Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

40 ımdan sonra yapmam herhalde ki çocuk o zaman 3 yaşında olur. 2 tane yeter Allah'ın izni ile. Allah onlara uzun ömür versin.. sağlıkları yerinde olsun.. vucudunda onun dolaşması hissetmen kadar güzel birşey yok canım.. şuan bizden götürüyorlar herşeyi, şimdiden içimize ediyorlar... sonra hep koşmaca.. ayyyy 40 çıksa .. yok yasına girse yok yürüse yok çişini öğrense sonra diğerleri hep bir koşuşturma içinde geçecek. ergenlikte de uğraşmaca.. şimdi iyiler ekmek elden su gölden yaşıyorlar. açık görüş günlerinde görüşüyoruz o kadar

en azından cinsiyeti belli olana dek beklerim ama minikbebişinkileri görüncede insan dayanamıyor.. hep bebek magazalarına girer yegenime konu komşuya bişeyler alırdım.. çok zevk alırdım orda gezmeye şimdi daha başka güzel olacak

lilim şikayet falan etcem de ya kızlar doğru diyorlar... ben iyiyim kuzummmmm...

ben bunlara bayılıyorumm yaaaa güle güle giysin kuzucummm

gamzem nasılsın yaw sen

telefonla arasam ayıp olur bebğim akşam gelirse sigortamı yap yamazsan işi biırakıyrum dicem ya valla kasmıcam kendimi.. neyse iyi olmana sevindim gönlümün çöpsüz üzümüüüü

kaç gün kaldı.. gamzemmm
Canim ben negatifi gördüm testte önümüzdeki aya ins :) 2gun kaldi bata

Allaha emanet esinin baska cocugu varmiki

bana kalsa çoktan alırım da almak da istemiyorum giriyorum mağazalara beğendklerimi not ediyorum. sonra gidip alacağım.. kendimi frenliyorum yok daha güzelini özelini bulurum belki diye.. daha eşim bebek istediğinde aldıysam sen düşün ama sabretmeliyim...

Havvacım biz kim olduğunu bilmiyordukki tavır alalım. üstelik bilsek de tavır almak ne demek. gitme bir yere. bak sen de açıklamanı yaptın işte. hadi topla kendini de gel aramıza. hepimiz desteğiz birbirimize

Buro da oturuyo gelip bir aciklama yapmiyor bitanem yaaa valla iyice sogudum adamda sigortam da yatmiyor ztn tav oldum yani

direkt ben gidiyorum deme bari. sizinle dün bişey konuşmuştum ama hala bir gelişme yok de. mırın kırın ederse kusura bakmayın bu şartlar altında çalışamam ben de.

Canim ben negatifi gördüm testte önümüzdeki aya ins :) 2gun kaldi bata

Allaha emanet esinin baska cocugu varmiki

onunda var canım.. onunda 1 kızı var.. benim ilk eşim kızımızı istemedi ama ben aldırmam dedim ve aldırmadım. 2 evliliğimde asla istemediğin çocuğu yapmam dedim. ve o da bunu biliyordu. o yüzden baştan ben korundum. ama çocuk istemeyen sensin sen korun dedim ve bu yaz çocuk istediğini söylediğinde şoklardaydım. baştan inanmadım. ama sonrasında beni inandırdı. şimdi de sonuç bu...

cnm sen bidaha test yaptın mı koyulaşmış mı acaba

yaaaaaa bayıldım ama buna açık görüş günü haaaa :)))) mucize ya tek kelimeyle, ben ondan gelen her şeye razıyım. oldu bitti çok severim ben çocukları, en büyük hayalim bebek sahibi olmaktı. Allahım inşallah tamamına erdirir.

Yaaaa cok cok guzel bunlar... allah'im gule gule giydirmeyi nasip etsin... bunlari giymis kollari tombis bacaklari tombis bir resim ceker yolarsin insallah..

merak etme bebecimmm, hayırlısıyla bi gelsin de bebek görürsünüz her halini...bol bol fotoğrafını çeker atarım teyzelerine... bebekken eşim de ben de tombikmişiz. bebek de bize benzerse tombik olur :)

Canlarimm uyuklamisimmm biraz bulaşık yikadim çamaşır astım makinaya duadan sonra çıkmistimm... Psipsikommm kukulogum gelmiş açıklama yapmış konu kapanmis sevindim

tmm canımmm tşk ederim tavsiyen için sağoll

kızın senle mi yaşıyor canım.. bide ben seni çok merak ediyorum :) bi fotograf eklesen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…