bnm kırmızılar 1 gün gecikti ama ne bir adet belirtisine de bir hamilelik belirtisi var:)ateşimde yksek değil.normal bi geckme herhlde.ateşm yksek olsa şüphelencem.ateşi nrml seyredip hmile olan vrmıdr
eeee 3. haftası içinde yazııo hamileliğinizin:)
amin canım ama bak sen ne güzel hamile kaldın Allahın izniyle
ben interneti alınca benimki d ekıskanacak kesinnn
benim burcum aslanım kraliçem
günaydın tatlım hoşgeldinnnn
kız sen aha kahvaltı yapmadın mıııı hadi koş ye bişeyler gelirsin yineeeyazık yeğenimeeee
ben de dağınık değilim ama temizlik yapmadığımda da annemin gelidği oldu. benim annemin gözleri bozuk ondan sanırım. gözlükleri var onunla bakmadı hiç birgün baksa yandım vallavalla benim 8-9 ay olmuştur canım birara ara verdik ondan kesin bişey diyemiyorum yani
ay hadi bakalım hayırlısıyla innşalllahhhbismillah de başla canımın içiii
amin canım ama bak sen ne güzel hamile kaldın Allahın izniyle
ben interneti alınca benimki d ekıskanacak kesinnn
benim burcum aslanım kraliçem
günaydın tatlım hoşgeldinnnn
kız sen aha kahvaltı yapmadın mıııı hadi koş ye bişeyler gelirsin yineeeyazık yeğenimeeee
ben de dağınık değilim ama temizlik yapmadığımda da annemin gelidği oldu. benim annemin gözleri bozuk ondan sanırım. gözlükleri var onunla bakmadı hiç birgün baksa yandım vallavalla benim 8-9 ay olmuştur canım birara ara verdik ondan kesin bişey diyemiyorum yani
ay hadi bakalım hayırlısıyla innşalllahhhbismillah de başla canımın içiii
iyiyim bebeğimmmmmmmmm bugun işi bırakıyorum
Kesin mi brakiyosun canim esinle konustunmu ama biz seni cok ozlicez :-(
bakımlı aslann aslan burcu lider özelliklidir sözünü sakınmaz dopradır kızdırınca tehlikelidir
bnmkide gözlük takıyo hemde yüksen ama görüyo ama benim evde büyük temizle temizle bitmiyo zaten bir günde bitiremiyorum hm hayırlısı inşall tez zanda alırsın kucağına bebişini
iş yerinden çıkınca ilk iş telefoncuya gidip net paketi yaptırmak olcak bebeğimmm bende özlerim dayanabilirmiyim hiçççççççççççç
cömert, kendini beğenmiş ve dost canlısı bi de
benim de evim dubleks canım ya aynı dertten muzdaribim yaniAllahtan çalışıyorum da eşim temizliğe yardım ediyor yoksa tek başıma temizlemek zorunda kalıyordum amin canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımızaaa
kızlar ben nie boş boş oturuyom patronda hiç gelmdi çıkayım gideyim barii not yazayım ben işi bırakıyorum die
evt ama severim aslan burcunun karakterini
cömert, kendini beğenmiş ve dost canlısı bi de
benim de evim dubleks canım ya aynı dertten muzdaribim yaniAllahtan çalışıyorum da eşim temizliğe yardım ediyor yoksa tek başıma temizlemek zorunda kalıyordum amin canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımızaaa
çatlaksın kız senbir de gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak yaz bari
sev beniii yi beniiiisenin burcun ne yavru??
aferin eşine valla bnm ki üstünü başına toplamaz valla hepsini ben yapıyorum aminnnn inşalah cnm
ben balık burcuyum duygusallıkta üstüme yoktur kötü bişey söyle hemen ağlarım eşime zaten duygu sömürüsü yapıyorum bişey deme bak ağlarım bak diyorum
Benide sewinnnn :-D:-D yiginnn :-D:-D:-D hahahaa ikizler burcuyum bende ama yukselenim basak yuksekmn burcumuda cok tasiyorum:-D:-D
ben balık burcuyum duygusallıkta üstüme yoktur kötü bişey söyle hemen ağlarım eşime zaten duygu sömürüsü yapıyorum bişey deme bak ağlarım bak diyorum
canım ben çalışmasam elini bile sürmez o
eneee benim eşim de balık burcu çok duygusal oluyorsunuz kız siz. geçen gün sinirimi bozdu ağlıyordum baktım o da ağlıyor. dedim ben ağlarken senin beni teselli etmen lazımağlama beni teselli et dedim. başladık gülmeye sonra
ben normalde ikizler burcuyla anlaşamam ama işyerindeki en yakın arkadaşım da ikizler burcu. aştım galiba o olayıoy gel sarilimmm balımmm
canım ben çalışmasam elini bile sürmez o
eneee benim eşim de balık burcu çok duygusal oluyorsunuz kız siz. geçen gün sinirimi bozdu ağlıyordum baktım o da ağlıyor. dedim ben ağlarken senin beni teselli etmen lazımağlama beni teselli et dedim. başladık gülmeye sonra
ben normalde ikizler burcuyla anlaşamam ama işyerindeki en yakın arkadaşım da ikizler burcu. aştım galiba o olayıoy gel sarilimmm balımmm
Ben kolay kolay aglamam aglarsam cok canik yanmistir hickirarak agliyosam durumum wahimdir normalde sadece gozumden yas akar hic bi sekilde surat ifadem belli olmaz gozumden yaslar suzulur sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?