Saol btanem benim hayirlisi bakalim cok heycanliyim we umitliyim bu ay biliyorum artik bebegim annesine gelicek bu ay icim kipir kipir gelsin bebeim ilk defa kirmizilarin gelmesine uzulmedim simdi cunku tedavim erkenden baslicaz we bence senin bebisin erkek canim
şimdi sana yazacaktım sen buraya yazmışsın seninki de kız gibi geliyor bana
amannnn senden iyisini bulcaz senin oğluşa veriveririz kızlarımızdan birini... bildik tanıdık eskiler hep öyle der ya
güzel isim bencedee
evet canım öyle gözüküyor hayırlısı olsun içime bişey geldi diretmicem illa olsun olsun diye...
Saol btanem benim hayirlisi bakalim cok heycanliyim we umitliyim bu ay biliyorum artik bebegim annesine gelicek bu ay icim kipir kipir gelsin bebeim ilk defa kirmizilarin gelmesine uzulmedim simdi cunku tedavim erkenden baslicaz we bence senin bebisin erkek canim
Ayyy hic sorma benim gorumcede ogle.. (ama ben onu cok seviyorum cok cok cokerkek kardeşim yok cnm, 3 kız kardeşiz biz. aman amannnnnnn kız da benim tarafıma benzer inşallahhhh, görümceme benzerse tam cadı olur. .
:))) ayyy ben de sizinkilerden düzgün kız mı bulacam ogluşuma :) hem ben kayınvalide olmayı da beceremem zaten :) bi ara Allahım eger kötü bi kayınvalide olacaksam erkek çocuk verme bana diye dua ediyodum. o kadar psikolojim bozulmuştu.
Pisirik olma kizz goster pencelerini aradaa.yoksam adam bundan yararlanir ki yararlaniyo suan bencee
amannnn senden iyisini bulcaz senin oğluşa veriveririz kızlarımızdan birini... bildik tanıdık eskiler hep öyle der ya
güzel isim bencedee
evet canım öyle gözüküyor hayırlısı olsun içime bişey geldi diretmicem illa olsun olsun diye...
güzel isim bencedee
Git iste guzelim dun konusmustuk deesim haber bekliyor deoff bu insanlar nekadar zalim insani ikinci soyleme itmeseler
:))) ayyy ben de sizinkilerden düzgün kız mı bulacam ogluşuma :) hem ben kayınvalide olmayı da beceremem zaten :) bi ara Allahım eger kötü bi kayınvalide olacaksam erkek çocuk verme bana diye dua ediyodum. o kadar psikolojim bozulmuştu.
canımmm Allahından bulsun yaa takma kafana bulursun iş en kısa sürede inşallah...herşeyimi topladım canım beni sigorta yatıyo die kandırdı şuan beni kullanıyo ama görcek aksam çıkıyorum ben dicem çıkcam allahından bulsun
inşallaaaahhhhhh...gelen ay gerçekten renkli geçecekkkkBebeimiz bize saglicakla gelicek bak goreceksin btanemmm kizlaaarrrrrr bol mik mikli we bebisli bi ay olucaaaakkkkk:-D:-D Cok umitliyim bu ay bat yaklastiunda tabi umitsizlik kaplicak biliyorum :-D:-D
benim içimdekileri çarşamba günü sen yaşadın sıra bende.. aynı gün mü alsak randevuları acaba3 te çıkacağım işten.. hayırlısı ile çıkınca yazacağım canım ne kadar sürmüştü senin ölçüm??
Ayyy hic sorma benim gorumcede ogle.. (ama ben onu cok seviyorum cok cok cokbenzemesin kiz.. boyle diyimde )
hayırlısı canım.. bizde de kız ve erkek hisseden var. bende ne hissedeceğimi şaşırdım.. belki bugün gösterir kendisini belli olur.. bugün özel 2 gun 1 babayla tanışacak 2 testimiz var:18::18:
lilimmmm üzme kendini... ağzına geleni de söyle içinde kalmasınadamın parası yoksa biz ölelim 100 dairelik yeri var milyonlarla oynuyo bana gelınce para yok sıgorta yok ohhh valla ne güzelll
bence de cnm yaaa, birlikte gidelim kontrollere...çok uzun sürmedi. ultrasonla bi 5-10 dak bakıldı, ense pilisi kalınlığı ölçüldü. sonra kan verdim 2 tüp. o kadar işte. musmutlu haberlerle geleceksin ben eminim.
:)))))))) Allahım sen benzetme yarabbimmmmmm, geçen de diyo ki bana bebek halasının burcundan olsa dedim ıggg inşallah olmaz
adamın parası yoksa biz ölelim 100 dairelik yeri var milyonlarla oynuyo bana gelınce para yok sıgorta yok ohhh valla ne güzelll
Bebeimiz bize saglicakla gelicek bak goreceksin btanemmm kizlaaarrrrrr bol mik mikli we bebisli bi ay olucaaaakkkkk:-D:-D Cok umitliyim bu ay bat yaklastiunda tabi umitsizlik kaplicak biliyorum :-D:-D
adamın parası yoksa biz ölelim 100 dairelik yeri var milyonlarla oynuyo bana gelınce para yok sıgorta yok ohhh valla ne güzelll
ayyy kıyamamm yaa boşver kv yi şimdi sen bizim kızları alırsan annesi olcan ben biliyorum
canımmm Allahından bulsun yaa takma kafana bulursun iş en kısa sürede inşallah...
inşallaaaahhhhhh...gelen ay gerçekten renkli geçecekkkk
ayyyy canım inşallah güzel haberlerle dön bize... çok heyecanlı yaaaaa
lilimmmm üzme kendini... ağzına geleni de söyle içinde kalmasın
ayyy kıyamamm yaa boşver kv yi şimdi sen bizim kızları alırsan annesi olcan ben biliyorum
canımmm Allahından bulsun yaa takma kafana bulursun iş en kısa sürede inşallah...
inşallaaaahhhhhh...gelen ay gerçekten renkli geçecekkkk
ayyyy canım inşallah güzel haberlerle dön bize... çok heyecanlı yaaaaa
lilimmmm üzme kendini... ağzına geleni de söyle içinde kalmasın
inşallah canım.. hayırlısı ile bi girip çıkalım inşallah... dr sormam gereken şeyler var mı? boyu kilosu vs ensesini soracagım. cinsiyeti en son soracağım. inşallah yeni dr iyi çıkar da gıcık olmam
lili sakın paranı almadan çıkma sonra alamazsın, adama git sgk'ya şikayet edersem hem alacagımı faiziyle alırım hem de sigortasız çalıştıgım için yıllık 38 asgari ücret cezası var 3 ayda 9,5 asgari ücret ceza ödersin de.
bunun ayıbı yok, emeğinin karsılığını istiyorsun sen sadaka değil. insanı keriz yerine koyma ve sömürmenin karşısında utanıp sıkılma sakın hakkını ara, son kurusuna kadar al sonra rahat rahat git evine. emin ol o adamın onu ödeyecek parası fazlasıyla vardır..
çok güzel yaaaaaaa, siz böyle umutlu olunca ben musmutlu oluyorum.
sen kendini heba ediyosun burda, üzülüyosun o kadar, bence git konuş patronunla açık açık olmadı başka bi iş bulunca çıkarsın cnm
arkadaşı olurum yeri gelir, teyzesi olurum yeri gelirt, annesi olurum :) annem bana evlenirken demişti ki eger k.v'ne kötü davranırsan sana hakkımı helal etmicem. annem de k.v yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?