- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
doktor söylüyor zaten onları. güzel olacak her şeyyyy...yeğenimiz erkekse göstercek bence :)
Eki Görüntüle 885581 Eki Görüntüle 885583 Eki Görüntüle 885582
teyzeleri bakınnnnnnnn...bi de benim hamiş t-shirtüm :)
kurban olurum ben ya.. onun içinde cennet kokulu bebiş olacak.. ohh misss... ayyy 6 ay kaldı ceyregı bıttı...
Bayıldım kıyafetlerine yaa yerim ben o sıpayi annesi ne güzel ciciler almis
inşallahh valla daha fazla kullandırtmıycam kendımı bi sigorta yapmaktan acizse eleman alamsın yani demi neyse sen nasılsın sinirlerin yatıştımı meleğim
söyliycem canım çok arıycak beni gelmiycem yanına bidaha 3 ay aytırmadığı sigortamıda zehir zıkkım etcem
lilim şikayet falan etcem de ya kızlar doğru diyorlar... ben iyiyim kuzummmmm...doğru diyorsun canım olmaz mı parası bir çatıca 20 milyar çat die verio benım 1 lirayı vermio çok bişeyde değil piyasanıın altında çalışıyprum yanı sigorta paramı da isticem vermezsen şikayet etcem dicem enrde görcem bidaha yüzünü
ben bunlara bayılıyorumm yaaaa güle güle giysin kuzucummmEki Görüntüle 885581 Eki Görüntüle 885583 Eki Görüntüle 885582
gamzem nasılsın yaw senBayıldım kıyafetlerine yaa yerim ben o sıpayi annesi ne güzel ciciler almis
ayyy çok tatlılıar...bende istiyom bende bende........
teşekkür ederiz teyzeleri, inşallah bunları giydiği zaman da fotolarını paylaşmak nasip olur. Gamzecim ben de alıyorum ama çoğunu kardeşlerim annem falan alıyo, ben cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. sglbnt senin minişinkileri de görücez inşallah...6 ay çabucak geçse yaaa, giydirmek istiyorum bunları. seninki babacıysa bugün kesin gösterir :)
Ayyy bunlara bayildim ben yaaa cok guzell bende almak istiyorum tupperware den bebek mama takimi alicam bende cok guzel bi gorseniz :-D
hepsi çok güzel bebğim bunlarınnn allah giydirmeyi nasip etsinnnnn
lilim şikayet falan etcem de ya kızlar doğru diyorlar... ben iyiyim kuzummmmm...
ben bunlara bayılıyorumm yaaaa güle güle giysin kuzucummm
gamzem nasılsın yaw sen
az kaldı cnm, birazcık daha zaman geçince almaya başlarsın sen de...onlara bakmak bile heyecan veriyo. ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi bi zıbın, bi çorap aldım bebeğe, evde yeri olduğunu hissetsin diye :)
evet yaa mama takımlarına bayılıyorum ben de...
aminnnnnn cnm inşallahhhhhhhh
teşekkür ederiz psipsikommmmm hep birlikte bebeklerimize bunlardan giydirmeyi nasip etsin Rabbim.
ben biraz daha geç başlayacağım almaya 5 aydan sonra inşallah... çabuk geçmesin.. en guzel zamanları onlar.. yavaş yavaş tadını çıkara çıkara.. bebiş doğduktan sonra hep bizimle olacak ama bir daha bugünleri yaşamayacağız.. ( ben bi daha hamile kalır mıyım bilmiyorum) sizler daha çok gençsiniz 2. ve 3. olabilir sizde... anlaştık dimi yavaş yavaş...
:) teyzeleride sabırsızlıkla bekliyorlar iste ne guzelteşekkür ederiz teyzeleri, inşallah bunları giydiği zaman da fotolarını paylaşmak nasip olur. Gamzecim ben de alıyorum ama çoğunu kardeşlerim annem falan alıyo, ben cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. sglbnt senin minişinkileri de görücez inşallah...6 ay çabucak geçse yaaa, giydirmek istiyorum bunları. seninki babacıysa bugün kesin gösterir :)
lilim şikayet falan etcem de ya kızlar doğru diyorlar... ben iyiyim kuzummmmm...
ben bunlara bayılıyorumm yaaaa güle güle giysin kuzucummm
gamzem nasılsın yaw sen
evet yaa mama takımlarına bayılıyorum ben de...
aminnnnnn cnm inşallahhhhhhhh
teşekkür ederiz psipsikommmmm hep birlikte bebeklerimize bunlardan giydirmeyi nasip etsin Rabbim.
:) teyzeleride sabırsızlıkla bekliyorlar iste ne guzel
Cok şükür balım iim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?