biliyosunuz k.v ile uğraşmak zor. dün duydum ya bi yere gideceklerini inşallah gidemezler oraya, oraya giderlerse ordan kesin bana gelmek isticekti. hamileyim stresliyim zaten, ayyy bugün ne öğrendim. gidecekleri kişiyi hastaneye kaldırmışlar gidemediler dolayısıyla. vicdan azabı çektim. beddua falan da etmedim ama.
canım bence kendini kötü hissetmeme gerek yoook
Hos geldin btanemmm net yaptinmi telefonuna
lilitiyy paranı alabilecekmisin canım yaaa ??
holleyyy holleyy :124:
canım bence kendini kötü hissetmeme gerek yoook
Kusum kendini bosuna hic uzme derim sen kotu anlamda dememissin ki oyle rakma yani kafana o yuzden icinden gecen niyet onemli senin icin
alisirsin canim zamanla pc formatinda mi girion telden öyle daha zor
Hos geldin btanemmm net yaptinmi telefonuna
Aldimm bebgim parami yaa ciktim artuk bakalimlilitiyy paranı alabilecekmisin canım yaaa ??
holleyyy holleyy :124:
Yufii yufiiii :-D artik ewdrsin is bulaba kadar kusum
senin içini biliyoruz biz canım adamın hasta olacağı varmış olmuş yanee takmaa.. kv de ins gelmez insan gönlünce ayağını bacağını uzatıp yatmak istiyor biri olunca hic rahat olmuyor
alisirsin canim zamanla pc formatinda mi girion telden öyle daha zor
googleden girince tum site gorunuyo mu mesela takvimler gorunuyo mu
lilitiyy hakkında hayırlısı olsun güzelim :)
googleden girince tum site gorunuyo mu mesela takvimler gorunuyo mu
himmm tmm canim bunu rahat kullanırsın alisirsin zamanla.. Bazen telden girince tum site görünüyorda o yüzden sordum sende nasıl diyegoogleden girince tum site gorunuyo mu mesela takvimler gorunuyo mu
Gorunmuyo bebegim kimler var oda gorunmuyo
Gorunmuyo bebegim kimler var oda gorunmuyo
senin içini biliyoruz biz canım adamın hasta olacağı varmış olmuş yanee takmaa.. kv de ins gelmez insan gönlünce ayağını bacağını uzatıp yatmak istiyor biri olunca hic rahat olmuyor
anlıyorum seni canim mide yanmalarin nasıl oldu
himmm tmm canim bunu rahat kullanırsın alisirsin zamanla.. Bazen telden girince tum site görünüyorda o yüzden sordum sende nasıl diye
en altlarda bir yerlerde ful site görünümü var ona tıkla alışık olduğun görüntü geliyor ben öyle yaptım canım :)
en asagida full site yaziyo ona tiklarsan pc formatina doner arkadar onu dio canim...
Alisirim sarj cabuk bitiyor cnm ya
Valla anlamdim cnm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?