yaaaaaa bayıldım ama buna açık görüş günü haaaa :)))) mucize ya tek kelimeyle, ben ondan gelen her şeye razıyım. oldu bitti çok severim ben çocukları, en büyük hayalim bebek sahibi olmaktı. Allahım inşallah tamamına erdirir.
merak etme bebecimmm, hayırlısıyla bi gelsin de bebek görürsünüz her halini...bol bol fotoğrafını çeker atarım teyzelerine... bebekken eşim de ben de tombikmişiz. bebek de bize benzerse tombik olur :)
Canlarimm uyuklamisimmm biraz bulaşık yikadim çamaşır astım makinaya duadan sonra çıkmistimm... Psipsikommm kukulogum gelmiş açıklama yapmış konu kapanmis sevindim
yap yap benımde yapmam lazım ya işten çıkarsam bende temizlik kolik olurummm
yorulmadim canim benim
cnm sen bidaha test yaptın mı koyulaşmış mı acaba
telle ogrenemiyo misun denizcim
onunda var canım.. onunda 1 kızı var.. benim ilk eşim kızımızı istemedi ama ben aldırmam dedim ve aldırmadım. 2 evliliğimde asla istemediğin çocuğu yapmam dedim. ve o da bunu biliyordu. o yüzden baştan ben korundum. ama çocuk istemeyen sensin sen korun dedim ve bu yaz çocuk istediğini söylediğinde şoklardaydım. baştan inanmadım. ama sonrasında beni inandırdı. şimdi de sonuç bu...
canim karina su torbasi koymak iyi olmaz pek istesin dimi evde olsan sicak bi dus almani onerirdim
off kızlar ya kasığım patlayacak ağrıdanyumurtlasam da kurtulsam
ayyyy bebisinin cicilerine bayildim güzel günlerde giysin ins canim
çarşamba senin açık görüş günün ardı. bugün bizim açık görüş günümüz9 ay içerde bizimkiler... Allah tamamına kavuştursun. Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Nedir bu bayanlarin cektigi arkadaslar ya:-D
kızın senle mi yaşıyor canım.. bide ben seni çok merak ediyorum :) bi fotograf eklesen :)
Nedir bu bayanlarin cektigi arkadaslar ya:-D
yorulmadim canim benimuff kuzumm yaa uyuz oldum senin patrona ilk usulunce konuş baktin kivirios ağzına geleni say cık içinde kalmasin
ben kan verdim canım..bugün iş çıkışı hemşireye yetişirsem alcam.. yoksa pazartesiye kalcak..
canim karina su torbasi koymak iyi olmaz pek istesin dimi evde olsan sicak bi dus almani onerirdim
Tabi karşılıklı istemek cok onemli bide insanin sevdigi adamdan bir parcalari olsun istiyo süper cok güzel sonuçlanmış Allahim sixe bagislasin ins
cinsiyetini ogrenince seni dusunemiyorummmm
öyle mi? koymayayım o zaman. işteyim canım ya
telle ogrenemiyo misun denizcim
öyle mi? koymayayım o zaman. işteyim canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?