son adet tarihim 11 kasım ovulasyon testi yapmaya başladım adetimden sonra en koyu 24 kasımda çıktı ogünleri değerlendirdik sayılır şunu sormak istiyorum yumurtlamam bu kadar erken olabilir mi tüm hesaplayıcılarda 28 kasımı gösteriyor.sonraki adetim 10 aralık . çok sık tuvalete çıkıyorum göğüslerim inanılmaz acıyor hassasiyet felan değil bildiğin acı akıntım var şeffaf renkli jel gibi birde kasıklarımda ağrı gibi sancı gibi bişeyler vede aşırı gaz bu belirtiler yaklaşık 1 haftadır var.
lilimmmmmmmmmmm çok cnm sıkılıyoooo
Poooofffff
sıkıldım balim yaa kv yede gidiomusuz ufff ben sürekli yatmak istiyorumPoooofffff
Noldu kusum hayirdirr
sıkıldım balim yaa kv yede gidiomusuz ufff ben sürekli yatmak istiyorum
Kimse yokmu acabaaa
Ben varim sanirim biseymi oldu guzelim
Off ya benim canim cok sikiliyooo ne desem esim yapar ama canim hiccc bisey istemiyo gezmek yemek falan bir mutsuzluk memnuniyetsizlik ve icimde bir hickirik hani dokunsan aglicam gibi ama bir derdimde yokkki nerden ciktiki offf.evden cikmak istemiyorum
Kis depresonu mu tatlimm acaba simdi ben yemek yapcam doncem hemen muah
hemde çok sıktı yaa... Kolay gelsin kusummm imm imm immKizlar borek yapcam ellerim patcak yazamam bir sure opuyrummmm askoslarim
evet sıkıldım hazırlamam gerek ama hic kalkmak istemiyorum
Benim idrar testinde silikte olsa cikardi cift cizgi 2 3 gun kala ama en garanti kan tahlili tabi.hadi hayirlisi canim guzel haberler ver insallahbende anne olmak ıstıyorum kızlar adetime 3 gün var bi belirti olurmu heycanla bekliyorum 4 aydır her ay umutlanıyorum ama olmuyor cok uzgunum
inss en kısa zamanda olursun canim
evet sıkıldım hazırlamam gerek ama hic kalkmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?