Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimki de etrafa bakar ama hep beğenir nedense sağolsunnn. afferim kızıma der öper beni gözleri bozuk olabilir ama

yaptırmıştım canım. Hicran da dedi zaten. ben değilimi herhalde sağol canımmm

kız bende öyle danığık biri değilim heryer topludur ama annem mutlaka bişey bulur tahlillede çıkmadıysa yoktur cnm bişey sen nez mndır istiyosun bebiş

Bende ciksammm uff kahvalti yapmam gerek yatmak istiyoruuuuummm

bende zor çıktım şimdi sabah cevizlerimi yiyorum gene geldi bnm diyetisyen gnm ne çabuk geliyo anlamıyorum geçen ay 2 kilo verdim gonal f şişkinik yapar kilo vermeni engeller demişti dr bakalım bu ay ne olucak hayırlısı ama bu sefer biraz kaçırdım

ben listeye falan hiç bakmıyorum bile canım ama diğer kızlar ne derler bilemiyorummm

günaydın canım hoşgeldinnnn nasılsın

İyiyim canim bende ne yapayim hastaneye gidicem 12bucukta randewum war tedawime baslicaz bebeim gelcek annesine inaniyorum:-D

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 230 gün kaldı.
Beyinin kas hareketlerini koordine eden bölgesi olan beyincik gelişmeye başladı. Kolun dirsek ve bilek bölgeleri görülebilir hale gelmeye başladı. Bebeğinizin karaciğeri karın bölgesinde bir kabarıklık yaratacak kadar büyüdü.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

al kuşummm

bnm kırmızılar 1 gün gecikti ama ne bir adet belirtisine de bir hamilelik belirtisi var:)ateşimde yksek değil.normal bi geckme herhlde.ateşm yksek olsa şüphelencem.ateşi nrml seyredip hmile olan vrmıdr

bnm kırmızılar 1 gün gecikti ama ne bir adet belirtisine de bir hamilelik belirtisi var:)ateşimde yksek değil.normal bi geckme herhlde.ateşm yksek olsa şüphelencem.ateşi nrml seyredip hmile olan vrmıdr

valla ben hiç hamile kalmadım

pko fena bi illet canim kimsenin basina vermesin

amin canım ama bak sen ne güzel hamile kaldın Allahın izniyle

Kızlar kociş sizi kıskanıyor yazamıyorum sonra yine bakarım denizden haber alan muhakkak yazsın çok merak ediyorum onu...

ben interneti alınca benimki d ekıskanacak kesinnn
tmm bitanem bende sinir olurum herkes öle olcak sanırım senın burcun neydi tatlımmm

evet hayatım inşallah

benim burcum aslanım kraliçem

güzel anne olmaya hazırlanan ve anne adayları günaydınnnn

günaydın tatlım hoşgeldinnnn

kız sen aha kahvaltı yapmadın mıııı hadi koş ye bişeyler gelirsin yineee yazık yeğenimeeee

kız bende öyle danığık biri değilim heryer topludur ama annem mutlaka bişey bulur tahlillede çıkmadıysa yoktur cnm bişey sen nez mndır istiyosun bebiş

ben de dağınık değilim ama temizlik yapmadığımda da annemin gelidği oldu. benim annemin gözleri bozuk ondan sanırım. gözlükleri var onunla bakmadı hiç birgün baksa yandım valla valla benim 8-9 ay olmuştur canım birara ara verdik ondan kesin bişey diyemiyorum yani
İyiyim canim bende ne yapayim hastaneye gidicem 12bucukta randewum war tedawime baslicaz bebeim gelcek annesine inaniyorum:-D

ay hadi bakalım hayırlısıyla innşalllahhh bismillah de başla canımın içiii

pko fena bi illet canim kimsenin basina vermesin

aminnnnnn katılıyorum allah kimseye çektirmesin icranım genetikmiş ama senn ailende var mı pkolu bnm annenemin olmamış cocuğıu 2 sene sonra hocaya gitmişler iki tne yumurt a yazdı diyo annenem birini deden yedi birini ben yedin bie kv o akşam sıcak suyun buharına oturtmuş annenemi sonra oldu annen diyo annene senn şu hocann yerini söyle diyorum şakadan demekki genetik şimdi bnm ızım olursa onn da yaşaması yüzde 50 yani

Ben ates hic olcmedim tatlim o yuzden bi bilgim yok ama olcen arkadaslarimiz war grurlerse cwp yazarlar ama cok umitlenme derim olmaz heralde tabi Rabbimden umit kesilmez belkide olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…