ben eşim bebek istiyorum dediğinde internetten almıştım kıyafetini.. çünkü 8 yıldır bekliyorum bebek istemesini.. vazgeçmesin diyeyatağının yanına koymuştum
daha dur bakalım cnm, 2.den sonra 3. de gelebilir senin :) o da var di mi tadını çıkarmak lazım bu günlerin, şimdi mobil gibi bebekleri her gittiğimiz yere götürüyoruz, aglamıyolar, altlarını değiştirmiyoruz, yedirmiyoruz, gazı yok masum masum duruyolar orda :))))
Lilim git konus btanen en guzeli haklarini soyle ona zararlo cikan siz olursunuz de usul usul anlat o anlamasi gerekeni anlar zaten
Eki Görüntüle 885581 Eki Görüntüle 885583 Eki Görüntüle 885582
teyzeleri bakınnnnnnnn...bi de benim hamiş t-shirtüm :)
ben biraz daha geç başlayacağım almaya 5 aydan sonra inşallah... çabuk geçmesin.. en guzel zamanları onlar.. yavaş yavaş tadını çıkara çıkara.. bebiş doğduktan sonra hep bizimle olacak ama bir daha bugünleri yaşamayacağız.. ( ben bi daha hamile kalır mıyım bilmiyorum) sizler daha çok gençsiniz 2. ve 3. olabilir sizde... anlaştık dimi yavaş yavaş...
Ilk bebeğinmi senin peki
lilim şikayet falan etcem de ya kızlar doğru diyorlar... ben iyiyim kuzummmmm...
ben bunlara bayılıyorumm yaaaa güle güle giysin kuzucummm
gamzem nasılsın yaw sen
Canim ben negatifi gördüm testte önümüzdeki aya ins :) 2gun kaldi batakaç gün kaldı.. gamzemmm
15 yasında ılk esımden kızım var canım.. bu esımle evlenelı 8 yıl bıttı 2 Aralıkta.. sımdıkı esım hıc ıstemıyordu cocuk.. nasıl olduysa istedi şaşırdım. ve şimdi hamileyim şükür...
en azından cinsiyeti belli olana dek beklerimama minikbebişinkileri görüncede insan dayanamıyor.. hep bebek magazalarına girer yegenime konu komşuya bişeyler alırdım.. çok zevk alırdım orda gezmeye şimdi daha başka güzel olacak
Gelmez tabi yaptii terbiyesizligi biliyor kizlar temizlik yapiyorum o yuzden gec yaziyorum bazen kusura bakmayinanlar ya eşşek değil yagelsin anlatcam büro ya da gelmiyo katır
dün ben açıktım pisikom yazmış ama görmedim çünkü son soruyu bile zor yazdım kocam aldı bilgisayarı haberlere bakcam dedi veda bile etmedim ben çıkıyorum bile dedmedim hemen aldı kocam bilgisyr adetim başlamıştı sancı çekiyodum öyle uyumuşum sabah yazdıklarınızı görünce sordum sen kapatmdın mı diye kk hayır unutmuşum dedi kusura bakmayın cvp yazamadım bu yüzden benimle konuşmuyosunuz ben sizi çok seviyorum burda kocamdan başka kimsem yoktu siz bana destek oldunuz sizi çok seviyorum özür dilerim bi daha bu topiğe gelmem sizi asla unutmuycam hep dua edicem size beni yanliş anladınız özür dilerim kendinize iyi bakın allha emenet olunnn byyyy
Buro da oturuyo gelip bir aciklama yapmiyor bitanem yaaa valla iyice sogudum adamda sigortam da yatmiyor ztn tav oldum yani
Canim ben negatifi gördüm testte önümüzdeki aya ins :) 2gun kaldi bata
Allaha emanet esinin baska cocugu varmiki
en azından cinsiyeti belli olana dek beklerimama minikbebişinkileri görüncede insan dayanamıyor.. hep bebek magazalarına girer yegenime konu komşuya bişeyler alırdım.. çok zevk alırdım orda gezmeye şimdi daha başka güzel olacak
40 ımdan sonra yapmam herhalde ki çocuk o zaman 3 yaşında olur. 2 tane yeter Allah'ın izni ile. Allah onlara uzun ömür versin.. sağlıkları yerinde olsun.. vucudunda onun dolaşması hissetmen kadar güzel birşey yok canım.. şuan bizden götürüyorlar herşeyi, şimdiden içimize ediyorlar... sonra hep koşmaca.. ayyyy 40 çıksa .. yok yasına girse yok yürüse yok çişini öğrense sonra diğerleri hep bir koşuşturma içinde geçecek. ergenlikte de uğraşmaca.. şimdi iyiler ekmek elden su gölden yaşıyorlar. açık görüş günlerinde görüşüyoruz o kadar
Yaaaa cok cok guzel bunlar... allah'im gule gule giydirmeyi nasip etsin... bunlari giymis kollari tombis bacaklari tombis bir resim ceker yolarsin insallah..
Gelmez tabi yaptii terbiyesizligi biliyor kizlar temizlik yapiyorum o yuzden gec yaziyorum bazen kusura bakmayin
Havvacım biz kim olduğunu bilmiyordukki tavır alalım. üstelik bilsek de tavır almak ne demek. gitme bir yere. bak sen de açıklamanı yaptın işte. hadi topla kendini de gel aramıza. hepimiz desteğiz birbirimize
direkt ben gidiyorum deme bari. sizinle dün bişey konuşmuştum ama hala bir gelişme yok de. mırın kırın ederse kusura bakmayın bu şartlar altında çalışamam ben de.
15 yasında ılk esımden kızım var canım.. bu esımle evlenelı 8 yıl bıttı 2 Aralıkta.. sımdıkı esım hıc ıstemıyordu cocuk.. nasıl olduysa istedi şaşırdım. ve şimdi hamileyim şükür...
ayyyy bebisinin cicilerine bayildim güzel günlerde giysin ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?