyse sbah rüya gördüm onu anlatayı size babannemde köydeyiz birsürü civciv var böyle kutu kutu ördekyavrusu ciciciv felan kapıdan içeriye bakıyorum tavuk kasanın içinde gene yumurtaları var babanneme soruyorum kuluçkada daha onlar çıkcak diyo bu kadar sonra kalktım baktım civciv yavrusu bekar için evliliğe evli birisi için çocuğa delalet ediyomu ama birsürü civciv hani bnm 4 youmoş vardı ya kızlar 4 de tutumasın aman tutsunda ben razıyım şu saatten sonra valla bu ayda olmassa bizim ev karışıcak galiba gibi gözükyo
ben de indirdim.Bunları bulamayınca ordan çekiyorum.Ama bunlar daha kolay oluyor.
Esra erol hamilemiymiss çok şaşırdimmm dun surpriz mupriz bisey diodu demek ki buymuş
tamam cnm ben çekebildiğim kadar çekeyim yazarım sana...ben de salavatla başlamıştım zaten.
günaydınnnnnnnnnn, kocişle barıştın ya keyfin yerinde bakıyorum da cnm :)))
Allah razı olsun cnm, Rabbim hepimizin kucaklarını da göbişlerini de doldursun inşallahhhhh
tamam şekerim....tamam cnm ben çekebildiğim kadar çekeyim yazarım sana...ben de salavatla başlamıştım zaten.
günaydınnnnnnnnnn, kocişle barıştın ya keyfin yerinde bakıyorum da cnm :)))
Allah razı olsun cnm, Rabbim hepimizin kucaklarını da göbişlerini de doldursun inşallahhhhh
saol tatlım...yorma kendini kuzum olduğu kadar.... Bulantin falan var mi
aynen sivas ta olduğumu düşünemiyorum...canım dikkat et.Soğudu mu oralar.??? Sivas kadar,bura kadar soğuk olamaz ama orası değil mi??
tamam tatlım bekliyorum...Tes.ederimm hicranimm.evett evet kizill daha iyii.wouwww seksuuu dimii boyle iyiym
Zeycanim gunaydinn bebegimm.dua icin msj atarimm
hayırlara gelsin canım ins çift çizgiye işarettir bende battan önce atin doğum yaptığını görmüştüm...ev niye karisacak canim ya öyle şey olur mu hic
canım ya ben ayetel kürsi falan bilmiyorum. burda da vaktim olmuyor açıkçacı
salavat ayetel kursi ya vali cekiyoruz cnm
evet daha seksi boylee
salavat ayetel kursi ya vali cekiyoruz cnm
canım hayırlısı olsun da daha 1 yıllık evlisin, ev neden karısacak anlamadım, eşin çok mu baskı yapıyor?
dr ne dedi testleriniz yapıldı mı?
ltfen stres yapma..
bendeeeeeeeeeeeeee seniiiii cok seviyorummmmmmmmmmmm bitanem duygularımızzzzz karşılıklı ben seniii bu kadar sevipp sevgimi gndermesem beni bu kadar sevmezdinnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?