Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hatırlamam mı canım benim, kötü günlerimde dert yandığım insanları nasıl unuturum ki sadece iş yoğunluğundan gelemedim pek, yoksa hiç birinizi unutmuyorum
gamze, mltmuur, evlimutlu fln nasıllar?
Çok sevindim bu arada sorun olmamasına
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler yaşarız canım
Ben de işte doktora gittim, şimdilik coraspin+folbiol+benexol kullanıyorum, bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.
Ve artık bir kaç gündür çalışmalara başlamış bulunuyorum Doktor mümkün olduğunca erken test yap ki, eğer hamilelik olursa hemen kan sulandırıcı iğneye başlayalım dedi. Bakalım heyecanla bekliyorum o günleri İnşallah bu kez sağlıklı bir gebelik ve sonunda kucağımda sağlıklı bir bebeğim olur

:124::124::124: çok sevindim...ama sen yinede is bak

ıslatalım bitanemmm burda hep beraber icelimmm dışarda bütün maaşı yatırmayalımmm 1 ay daha denme süresi yapcamm hemde sizinlee olcamm çok seviyorum hepinizi hamiş kalırsam da rahat iş aslında oturduğum yerden bakalım bitanem allah ne çıkartcak karşımıza

ben iyiyim canim benim usume geliyor çok soğuk çok bebisimde iyidir inssssss
evet hava cidden felaket soğuk, ben de donuyorum klimayı açtım, o da gözlerimi başımı ağrıtıyor, öyle geçinip gidiyorum
Bebişinin kalp atışını duydun mu?

bebğim lütfen sakin ol inşallah herşey yolunda gider ne denir bilmiyorum ki
bana cik sut ismarlaa

tmm sen süt iste herkese bendennnnnnnnnnnnn sütttttttt

canımm değerin inş yükselir ama yıpratma kendini herşeyde vardır bir hayır Allah c.c. sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize...

lilim ya aksama ne yemek yapsam sen bana fikir ver bugün de az mantarim var onla bisey mi yapsam bilemedim corbam var

mantar az sa pişince iyice azalır ama normal yeter dersen bol soğanla mantarı kavurur içine bir yumurta kırarsın güzel olur aslında benımde patlıcanım var bende onla bişiler yaparım dıe dusundum bugun

holleeey holleeeeyy lilim gitmiyorrrr

Amin canım.. darısı seninde başına inşallah...
Amin canim ins cumlemize
Lilim kalmana sevindim benjmde aklimda bulunsun eleman arayan yer olursa haber veririm
Canim uzuldum umarim saglikli okur ve degerin yukselir ki yukselmezse bile ikinizde sagliklsiniz ve sagliklo bir bebeginiz olacak Eşine söyleyeceksin elbet seninvelinde olan bisi degilki sonuctacve senden rica ediyorum dualarini tam yap

Canım hg ozlettin kendini cok bizde hala beklemedeyiz bi değişiklik yok iste denetlemeninde bitmesibe sevindim

oy balım yaaa evli mutlu hamile canımmmm diğerlerimiz bildiğin gibi inşallah bu kez hayırlısıyla olacak canım benim... doktorunun dediği gibi erken test yap ki bebeğini koruyabilesin çalışmaların da hayırlı olsun. çatlama gününü biliyor musun ona göre test yaparsın canım

Kizlarr raporlarimi bitirdim ve geldim.netim cok yavasladi denizin degerinde problemmi var anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…