Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Onlar mutluysa sorun yok öyleyse:))

çokkk üzüldüm canım başınız sağolsun ne denirki

teşekkür ederim.. bu kadar acı, elem ve keder yeter, ben biraz ödev vs hazırlıycam, ekran basındayım ama yazamazsam merak etmeyin beni..
öpüldünüz...

tabe ya bu soğukta ne gezmesi biz iyiyiz canım ama bu barsaklar mahvetti beni birde belim çok ağrıyor bugün birde kv ye gidicekmisiz aksam karar değişmiş öyle iste

benim k.v'de aradı akşam, bugün eşimi rehin aldı yok kardeşime götür beni yok abime götür yok evime götür eşim de tamam dedi. bana da sen de gelir misin dedi tabi ki hayır napıcam ben orda dedim. hastane ortamı geriyo beni zaten çok. sana da kolay gelsin cnm ne diyim :)

lilimmm gidio musunnnn hemen gel tamam mi özletme kendini

Kizlarrrrr ben geldim komsudayim cay iciyoruz

Ne yaptin hayatim

ne yaptun kuzum:44::26:

biliyosunuz k.v ile uğraşmak zor. dün duydum ya bi yere gideceklerini inşallah gidemezler oraya, oraya giderlerse ordan kesin bana gelmek isticekti. hamileyim stresliyim zaten, ayyy bugün ne öğrendim. gidecekleri kişiyi hastaneye kaldırmışlar gidemediler dolayısıyla. vicdan azabı çektim. beddua falan da etmedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…