Buldum hayatim pazartesi goruscem ama annemi ozledim orda 1 hafta fln kalmak istiyrum[/QUOTE
hayırlı olsun o zaman şimdiden işlah bebişimde gelmiştir sana iyi olurya git kal annenlerde ben gidemiyorm şimdi 15 tatilde ancak giderim senin lekelenme kesildi mi
himm yap canım stres atarsin....
aynenya annemde sıkıştırıyo yap kız kardeşine diye bir kaçtanede kv de yapmam lazım görümcemlere felan karınca gibi çok çalışmam lazımmm :)
hsg de cektirdin prolaktinde duseerrr oooohooo o bebis kosa kosa gelir gobusunee
benimde iğne oyaları çok hoşuma gidiyo ama bilmiyorum hic
gelcekmis cookkk yakindaaahsg de cektirdin prolaktinde duseerrr oooohooo o bebis kosa kosa gelir gobusunee
Gelir demi teyzesi senin bebise soyle cagirsin benim bebisi
yoook tatlım ikiside gelmedi hic
bende kv ye gidicem hazırlamam lazım da hiic gitmek istemiyorum
Gelir demi teyzesi senin bebise soyle cagirsin benim bebisi
benimde iğne oyaları çok hoşuma gidiyo ama bilmiyorum hic
Aman kusum elmadandir hic elma yemegi sevmemayy bi elma uzerinede bi cikolata yedim midem bulaniyoooo :120:
3 saat mesafe var bebgimliliii çıkmışsın işten hadi hayırlısı, paranı da almışsın sanırım.
hemen iş görüşmesini nerden ayarladın hemen buldun yahu?? otur birazcık evinde dinlen, anneni gör(annenler uzakta mı çok??)
ben dersler arasından yazıyorum işte, sıkmayın canınızı, keşke ödevim olmasaydı da canım sıkkın oturup uyuklasaydım..
Buldum hayatim pazartesi goruscem ama annemi ozledim orda 1 hafta fln kalmak istiyrum[/QUOTE
hayırlı olsun o zaman şimdiden işlah bebişimde gelmiştir sana iyi olurya git kal annenlerde ben gidemiyorm şimdi 15 tatilde ancak giderim senin lekelenme kesildi mi
aynenya annemde sıkıştırıyo yap kız kardeşine diye bir kaçtanede kv de yapmam lazım görümcemlere felan karınca gibi çok çalışmam lazımmm :)
Arada takip ettim sizi zeycandan haber yok dimi
Deniz'i de çok merak ediyorum face i olanlar yazabilir mi??
evet sık gidiyoruz birde bir gece kalıp dönüyoruz
ikisinide çok merak ettim yayoook tatlım ikiside gelmedi hic
Zeycanın bugün kontrolü vardı gelmedi hiç merak ettim bendezeycana ne olmuşki cnm bende yeni gire bildim kk denizimi en son dün yazmıştı ben gidiyorum diye ondan sonrada görmedim benn :26::26::26::26:
evet sık gidiyoruz birde bir gece kalıp dönüyoruz
Bende tig biliyorum biraz... Azicikta sis ennn kisa zamada sis ogrenmem lazim yelek yapmak istiyorum
ikisinide çok merak ettim ya
Zeycanın bugün kontrolü vardı gelmedi hiç merak ettim bende
Valla gelmiyor leke leke doktor 3-4 gün de sökülür demişti dün bugün biz yine yaramazlık yaptık :) belki gelir diye ama yoooooookbende merak ettim şimdi işalah güzel haberlerle gelir musmtlusen ne yaptın cnm adet oldun mu:26::26:
Valla gelmiyor leke leke doktor 3-4 gün de sökülür demişti dün bugün biz yine yaramazlık yaptık :) belki gelir diye ama yoooooook
Canlar kocişimle film iZliceZ biz sonra yine yazarım öperim her birinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?