Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah bebeğe işarettir hayırlısıyla canımm ama sen yine de kaptırma kendini bazen bilinçaltımız da bize böyle oyunlar oynayabiliyor

Walla iyilik hayatim daha yataktayim kalkmak gic ictemiyorum

valla evde olsam ben de yatardım. önemli bir işin yoksa kalkma yat valla buarada nasıl oldun lekelenmen ne durumda?

haklısın canım birara ezberlemeye çalıştım yapamadım. benim içimde de yok sanırım malesef sağol canım benim hepimize musmutlu, sağlıklı ve hayırlı evlatlı ömür nasip etsin AMİNNN

Kendide yapiklarinin arkinda hayatim bu aralar cok sinirleniyo duyp dururken sesini yukseltiyo kiriyo beni konustuk aksam affedeyim diyede sebeklik yapiyo :-D

ama ben sana demiştim dün akşam, birazdan gelip gönlünü alır...ohhh be içim rahatladı siz barışınca, valla çok huzursuz olmuştum akşam. biliyosun hamişlik psikolojisiyle çok çok daha duyarlıyım.

1000 ya vali 10 tane ayetel kürsi canım.dualarımız kabul olsun şimdiden..

Allah kabul etsin cnm. Ya vali ne demekti? ben direkt salavat çekiyorum ama onu da çekerim

Canım beniimmmmmmm. Severimmmm seni bennnnnnn. Sevilmeyecek kız değilsin ki sen maşallah....Çok tatlısın
çok iyi kalplisin çok duyarlısın
kırbir kere maşallah

ayyyyyy tşk ederim böle düşünmene çok sevindimmm böyle bir izlenim bıraktıysam gözünde ne mutlu bana kuşummmmm sende ölesin çok duyarlısın çok iyisin

Evet ya çok yaramazlar.Hemen kayboluyorlar.Benim biri de bozuldu basmıyor artık.Biz dua etmeyelim diye şeytan saklıyor olabilir onları :)))) Eüzü besmele çekip ararsak daha kolay buluruz herhalde
Bu da şimdi aklıma geldi.Küçükken derdik ya "Şeytan aldı götürdü, satamadan getirdi..."

Hala kahwerengi canim bakayim bgunde gelecekmi kirmiziya donsun de tedaviye baslasak bari oyle tutucak icime doguyo ama kirmiziya donmesze havvaninda byle 5gun olmus

Ay yerim sizi ben ya guzel annisimiz bizim saol bitanem benim sizi cok sewiyorum bebisinide senide :-*:-*:-*:-*:-*

ayyy evet bende çok derdim onuuuu

Ya Vali anlamı: Yardım eden, destek veren, veli, dost, işleri düzenleyen, yöneten ve idare eden.demekmiş

anlaıdm canım. eninde sonunda döner kırmızıya. inşallah hayırlısıyla içine doğan olur balımmm
Donsun canim donsun kizlar ya vali digip mi cekecez cuma gunleri 1000 defa cekersen ne istersen ne niyet uzerine istersen olurmus

cuma selamız okunuyor. ben hepimiz için cuma duamı yaptım canlarım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. (Amin) Allah hepimizin gönlüne göre versin..

canım çok üzüldüm bu ne böyle ya... Allahın gücüne gider valla. hayırlısı herşeyin bilmiyor mu? Rabbim sana sabır ve metanet versin. çok zor böyle adamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…