Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cute ilacları içtim bile ben
Ne yapayım gene mi idrar testi yapayım
Cunku bugun bide klomene baslayacagım

Kan yazmıssın canım zati yeni gordum

canım ılk once tek cızgı cıktıysa en az uc dk enfazla 10 dk da dogru sonuc verır dıger cızgı ıkı olsa bıle gecersızdır umarım hamılesındır canım

Insh gecersizdir okadar ugrastım olmadı ilac içtim
Artık
bir gin surdugu icin suphelendim canim gorumcemin ve eltimin böyle olmuş çünkü bir gun gelmiş sonra gelmemiş ikiside bu sekilde hamis olmuslar

Ay bi de varsa 9 ay acaba ilactan bişi olurmu die mi dusunucem

Ay anladım canım
Hemen deniyeceğim cok sag ol
Dilketin bak basardım:) sabrın için tesekkurler

Klomene bende basladim bugun kizlar bende hafif bas donmesi yapti ilk kez kullaniyorum klomeni... Basks yumurta gelistirici ilaclar igneler kullandimda

icranım bu gibi şeylerde canın acımıyomu? aşılamada filan :26: ben çok korkuyorum :18::18:

nanenin ne zarari var canim ya

nane bayanlar ıcın cok etkılı hormonları duzenleyıp tuylerın gec cıkmasından azaltmasına kadar faydalı ben hergun uc dort yaprak yerım ve tuylerımı eskısı sıklıkta almıyorum ozellıkle yuzumu...erkeklere gelınce nane sperm sayısını ve kalıtesını azaltıyor.dr erkege onbes gunde bır mumkunse ayda bır nane tuketımını onerıyor...sperm arttıran ıse kecıboynuzu pekmezı degıl ve mumkunse de kerevız...cok arastırdım ve emın ol bırkac dr da ozellıkle nane ve kecıboynuzunu sordum

kızlar bi sorum olacak benımde troidde sol da küçük bi kist var dediler pko da var zaten bu yüzden hamileliğe engel olur mu acaba

ben hsg de cektirdim canim 3hafta once korkma yaa olacak bunlar daha neler yasacagim allah bilir bunlari yasayamatan nasil dogum yapcak kuzum doguma alistirma yapiyorumsanki bebegin geldiği varda

[sıze=3]hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyorr[/sıze]

allahın ıznıyle olur nıye oyle dusunuyosun mesela ben 23 yasındayım bır yıl oldu eylulde evlılıgım bana kalsa uc sene cocuk yapmam ama esım tv etrafında cocuk gordumu ıcı gıdıyor son uc aydır hastalandım deyınce suratı dusuyodu.ıstese kandırabılır benı ben anlamam bıle ama sagolsun gızlı hamılede bırakmadı benı....eee bıde annem olmeden once torun gorsun dıyen 5 gorumcelerım vr...masallah kayınvalıdem genc benden dınc saglıklı...bulundugu muhıt daha uc aylık evlıyken aaaaa gec kalmıslar cocuk yok mu nıe olmuyo dedıkoduları cabası...ben buzaman kadar cocuk denemedım sırf bu etkenlerden dolayıda hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum.cunku stres yaptım kendıme..allahın takdırı ama benım durumum zor kızlar ne onerırsınız fıkrın ız varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…