Lililiiiiimmmmmm
Bebeim ne iyi yaptin ya net almakla tel.ine :-Dİyi lik minik kusummm
Hazirimmmm bebeimm son suratla hemdeee :-DCanım hayırlısı olsun... Hadi bakalım böyle hazır olmana çok sevindim :) gelecekler tabikiiii
Progesteron diyorum tek suçlusu o :)))))))))
Bebeim ne iyi yaptin ya net almakla tel.ine :-D
Hazirimmmm bebeimm son suratla hemdeee :-D
yerimmmmmmm seniiiiiDaha simdi estiii burdannn gonlumun copsuz üzümü
kalp kalbe karşı deerrrlerrrrr bende bir şaire ruh bu aralar hayır olsunAskosummmmmmmmmmmmmmmmm bende simdi sana yazdimmmm
Bende hazırım ama adet olamadım ki :))Bebeim ne iyi yaptin ya net almakla tel.ine :-D
Hazirimmmm bebeimm son suratla hemdeee :-D
Aynen bitanemm klomen mi kullancan hayirlisiyla hicranin yolundn ilerliyorsun bitanem
Bendeeeeee bendeeeeee.... Bende özledim bwndeeee resmin var şu an eliiimmdeeee :)))))))Hamilelik dogum sonrasi tig gibi olmak istiyrummmmm kizlarrrr
yerimmmmmmm seniiiii
kalp kalbe karşı deerrrlerrrrr bende bir şaire ruh bu aralar hayır olsun
Bende hazırım ama adet olamadım ki :))
yerimmmmmmm seniiiii
kalp kalbe karşı deerrrlerrrrr bende bir şaire ruh bu aralar hayır olsun
Bende hazırım ama adet olamadım ki :))
Ewet btanem klomen kullanicam haftaya p.tesi kontrolum war yum yumlarima bakicak igne wericek catlamasi icin we mik miklere baslicazzzz cook umurluyum ama bat yaklasinca umudum azalcak biliyrum tadini cikartiyorum simdiki halimin :-D:-D
Hamilelik dogum sonrasi tig gibi olmak istiyrummmmm kizlarrrr
Bendeeeeee bendeeeeee.... Bende özledim bwndeeee resmin var şu an eliiimmdeeee :)))))))
Aynen bitanem benimde gelirse sut hormonlaru ilaci sonra klomen cart curt fln ole iste balımmmmm
Suan 42 bedenim 24 beden olcam
Ben cok korkuyorum yaa uffd sisman anne olmak istemiyorum incecik citi piti anne olayimm hepimiz ole olalim dogumdan sonra sarkmayakim catlamayalim :-D
Prolaktn benimde yulsekti canim ilac kullandim dustu tabi subat ayinda kullandm ben 3ay boyunca
Kiz sen uzunsun masallah zayifsin ben kisa tombis im yaa top gibi olurum hamis olurumofff 5 kilo alsam 3'5 cocuk gerisi su fln ne guzel olur
24beden mi war kiz cocuk reyonundanmi alacan :-D:-D
Bakalim icinde 8 tane var haftada 1 fln ole kocamla kavga ettim elledin yukselttin die
74 kiloyum 47 olaymmm bari kukulogummmm benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?