Oyle deme kiz sende dikkat et yediklerine hatta hamiskende dikkat edelim bence kizkar bisi yapalim hem saglikli beslenelim cok kilo almamak icin hemde bebislerimizin istedigini yiyelim :-D
Valla ya hep onlarin yuzunden askosum ya benim bu ay olmadi sanirim onumuzdeki ay bende bomba gibiyimHahahaaa ellemeselerdi dimi hep onlarin yuzune :-D:-D
Yediklerine hemen dikkat ediyosun arrtik bebisim sana yasak koyuyorum anlastik mi saglikli besleniyosun yagli yigceklerden uzak fesfut yokkk
Cok tesekkur ederim canim vakit ayirip okudugun icinde sagol bende seni tanidigima sevindim :)Nutez hoşgeldin aramıza bugün yazdıklarını okudum evlatlarını bırakmaman sahip çıkman onlar için söylediklerin beni duygulandırdı...
Kendime yakın hissettim seni... Paylaşmak istedim...
Ahhhhhhh bu kilolar bende de sorun 10 kilo vermeliyimmmmmmm
İsyerinde butun gun oturuyodum hep dusardan yemek simdi evdeyim daha dikkat edicem tatlimmm
lilitiy seni bengü ye benzetiyorlarmı ben benzettim...
Ewett btanem yarin pazara cik ispanak buruksel lahanasi falan al sebzelik al ewine
30 kilooo vermeliyimmmmmmmm
Coook benzetiyolar tatlim bugun biri ozelden msj atmis senmisin begunun resmini mi die bende orjinal benim dedim
İnsallah paylasalim burda ya tek korkum kilo alip vermemek
Aldimmmm askos hepsinden bakalim insallah veririmm
Yuhh kizz 30cok degil mi
Yuhh kizz 30cok degil mi
canım kilo alıp vermemek zor,ama kontrollü ve az kilo almak kolay,hamilelik boyunca dikkat edersen sonra rahat edersin.Ben 50 ile hamile kaldım (boy 1,65).62 ile doğum yaptım,doğumdan bir hafta sonra 56 kiloydum,doğumda yaklaşık 6 kilosu gitmiş.Senesi dolmadan da eski kiloma döndüm.Ama dikkatli beslendim,kahvaltıyı bol yaptım diğer öğünlerde gerekli olan şeyleri yedim sadece.Bir de çok yürüyüş yaptım,her akşam yemekten sonra 1,5-2 km yürürdük eşimle,bunu normal doğum yapabilmek için yaptım gerçi,kilo için değil ama faydası olduğu kesin.
maşallah hoşsun canım:)
canım kilo alıp vermemek zor,ama kontrollü ve az kilo almak kolay,hamilelik boyunca dikkat edersen sonra rahat edersin.Ben 50 ile hamile kaldım (boy 1,65).62 ile doğum yaptım,doğumdan bir hafta sonra 56 kiloydum,doğumda yaklaşık 6 kilosu gitmiş.Senesi dolmadan da eski kiloma döndüm.Ama dikkatli beslendim,kahvaltıyı bol yaptım diğer öğünlerde gerekli olan şeyleri yedim sadece.Bir de çok yürüyüş yaptım,her akşam yemekten sonra 1,5-2 km yürürdük eşimle,bunu normal doğum yapabilmek için yaptım gerçi,kilo için değil ama faydası olduğu kesin.
Cok yag koyma yemeklerine we yuruyus yap tatlim
44 olsam fena olmaz165 boy cok mu zayif olur 20 kilooo olsun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?