Cute ilacları içtim bile ben
Ne yapayım gene mi idrar testi yapayım
Cunku bugun bide klomene baslayacagım
canım ılk once tek cızgı cıktıysa en az uc dk enfazla 10 dk da dogru sonuc verır dıger cızgı ıkı olsa bıle gecersızdır umarım hamılesındır canım
bir gin surdugu icin suphelendim canim gorumcemin ve eltimin böyle olmuş çünkü bir gun gelmiş sonra gelmemiş ikiside bu sekilde hamis olmuslar
Dilketin bak basardım:) sabrın için tesekkurlerAy anladım canım
Hemen deniyeceğim cok sag ol
canim asilama oldum ben ama ne bilim tutma orani cok dusuk anlatmistim...mikro enjeksiyonda tup bebekle ilgili bi terim canim normalde yumyumla spermleri ayni yere koyup dollenmesi bekleniyor mikro enjeksiyonda en.hareketli canli tek bir sperm yumurtanin icine konuluyor ve dollenme o tek spermle oluyor sonra kadinin vucuduna enjekte ediliyor
nanenin ne zarari var canim ya
ayyy. sakin sakin icme hicbirsey.
hemen bi kan ver. kesin olsun. idrar testiyle ugrasma.
sen cok umutlanma ama klomene baslamadan bi kan.testi yaptir klomende kullanilmiyor hamilelikte
korkma canın geçen ay bende antibiyoyik kullandım bir hafta dr m verdi hsg cektirdigim icin....ve korun falan demedi bisey olmaz dedi ve bu ay sansiniz yuksek dedi öyle olsa vermezdi dr
asilamada canim yandi biraz canim spekulumla vajinayi acti dr ve icini temizledi ...birde iyi gormek icin isik yakti oturdu onumee
kadinda tuy azalttigini biliyordum canim..sorun yok biz kullanmiyoruz zaten
git canim git hayirlisi senin icin ne ise o olsun
kadinda tuy azalttigini biliyordum canim..sorun yok biz kullanmiyoruz zatenyinedr teşekürler
asilamada canim yandi biraz canim spekulumla vajinayi acti dr ve icini temizledi ...birde iyi gormek icin isik yakti oturdu onumeeben yuzumu kapattim cok utandim
troid engel diye biliyorum canım ama emin değilim pko zaten basli başına bi illet
ben hsg de cektirdim canim 3hafta once korkma yaa olacak bunlar daha neler yasacagim allah bilir bunlari yasayamatan nasil dogum yapcak kuzum doguma alistirma yapiyorumasilamada canim yandi biraz canim spekulumla vajinayi acti dr ve icini temizledi ...birde iyi gormek icin isik yakti oturdu onumeeben yuzumu kapattim cok utandim
:18::18::18::18::18::18::18::18:
git canim git hayirlisi senin icin ne ise o olsun
sen bi kez kaldin yine olur...ben hiç hamislik yasamadim 16aydir ben öleyim o zaman
[sıze=3]hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyorr[/sıze]
bekliyoruz cani...ne zaman.gidiyorsun
bekliyoruz cani...ne zaman.gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?