Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aynen bitanemm klomen mi kullancan hayirlisiyla hicranin yolundn ilerliyorsun bitanem

Ewet btanem klomen kullanicam haftaya p.tesi kontrolum war yum yumlarima bakicak igne wericek catlamasi icin we mik miklere baslicazzzz cook umurluyum ama bat yaklasinca umudum azalcak biliyrum tadini cikartiyorum simdiki halimin :-D:-D

yerimmmmmmm seniiiii

kalp kalbe karşı deerrrlerrrrr bende bir şaire ruh bu aralar hayır olsun

Bende hazırım ama adet olamadım ki :))

Patlasa gitse bi ya mik mik yapinda gelsin gabire bir selanlasin kocanla hahahaaa :-D kizzz bisiler oluyo bana nedir bilmem adetliyim zate bisi yapamayiz mik mik yapasim war fena hic vole olmazdi :-\

Ewet btanem klomen kullanicam haftaya p.tesi kontrolum war yum yumlarima bakicak igne wericek catlamasi icin we mik miklere baslicazzzz cook umurluyum ama bat yaklasinca umudum azalcak biliyrum tadini cikartiyorum simdiki halimin :-D:-D

Aynen bitanem benimde gelirse sut hormonlaru ilaci sonra klomen cart curt fln ole iste balımmmmm

Ben cok korkuyorum yaa uffd sisman anne olmak istemiyorum incecik citi piti anne olayimm hepimiz ole olalim dogumdan sonra sarkmayakim catlamayalim :-D

Kiz sen uzunsun masallah zayifsin ben kisa tombis im yaa top gibi olurum hamis olurum offf 5 kilo alsam 3'5 cocuk gerisi su fln ne guzel olur

Kiz sen uzunsun masallah zayifsin ben kisa tombis im yaa top gibi olurum hamis olurum offf 5 kilo alsam 3'5 cocuk gerisi su fln ne guzel olur

Oyle deme kiz sende dikkat et yediklerine hatta hamiskende dikkat edelim bence kizkar bisi yapalim hem saglikli beslenelim cok kilo almamak icin hemde bebislerimizin istedigini yiyelim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…